Σβηστηκε αγγελία ...χωρίς εξηγησεις

Status
Not open for further replies.

marios

Senior Member
20 June 2006
491
Παρατήρησα ότι σήμερα το απόγευμα σβηστηκε εντελώς αγγελία μου χωρίς να υπάρχει ούτε υβριστικό περιεχόμενο αλλά και χωρίς προειδοποίηση. Ούτε εξήγηση δώσανε.
Αυτό το λέτε forum ?
Θα μου δώσετε μια εξηγηση να δούμε το γιατί.

διαβασε βρε τους καινουργιους κανονισμους των αγγελιων που ισχυουν απο τις 3 του μηνα

μαζι γραφαμε

Να μην μπαινουν αγγελίες αλλά υπάρχουσες να σβήνονται το βλέπετε λογικό?

Να μην μπαινουν αγγελίες αλλά υπάρχουσες να σβήνονται το βλέπετε λογικό?

Λογικά η πλατφόρμα δεν μπορεί να "κόβει" αυτόματα αγγελίες που δεν πληρούν τόσο πολύπλοκο κανονισμό, άρα θα πρέπει να σφουγγαρίζει απλά ο διαχειριστής...

Κι εμένα σβήστηκε αγγελία, κι ας λέει στους νέους κανονισμούς πως δεν θα σβήνονται υπάρχουσες... τεσπά.

Επειδή πάντως μου αρέσει το φόρουμ όπως είναι, δεν θέλω να ξεκινήσω να κάνω ανούσια posts μόνο και μόνο για να μπορώ να βάλω αγγελία (αν κατάλαβα καλά για κάθε 19 Post στο φόρουμ μπορεί να μπαίνει και μία αγγελία). Υπάρχει και το emarket στην τελική.

Αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει πολλές φορές.Εδώ δεν είναι φόρουμ για δημοσίευση αγγελιών κι οι κανόνες,έχουν γίνει για να εξυπηρετούν τα τακτικά μέλη και παράλληλα να τα προστατεύουν απο επιτήδειους.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=45406

Αν ο καημός σου είναι οι αγγελίες,απλά είσαι σε λάθος φόρουμ.

Μην συνεχίζεις να είσαι προκλητικός.Κανένας δεν σε εξανάγκασε να είσαι εδώ...

Αυτα ειναι γνωστα οπως γραφεις και επισης γνωστες ειναι οι αντιρρησεις που εχουμε καποιοι .
Μπορει να μην ειμαστε συντονιστες αλλα καπου καπου να ακουγομαστε και εμεις .
Δεν ειμαστε και λιγοι αυτοι που εχουμε κατω απο 1000 μυνηματα .
Να σας πληροφορησω οτι μεσα απο τις αγγελιες εχω γνωρισει πανω απο 20 μελη τα οποια δεν θα τα γνωριζα εαν δεν συμμετηχα στην κατηγορια.
Με καποιους εχουμε γινει και καλοι φιλοι.
Οι αγγελιες ειναι η μοναδικη κατηγορια στην οποια οι κανονες αλλαζουν συνεχως και καπου δεν ειναι και σωστο αυτο

Μόνο που διάβασα το νέο κανονισμό για πως θα μπορεί κάποιος να βάλει αγγελία, ζαλίστηκα! Αμάν βρε παιδιά, μαθηματικές εξισώσεις για τις ...αγγελίες! Mercy!!!

(και οι αγγελίες είναι κάτι με αφήνουν αδιάφορο, αφού ποτέ δεν έχω βάλει ως τώρα)

Καθομαι την Παρασκευη και βαζω δυο αγγελιες για κινητα για την μια μαλιστα εψαξα κανα μισαωρο για να βρω τα χαρακτηριστικα της συσκευης φευγω για Σαββατοκυριακο και μπαινω να δω τι γινεται ψαχνω τις αγγελιες απο δω τις ψαχνω απο κει πουθενα .
Ψαχνοντας βλεπω το νημα με τον νεο κανονισμο ωραια τσαμπα ο κοπος μου Εγω ειμαι προκλητικος και ολα τα αλλα σωστα .
Να ρωτησω γιατι δεν ξερω πως αποφασιστηκε να αλλαξει ο κανονισμος ?
Ποια ειναι η διαδικασια γι αυτες τις κινησεις ?
Ρωταω γιατι πραγματικα δεν ξερω .
Ποσοι το συζητησαν και το αποφασισαν ?

Νομίζω ότι κάπου χάνουμε την μπάλα. Τι πάει να πει ότι οι αγγελίες υπάρχουν σαν κατηγορία για να εξυπηρετηθούν τα τακτικά μέλη. Δηλαδή τα μη τακτικά μέλη που αποτελούν το 90% του συνόλου των μελών του φορουμ (εύκολα διαπιστώνεται αυτό από τις στατιστικές μιας και τακτικό μέλος θεωρείται αυτός που ποστάρει τακτικά) είναι μέλη Β' κατηγορίας; Να με συγχωρείτε αλλά εγώ δηλώνω απογοητευμένος από τέτοιου είδους πρακτικές. Και στην τελική, την επόμενη φορά που θα επικαλεστεί κάποιος από το φόρουμ, τον όγκο τον μελών του για να κανονίσει μια επίδειξη σε κάποια αντιπροσωπεία ή για να πιέσει μια εταιρία που δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της, να χρησιμοποιήσει τον αριθμό των τακτικών μελών του δηλαδή το 10% των εγγεγραμμένων (και πολύ βάζω).

ΥΓ: Μια αγγελία έχω βάλει και 3 αγορές έχω κάνει από τις αγγελίες του φόρουμ. Και οι δύο πωλητές μου εύκολα μπορούν να χαρακτηριστούν ως κυρίως χρήστες της κατηγορίας αγγελιών. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Last edited:
+1000 & +1=597 γραφει το κοντερ και ξεκινησαμε σημερα θα ποσταρουμε σε ολες τις κατηγοριες δεν εχει σημασια τι θα πουμε σημασια εχει να ποσταρουμε καλημερα σας

Παντελώς λανθασμένο το σκεπτικό σου αλλά και παντελώς βλακεία - ανούσιο για το συγκεκριμένο Φόρουμ κάποιοι, χωρίς καν να ποστάρουν, απλά με την εγγραφή τους να δημοσιεύουν αγγελίες...για σώβρακα και φανέλες!
Κάτι έπρεπε να γίνει και απ' ότι κατάλαβα μετά από σκέψη αποφασίστηκαν οι συγκεκριμένοι κανονισμοί. Ο κύριος χαρακτήρας του Φόρουμ δεν είναι οι αγγελίες και όποιος θέλει απλά να πουλήσει ένα κινητό ή μια ....ντουλάπα ας το κάνει στα δεκάδες άλλα σχετικά site. Εγώ θα πρότεινα π.χ. να δημοσιεύονται αγγελίες σχετικές μόνο με το αντικείμενο του Φόρουμ.-bye-

Η ολη εξελιξη, ειναι αρνητικη και για υποψηφιους αγοραστες, τακτικα και μη μελη. Νομιζω οτι ειναι αντιφατικο σε ενα φορουμ με εξιδικευμενο αντικειμενο να υπαρχουν περιορισμοι στις αγγελιες που αφορουν το αντικειμενο του (π.χ. πωληση συσκευων εικονας - ηχου), ενω ταυτοχρονα να μην ισχυουν περισσοτεροι περιορισμοι ή απαγορευτικο σε αγγελιες ασχετες με το αντικειμενο (π.χ. πωληση αυτοκινητου).

Πρακτικά το πως θα εφαρμοστεί αυτό περιγράφεται παρακάτω. Πρώτα από όλα δεν θα σβηστεί καμία αγγελία που έχει δημοσιευθεί ως τώρα στο avclub. Όμως από εδώ και πέρα θα εφαρμόζεται το εξής:
1. Ο περιορισμός των 70 μηνυμάτων συνεχίζει να υπάρχει
2.α. Υπολογίζονται τα συνολικά μηνύματα που έχει δημοσιεύσει το μέλος στην κατηγορία των Μικρών Αγγελιών . Έστω ότι αυτό είναι ίσο με Α.
2.β. Υπολογίζονται τα μηνύματα που έχουν ανοιχθεί από το μέλος στην κατηγορία των αγγελιών και αποτελούν αγγελία πώλησης, δεν είναι δηλαδή ερωτήσεις/απαντήσεις/σχόλια σε κάποια αγγελία. Έστω ότι αυτό είναι ίσο με Β
2.γ. Υπολογίζεται ο συνολικός αριθμός των δημοσιεύσεων στο φόρουμ. Είναι το νούμερο που φαίνεται κάτω από το avatar του κάθε χρήστη. Έστω ότι αυτό είναι ίσο με Γ.
2.δ. Ο διαχειριστής υπολογίζει (Γ-Α)*0.05=Δ
Αν Δ>=Β, τότε η αγγελία μένει
Αν Δ<Β, τότε η αγγελία διαγράφεται.

πάντως για να κανουμε και πλάκα ο διαχ, της κατηγορίας απο δω και μπρος θα βγαίνει με πανελλήνιες. Τελικά πρέπει δηλαδή να γράφεις έστω και βλακείες ? Εγώ μπαίνω καθημερινά διαβάζω, ρωτάω αν θέλω κάτι και απαντάω μόνο αν πρόκειται να βοηθήσω σε πρόβλημα που έχω γνώση, και όχι απλώς για το post. Από το 2004 στο avforum το ίδιο έκανα και συνεχίζω εδώ και στο avsite.
Νομίζω ότι το 70 post είχε μια λογική αλλά τώρα με όλο αυτό με τους τύπους θα χάσουμε την ουσία.
Ολα αυτά τα χρόνια έχω πουλήσει 1 laptop, 1 db600 και μερικά games. Δεν νομίζω ότι κάνω εμπόριο έτσι?
Αλλοι πουλάνε καθημερινά και πάντα το ίδιο υλικό. Εγώ απλώς πουλάω πράγματα ΔΙΚΑ μου προσωπικής χρήσης

Τέλος πάντων εγω θα συνεχίσω με το ιδιο ρυθμό και δεν θα κάνω ποστ για να μπορέσω μόνο και μόνο να βάλω αγγελίες........

Σημερα βγαίνουν και τα διαρκείς της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ !!!!

Απάντηση: Re: Σβηστηκε αγγελία ...χωρίς εξηγησεις

Πρακτικά το πως θα εφαρμοστεί αυτό περιγράφεται παρακάτω. Πρώτα από όλα δεν θα σβηστεί καμία αγγελία που έχει δημοσιευθεί ως τώρα στο avclub. Όμως από εδώ και πέρα θα εφαρμόζεται το εξής:
1. Ο περιορισμός των 70 μηνυμάτων συνεχίζει να υπάρχει
2.α. Υπολογίζονται τα συνολικά μηνύματα που έχει δημοσιεύσει το μέλος στην κατηγορία των Μικρών Αγγελιών . Έστω ότι αυτό είναι ίσο με Α.
2.β. Υπολογίζονται τα μηνύματα που έχουν ανοιχθεί από το μέλος στην κατηγορία των αγγελιών και αποτελούν αγγελία πώλησης, δεν είναι δηλαδή ερωτήσεις/απαντήσεις/σχόλια σε κάποια αγγελία. Έστω ότι αυτό είναι ίσο με Β
2.γ. Υπολογίζεται ο συνολικός αριθμός των δημοσιεύσεων στο φόρουμ. Είναι το νούμερο που φαίνεται κάτω από το avatar του κάθε χρήστη. Έστω ότι αυτό είναι ίσο με Γ.
2.δ. Ο διαχειριστής υπολογίζει (Γ-Α)*0.05=Δ
Αν Δ>=Β, τότε η αγγελία μένει
Αν Δ<Β, τότε η αγγελία διαγράφεται.

πάντως για να κανουμε και πλάκα ο διαχ, της κατηγορίας απο δω και μπρος θα βγαίνει με πανελλήνιες. Τελικά πρέπει δηλαδή να γράφεις έστω και βλακείες ? Εγώ μπαίνω καθημερινά διαβάζω, ρωτάω αν θέλω κάτι και απαντάω μόνο αν πρόκειται να βοηθήσω σε πρόβλημα που έχω γνώση, και όχι απλώς για το post. Από το 2004 στο avforum το ίδιο έκανα και συνεχίζω εδώ και στο avsite.
Νομίζω ότι το 70 post είχε μια λογική αλλά τώρα με όλο αυτό με τους τύπους θα χάσουμε την ουσία.
Ολα αυτά τα χρόνια έχω πουλήσει 1 laptop, 1 db600 και μερικά games. Δεν νομίζω ότι κάνω εμπόριο έτσι?
Αλλοι πουλάνε καθημερινά και πάντα το ίδιο υλικό. Εγώ απλώς πουλάω πράγματα ΔΙΚΑ μου προσωπικής χρήσης

Τέλος πάντων εγω θα συνεχίσω με το ιδιο ρυθμό και δεν θα κάνω ποστ για να μπορέσω μόνο και μόνο να βάλω αγγελίες........

Σημερα βγαίνουν και τα διαρκείς της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ !!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο στο σκεπτικό σου, αλλά δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις όλο και κάποιους αδίκως θα τους πάρει η μπάλα. Ας το αφήσουμε να τρέξει λίγο έτσι και νομίζω σε κάνα δύο μήνες θα δούμε και τα αποτελέσματα της εφαρμογής του.

Να γράψω πως η τροποποίηση του κανονισμού ενεργοποιήθηκε στις 31/5/2009, όπως φαίνεται στην ημερομηνία δημοσίευσης του παρακάτω μηνύματος.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=45160
Επειδή αρκετά μέλη δεν είχαν δει τον κανονισμό εχθές αναρτήθηκε σε όλες τις υποκατηγορίες του φόρουμ των προσφορών.
Η απόφαση της αλλαγής του κανονισμού των αγγελιών πάρθηκε από το σωματείο.
Σας ευχαριστούμε.

Status
Not open for further replies.