Να μην μπαινουν αγγελίες αλλά υπάρχουσες να σβήνονται το βλέπετε λογικό?
+1000 & +1=597 γραφει το κοντερ και ξεκινησαμε σημερα θα ποσταρουμε σε ολες τις κατηγοριες δεν εχει σημασια τι θα πουμε σημασια εχει να ποσταρουμε καλημερα σας
Σημερα βγαίνουν και τα διαρκείς της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ !!!!
Πρακτικά το πως θα εφαρμοστεί αυτό περιγράφεται παρακάτω. Πρώτα από όλα δεν θα σβηστεί καμία αγγελία που έχει δημοσιευθεί ως τώρα στο avclub. Όμως από εδώ και πέρα θα εφαρμόζεται το εξής:
1. Ο περιορισμός των 70 μηνυμάτων συνεχίζει να υπάρχει
2.α. Υπολογίζονται τα συνολικά μηνύματα που έχει δημοσιεύσει το μέλος στην κατηγορία των Μικρών Αγγελιών . Έστω ότι αυτό είναι ίσο με Α.
2.β. Υπολογίζονται τα μηνύματα που έχουν ανοιχθεί από το μέλος στην κατηγορία των αγγελιών και αποτελούν αγγελία πώλησης, δεν είναι δηλαδή ερωτήσεις/απαντήσεις/σχόλια σε κάποια αγγελία. Έστω ότι αυτό είναι ίσο με Β
2.γ. Υπολογίζεται ο συνολικός αριθμός των δημοσιεύσεων στο φόρουμ. Είναι το νούμερο που φαίνεται κάτω από το avatar του κάθε χρήστη. Έστω ότι αυτό είναι ίσο με Γ.
2.δ. Ο διαχειριστής υπολογίζει (Γ-Α)*0.05=Δ
Αν Δ>=Β, τότε η αγγελία μένει
Αν Δ<Β, τότε η αγγελία διαγράφεται.
πάντως για να κανουμε και πλάκα ο διαχ, της κατηγορίας απο δω και μπρος θα βγαίνει με πανελλήνιες. Τελικά πρέπει δηλαδή να γράφεις έστω και βλακείες ? Εγώ μπαίνω καθημερινά διαβάζω, ρωτάω αν θέλω κάτι και απαντάω μόνο αν πρόκειται να βοηθήσω σε πρόβλημα που έχω γνώση, και όχι απλώς για το post. Από το 2004 στο avforum το ίδιο έκανα και συνεχίζω εδώ και στο avsite.
Νομίζω ότι το 70 post είχε μια λογική αλλά τώρα με όλο αυτό με τους τύπους θα χάσουμε την ουσία.
Ολα αυτά τα χρόνια έχω πουλήσει 1 laptop, 1 db600 και μερικά games. Δεν νομίζω ότι κάνω εμπόριο έτσι?
Αλλοι πουλάνε καθημερινά και πάντα το ίδιο υλικό. Εγώ απλώς πουλάω πράγματα ΔΙΚΑ μου προσωπικής χρήσης
Τέλος πάντων εγω θα συνεχίσω με το ιδιο ρυθμό και δεν θα κάνω ποστ για να μπορέσω μόνο και μόνο να βάλω αγγελίες........
Σημερα βγαίνουν και τα διαρκείς της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ !!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.