Καινούργια Sony χωρίς αυτοκόλλητα: πρόβλημα?

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,284
Θεσσαλονίκη
Φιλοι μου πριν τρεις μερες αγορασα μια Sony 40αρα, (W5500) και βγαζοντας την απο το κουτι διαπιστωσα οτι δεν εφερε κανενα απο τα γνωστα μικρα αυτοκόλητα στα πλαινα της οθονης. (full HD, 100 Hz και αλλα τετοια)

Επειδή εχω και καποιους αλλους λογους να πιστευω οτι η συσκευη ειναι δευτερο χερι, παρακαλώ εαν καποιος φίλος θυμαται αν η καινουργια του Sony έφερε αυτοκολητα ας με ενημερώσσει.

Σας ευχαριστω.

Μπες στο service menu και τσέκαρε πόσες ώρες έχει παίξει.
Επίσης όταν την πρωτοάνοιξες, είχε ήδη προσυντονισμένα τα κανάλια ή τα συντόνισες εσύ για πρώτη φορά;

Δες αν το κουτί είχε την αρχική ταινία ή συνδετήρες, ή ήταν ξανακολυμένο

Η συσκευασια, ως προς την ταινια φαινοταν ενταξει. Καποιος άλλος σχετικα με τα αυτοκόλλητα?

Last edited:
εμενα η sony 40D3000 που πήρα πριν 2 σχεδόν χρόνια είχε αυτοκόλλητα και δεξια και αριστερά του πανελ (τα οποία δεν τα έχω ξεκολλήσει ακόμα ο γύφτος!)

Απαντάω και εδώ, δεν είχε αυτοκόλλητα πάνω, μόνο τις αυτοκόλλητες μεμβράνες που λες ^^ Όλα φαίνονται οκ.

Εμενα η KDL 40 L 4000 ειχε ολα τα αυτοκολητα αλλα το κουτι ηταν ανοιχτο .....:violent-smiley-030:

εκανε σαρωση των προγραματων ομως και δεν εχει ουτε γρατζουνια ουτε ελατωμα στο πανελ της !

και την αγορασα και απο Γερμανικο μαγαζι!

δεν ξερεις ποτε τι γινεται .....

μονο αν ειναι κλειστο το κουτι απο την μαμα του !

Μονη λυση ειναι το service menu , αν ομως δεν εχει ηδη συντονισμενα καναλια κατα 90% ειναι καινουργια και απλως δεν της ειχαν βαλει τα αυτοκολητα για καποιο λόγο στο εργοστασιο...

46Z5500 επίσης χωρίς αυτοκόλλητα και με ξανακολλημένο κουτί χωρίς όμως συντονισμένα κανάλια.Τι στο καλό...;

Aυτό που λέτε για τα μη συντονισμένα κανάλια δεν ισχύει μιας και οι Sony έχουν επιλογή επαναφοράς εργοστασιακων ρυθμίσεων όπου τα πάντα μηδενίζουν και η tv σου ξαναζητά να δηλώσεις χώρα και να συντονίσεις κανάλια κλπ. Για μένα μόνο το service menu λέει την αλήθεια.

Εκανα επαναφορα των εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά δεν μου πείραξε εμένα τα κανάλια

Aυτό που λέτε για τα μη συντονισμένα κανάλια δεν ισχύει μιας και οι Sony έχουν επιλογή επαναφοράς εργοστασιακων ρυθμίσεων όπου τα πάντα μηδενίζουν και η tv σου ξαναζητά να δηλώσεις χώρα και να συντονίσεις κανάλια κλπ. Για μένα μόνο το service menu λέει την αλήθεια.
Συμφωνω αλλα σε μια lg 32 οτι ωρα θελω μπαινω μενου και μηδενιζω τις ωρες λειτουργιας..Γιατι να μη γινεται και σε sony?-bye-

Ο νομος επιτρεπει αν αγορασουμε ενα προιον και δεν μας αρεσει να το επιστρεψουμε
πισω εντος 14 ημερων.Τα προιοντα που επιστρεφονται πηγαινουν ξανα προς πωληση
νομιμα.