Ποιο ψηφιακο...?

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Μιας και επικειται η αγορα ενος dacmagic (βασικα για να συνοδευει μια πηγη dvd) εσεις ποιο coaxial καλωδιο θα προτεινατε...?-bye-

Εννοειται οικονομικο!
 
Εννοω το transpot σου,αν πχ εχεις ενα πολυ καλο CD η' DVD που χρησιμοποιεις,δεν λεει τπτ να πας σε DAC κατηγορια τιμης 50-100 ευρο
 
Παναγιωτη χρησιμοποιω ενα dvd (το λεω στο πρωτο μου ποστ) και συγκεκριμενα ενα pioneer dv-656a (universal). Και επισης λεω για το dacmagic συγκεκριμενα
 
Εγώ έχω ένα Positive Cable από τον Νάκα, το ακριβό από τα μοντέλα της εταιρίας. Το φθηνό έχει 16 ευρώ, το ακριβο πρέπει να το πήρα κάπου στα τριπλά, αλλά έχει πολύ ωραίο υφασμάτινο κάλυμα. Τώρα αν έχει ακουστές διαφορές δεν το δοκίμασα.

Αν ξέρεις απο κολλητήρι, ξεκίνα από ένα Belden RG59/U για αρχή, αρκεί να είναι σωστά τερματισμένο. Τα συνηθισμένα RCA βύσματα δεν είναι 75Ω. Φθηνά RCA 75Ω έχει η Oelbach. Αν η σύνδεση είναι σωστά τερματισμένη στα 75Ω δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα ψηφιακά καλώδια.

Α, και η Illuminati ισχυρίζεται ότι το ψηφιακό S/PDIF πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,5 μέτρο για να καθυστερούν τα στάσιμα κύματα μέσα στο καλώδιο. Άν είναι να το φτιάξεις η διαφορά κόστους είναι αστεία, οπότε κάντο λίγο πιο μακρύ κι ας μαζευτεί κουλούρα.


Για το Ecosse έχω διαβάσει καλά λόγια. Έχει κάτω από 40 ευρώ.
 
Φιλε Aprile αυτο το τελευταιο (και καλυτερο οπως λες) καπου εχασε το δρομο του?

@ In(), αυτο με το κολλητηρι δυστυχως δεν παιζει...
 
Last edited:
Aυτά τα Neutrik που φοράει απλά μου φαίνοντε είναι 75Ω ?

Σε τέτοια μορφή υπάρχουν και αυτά.

High quality Van Damme UPOFC 75 ohm digital video co-axial cable terminated with Neutrik phono plugs (NYS373-*)

και τα belden μιά χαρά είναι.
Εγώ δεν θα έπαιρνα μη επαγγελματικά...
 
Ευχαριστω και παλι supersonic, απλα δεν εχω paypal και δεν το ξερω καθολου. Ξερω ομως καποιον που εχει...χεχεχε!!!
 
Μιας και επικειται η αγορα ενος dacmagic (βασικα για να συνοδευει μια πηγη dvd) εσεις ποιο coaxial καλωδιο θα προτεινατε...?-bye-

Εννοειται οικονομικο!

Εγώ στο dacmagic έχω χρησιμοποιήσει το Supra Trico RCA & Dac-XLR με 50 και 100 αντίστοιχα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

http://www.jenving.se/



Bart