BANK BANG

πως σας φανηκε η ταινια ?


  • Total voters
    0

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,185
Εκεί ψηλά.....






BANK BANG



Kωμωδια





Πρωταγωνιστές : Γιάννης Τσιμιτσέλης , Βασιλης Χαραλαμποπουλος, Δημητρης Ημελος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Τζενη Μποτση, Αλεξανδος Μυλωνας, Ορφεας Αυγουστιδης,
Σκηνοθέτης : Αργυρης Παπαδημητροπουλος
Διάρκεια : 105 λεπτά
Studio : Village Films
Γλώσσα : Ελληνικά
Sound : Dolby Digital 5.1
Subtitles : Ελληνικά για ανθρώπους με προβλήματα ακοής






Δύο αδέρφια, ο Μιχάλης και ο Νώντας, δουλεύουν σε γραφείο κηδειών και προσπαθούν να πιάσουν την καλή.
Ο Νώντας, έχοντας μπλεξίματα με την ελληνική μαφία, προτείνει στον Μιχάλη να ληστέψουν τράπεζες, προκειμένου να ξεπληρώσει το χρέος του.
Για κακή τους τύχη όμως, ο αρχηγός της αστυνομίας έχει τοποθετήσει μυστικούς αστυνομικούς σε όλα τα υποκαταστήματα τραπεζών, κάνοντάς τους τη ζωή ακόμα δυσκολότερη.
Η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου, όταν ο Μιχάλης γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, στο πρόσωπο μιας τραπεζικής υπάλληλου με ιδιαίτερα γραφική οικογενειακή ζωή
Το Bank Bang είναι μία θεότρελη κωμωδία που κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει, κανείς δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει και που τις συνέπειες όλων των παραπάνω δεν θα τις ευχόσασταν ούτε στο χειρότερο εχθρό σας!
 

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
16,599
Από τις λίγες Ελληνικές κωμωδίες των τελευταίων ετών για την οποια έχω διαβάσει καλές κριτικές.
 

Photis

Supreme Member
4 July 2006
4,796
behind the camera
Την θεωρώ περισσότερο κομεντί παρά κωμωδία. Πραγματικά καλό σενάριο, ο Χαραλαμπόπουλος δίνει ρέστα στο ρόλο του ερωτευμένου ληστή, αλλά τη παράσταση κλέβουν οι ερωτευμένοι αστυνομικοί. Συγκινητική κάποιες στιγμές. Α, και ένα φοβερός Κώστας Βουτσάς.

ΥΓ¨Γουστάρω τρελά την ειρωνία που θέλει την HSBC μέγα χορηγό!!!
 

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Εγώ δεν την είχα δει στο σινεμά. Μου άρεσε όμως... Για ελληνική ταινία ήταν πολύ αξιόλογη!
 

SAKISKARAS

Established Member
1 November 2008
162
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, αξιόλογη ταινια για τα ελληνικά δεδομένα,καλό σενάριο, καλές ερμηνείες των πρωταγωνιστών και των αλλων ηθοποιών, ανεκτος ήχος, κάτι που νοσούν σχεδόν όλες οι ελληνικές παραγωγές, κατα την αποψή μου.
 

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,618
Μπακοτσιάνος...
Μια καλή παραγωγή. Ούτε εγώ την είδα σαν κωμωδία.

Αρκετά καλές ερμηνείες. Πέρασα ένα ευχάριστο δίωρο......

Ο Βουτσάς συγκινητικός.
 
To σκ την ειδα και οντως ηταν πολυ αξιολογη για τα ελληνικα δεδομενα. καλες ερμηνιες, διαλογοι και γενικα σχετικα προσεγμενη παραγωγη
αυτο που με χαλασε ηταν η ποιοτητα της εικονας...δεν ξερω αλλα μου φανηκε λες και ηταν τραβηγμενο την δεκαετια του 70..καλα τοσο πισω ειμαστε?
επισης δεν μου αρεσε το οτι στα ζενερικ ανεφεροταν οτι η ταινια ειναι του χαραλαμποπουλου και οχι του σκηνοθετη...αυτο μονο στην ελλαδα το εχω δει, μια ταινια να μην θεωρειται οτι ειναι του σκηνοθετη αλλα του σεναριογραφου-πρωταγωνιστη
 
Last edited by a moderator: