No comment...
Και αυτό πολύ είναι... Απλά ένας κουφός που έχει γράψει 10 βλακείες σε ένα pdf και τίποτα παραπάνω...
Κόψε κάτι βρε Tzimisce!!
No comment...
Και αυτό πολύ είναι... Απλά ένας κουφός που έχει γράψει 10 βλακείες σε ένα pdf και τίποτα παραπάνω...
Στα καλώδια αυτο στο οποίο συμφωνω ειναι οτι ενα καλώδιο κρίνεται από τα RLC χαρακτηριστικά του, όχι απο την τιμή του. Βεβαια, η αντιπαράθεση ακριβών καλωδίων με τα...Radioshack ειναι για γέλια, αλλα το νόημα που βγαίνει ειναι, και το έχουμε ήδη παραδεχτει σε αλλες συζητήσεις, οτι "ακριβότερο καλώδιο δεν σημαίνει καλύτερο καλώδιο".
Κανείς δεν είπε αυτό. Δεν ξέρω πώς θα ακούγονται, αν και υποθέτω οτι δεν θα διαφέρουν πολύ. Το επιχείρημα ειναι οτι τα καλώδια πρέπει να συγκρίνονται τεχνικώς και με δοκιμή, κι όχι με το πόσο κοστίζουν.συμφωνω οτι το καλωδιο δεν πρεπει να κρινεται απο την τιμη του αλλα διαφωνω καθετα για το δυο καλωδια που εχουν τα ιδια RLC θα ακουγοντουσαν το ιδιο
Στα καλώδια αυτο στο οποίο συμφωνω ειναι οτι ενα καλώδιο κρίνεται από τα RLC χαρακτηριστικά του, όχι απο την τιμή του. Βεβαια, η αντιπαράθεση ακριβών καλωδίων με τα...Radioshack ειναι για γέλια, ...
Κατά τα λοιπά, ή δεν τα διαβάσατε αυτά που γράφει ο P. Aczel, ή τα διαβάσατε και τα αγγλικά σας είναι φτωχά, ή καταλάβατε αυτό που θέλετε, και όχι αυτό που θέλει να πει ο συντάκτης.
Μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο είναι για γέλια;
Δηλαδή μετα τον ενισχυτή ακολουθεί παθητικό cross over απο το οποίο φεύγουν οι HF/LF χωριστά για τις μονάδες των ηχείων???Ελα ν' ακούσεις τα ηχεία μου με και χωρίς διπλοκαλωδίωση.
Γιατί να είναι περίεργο;Εχει να κάνει με το κροσσάρισμα κάθε ηχείου κι επομένως πως διεγείρονται-οδηγούνται αρτιότερα οι μονάδες του.
Για τα χρυσά αυτιά θα συμφωνήσω.Χρυσά είναι μόνο τα δικά μας.
Για τα καλώδια έτσι νόμιζα κι εγώ.Οταν πάρεις τα ηχεία που ξέρω,ότι σου αρέσουν κι ακούς την "τρίχα να πέφτει" τα ξαναλέμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.