Swing vote - Ο κος κανένας

mixapapai

Senior Member
5 May 2008
368
Αθήνα


Μέσα από σειρά τυχαίων και ανατρεπτικών γεγονότων, το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών εξαρτάται από την ψήφο ενός ανθρώπου!Ο Μπαντ Τζόνσον (Κέβιν Κόστνερ) είναι ένας απαθής, αξιαγάπητος και αποτυχημένος άντρας που όλη την ημέρα πίνει μπύρες και η ζωή του απλά κυλά και τον προσπερνά . Το μοναδικό λαμπρό σημείο στην ζωή του είναι η πρόωρα ανεπτυγμένη δωδεκάχρονη κόρη του, η οποία φροντίζει και τους δυο τους. Μέχρι την ημέρα των εκλογών οπότε κατά λάθος πυροδοτεί μια σειρά καταστάσεων στις εκλογές που όλες έρχονται και εξαρτώνται από μία ψήφο....αυτή του πατέρα της! Ξαφνικά ο Μπαντ Τζόνσον, ‘Ο Κος Κανένας’, γίνεται η φωνή όλων, καθώς ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι η ψήφος του, είναι αυτή που θα καθορίσει εκλογή του επόμενου προέδρου!

Νομίζω οτι αξίζει να ασχοληθούμε με τη ταινία αυτή.
Εκτός οτι έριξα πολύ γέλιο, πιστεύω οτι θέτει και πολλά θέματα για συζήτηση και σάτυρα.
Πρέπει υποχρεωτικά να την προβάλουν στη βουλή για γνώση και συμμόρφωση.
Ομολογώ οτι είναι η μόνη ταινία που μου άρεσε ο Κοστνερ τόσο πολύ.
 

mixapapai

Senior Member
5 May 2008
368
Αθήνα
Με βάση τα δικά μου γούστα, είναι απο τις καλύτερες των τελευταίων μηνών. Την συνιστώ σε fans του forrest gump (δεν είναι σύγκρισιμη, αλλα σε τέτοιο στυλ κινείται)
 
20 June 2006
9,533
Θεσσαλονίκη
Διακωμωδεί τη πολιτική καφρίλα που φυσικα δεν είναι μονο εγχώριο φαινόμενο…
Τραβηγμένη ιστορία ( όπως απαιτεί πολλες φορες η κωμωδία) αλλα με σκοπο που αγιάζει τα μεσα…
Πως αλλιώς θα έδειχνε τοσο χοντροκομμένα την ποιότητα της δημοκρατίας….σε ποιους στηρίζεται ( επίπεδο ψηφοφόρων ) όπως επισης και σε ποιους εχει ανατεθεί να την διαχειριστούν ( πολιτικοί σε εγκεφαλική κρίση)
Με εξαίρεση το πρόχειρο τελος ( δεν χρειαζόταν το κήρυγμα) η ταινία ειναι αξιοπρεπέστατη και εχει γελιο…
Προτείνεται…