clouding σε samsung40a756

serreos73

AVClub Addicted Member
28 June 2006
2,429
ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ
δυστυχως για μενα επεσε κομματι με clouding στην samsung40a756 (σχετικη φωτο), ηρθε σημερα ο εξουσιοδοτημενος τεχνικος..και αφου συμπληρωσε το εντυπο με αναφορα "κανει σταμπες δεξια - αριστερα στις γωνιες της οθονης" εβγαλε και μια φωτο και μου ειπε οτι θα αναμενω την αποφαση της εταιρειας.. οταν τον ρωτησα σε αναλογες περιπτωσεις πια ειναι η τακτικη της εταιρειας ειπε δεν γνωριζει να μου πει και οτι γενικα αυτο δεν θεωρειται προβλημα! οπωτε οπως καταλαβαινεται ειμαι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι να μαθω τι θα μου πουνε.. γνωριζει κανεις καποια αλλη αναλογη περιπτωση με την samsung και τι εχει κανει η εταιρεια?

Πολύ δύσκολο το βλέπω για αλλαγή.

Το πρόβλημα είναι ορατό και με χαμηλωμένο το backlight ? Στην photo κάνει μπαμ, αλλά αν κρίνω από το λογότυπο της Samsung η φώτο τραβήχθηκε υπό μεγάλη έκθεση.

δυστυχως για μενα επεσε κομματι με clouding στην samsung40a756 (σχετικη φωτο), ηρθε σημερα ο εξουσιοδοτημενος τεχνικος..και αφου συμπληρωσε το εντυπο με αναφορα "κανει σταμπες δεξια - αριστερα στις γωνιες της οθονης" εβγαλε και μια φωτο και μου ειπε οτι θα αναμενω την αποφαση της εταιρειας.. οταν τον ρωτησα σε αναλογες περιπτωσεις πια ειναι η τακτικη της εταιρειας ειπε δεν γνωριζει να μου πει και οτι γενικα αυτο δεν θεωρειται προβλημα! οπωτε οπως καταλαβαινεται ειμαι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι να μαθω τι θα μου πουνε.. γνωριζει κανεις καποια αλλη αναλογη περιπτωση με την samsung και τι εχει κανει η εταιρεια?

φιλε serreo,δυστηχως οι "ασθενειες" των lcd πανελ,δεν εχουν εξαλειφθει -παρα τις προπαθειες των κατασκευαστων-και απ`οτι φαινεται δεν θα εξαλειφθουν μεχρι να αντικατασταθουν ως τεχνολογια(led).
ειναι λαχειο να βρεις lcd που να μην εμφανιζει το φαινομενο του clouding(εστω και σε μικρο βαθμο).
οποτε εισαι ετοιμος να το αντιμετωπισεις.
αντιστοιχα οι χρηστες πλασμα πανελ,εχουν κανει υποχωρησεις σε -ευτυχως ελαφρυτερες-περιπτωσεις "ασθενειων" των πλασμα.(ποστεραεισον,μπαζινγκ..)
βεβαια οι τελευταιες(πλασμα)οσο περνουν οι γενιες των πανελ τους,βελτιωνονται και σιγα-σιγα,εξαφανιζουν τα-οποια-προβληματα τους.
ευχομαι να στην αλλαξουν,αλλα και παλι πολυ φοβαμαι οτι παλι συννεφακια θα`χεις.

καλη συνεχεια...

το προβλημα μειωνεται απο το 3 και κατω...αλλα οταν το εχω στο 2-3 ειναι ολα τοσα σκοτεινα που γινεται φλατ το μαυρο! χανονται οι λεπτομερειες σε σκοτεινα πλανα..και δεν ειναι μονο αυτο..λογω της πιεσης του πανελ εχει χαθει και η γωνια θεασης..ξεθωριαζουν τα χρωματα αν πας στο πλαι..ενω στην βιτρινα που την εβλεπα διατηρουσε το μαυρο της και απο αρκετα πλαγια...

σημερα ειχα τηλεφωνο απο το σερβις και με ενημερωσανε οτι θα γινει αντικατασταση..τυχερος λοιπον μεσα στην ατυχια μου.

εχουμε λοιπον και λεμε το ιστορικο της τηλεορασης. 28/1/09 (τεταρτη) παραδοθηκε σπιτι μου, την ιδια μερα διαπιστωσα το προβλημα...29/1/09 πηρα τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη της samsung και 30/1/09 (παρασκευη) ερχονται σπιτι κατοπιν ραντεβου να τσεκαρουν το προβλημα και να στειλουν αναφορα στην εταιρια... 2/2/09 (δευτερα) με παιρνουν τηλεφωνο απο την τεχνικη υποστηριξη και με ενημερωνουν οτι θα με παρουν τηλεφωνο απο την εταιρια για αντικατασταση!...5/5/09 (πεμπτη) φερανε την καινουργια τηλεοραση. Την ιδια μερα την φορτωσα αυτοκινητο και την επεστρεψα στο μαγαζι.. με χρεωσανε πιστωτικο και αναμενω να επιλεξω αλλο μοντελο.

Συμπερασμα... τυχερος μεσα στην ατυχια μου, και σε 8 μερες τακτοποιηθηκε το προβλημα!

Τι εννοεις να επιλεξεις αλλο μοντελο;
Δε σου την αντικαταστησανε με την ιδια;

η μαμα samsung εφερε το ιδιο μοντελο καινουργιο συσκευασμενο.. επειδη για ψυχολογικους λογους δεν ηθελα να το κρατησω να το ανοιξω... συνενοηθηκα με το Public την πηγα συσκευασμενη και την πηρανε πισω, και σημερα παρηγγειλα την 786 και τους ζητησα να την παραλαβω εγω απο το μαγαζι αφου την τσεκαρουμε επιτοπου.

Re: Απάντηση: clouding σε samsung40a756

Συμπερασμα... τυχερος μεσα στην ατυχια μου, και σε 8 μερες τακτοποιηθηκε το προβλημα!

Κοιτα βασικα θα μπορουσες να την επιστρεψεις τη 2η μερα και να μη μπορουσε κανενας να σου πει τιποτε...