Η Philips πουλάει το κομμάτι των LCD (και οχι μόνο)

Απο περυσι ηταν γνωστο οτι θα εγκατελειπε την Αμερικανικη αγορα και θα εδινε τα δικαιωματα των μοντελων της στην Funai.

Γενικα ειναι κατι το αναμενομενο για μια μαρκα που εδω και πολυ καιρο δεν μπορει να ειναι ανταγωνιστικη με τους αλλους κατασκευαστες.

WoW! Βασικά Yperion εγώ πιστεύω ότι είχε πολύ καλά προιόντα, αλλά στη λάθος τιμή. Κοστολογούσε τα περισσότερα μοντέλα της πολύ ακριβότερα από όσο "άξιζαν". Μου φαίνεται πάντως πολύ απότομη η στροφή της εταιρίας. Μέχρι και πέρυσι παρουσίαζε 3D τηλεοράσεις και τώρα ξαφνικά τείνει να σταματήσει την παραγωγή τηλεοράσεων;

Σαν καταναλωτές πάντως δε μας συμφέρει. Όσο περισσότεροι παίκτες στο χώρο, τόσο μεγαλύτερος ανταγωνισμός και τόσο περισσότερες επιλογές. Ελπίζω να μην επεκταθεί το φαινόμενο και σε άλλες εταιρίες του χώρου.

Κι έτσι, μια ωραία πρωία, θα εμφανιστούν LG, Samsung, Sony κτλ. με...

Ambilight!!!

:flipout: :flipout: :flipout:

Συγκρινετε την 9803 με την Α956 , την 9703 με την W4500 κτλ. Αυτη η μεγαλη διαφορα στην τιμη για τηλεορασεις με παρομοια ποιοτητα εικονας (για να μην πω και με καλυτερη) δεν δικαιολογειται ουτε απο το ambilight ουτε απο τιποτε αλλο.

Oταν ενας κατασκευαστης παψει να ειναι ανταγωνιστικος εχει προβλημα.

Εμ, αφού τα πάνελ sharp & LG δεν φτάνουν αυτά της samsung...

Πάντως, η κρίση φαίνεται να τους αγγίζει όλους. Είδαμε την νέα σειρά της σόνυ (no news there). Διάβαζα πριν από λίγο και στο hitech το "πάγωμα" στις OLED από την samsung... Μια απογοήτευση...

Και εγώ περιμένω να βγει μοντέλο με διπλό δέκτη... Ναι καλά... :flipout:
Μην φάω, έχουμε γλαρόσουπα :BDGBGDB55:

Πλάκα κάνεις, έτσι; :flipout:
Εγώ έχω μια απορία: με τέτοιο contrast ratio, αν είχε backlight bleeding θα φαίνονταν; :chinscratch:

Οχι δεν κανω καμια πλακα.

Για την ακριβεια δεν χρειαζεται καν να ειναι W4500 αρκει και να ειναι W4000...

http://www.cnet.com.au/tvs/lcd/0,239035307,339289958,00.htm
http://www.cnet.com.au/tvs/lcd/0,239035307,339290272,00.htm

Aκομη και το (αναξιοπιστο κατα τ'αλλα) HiTech να διαβασεις θα δεις την διαφορα στην βαθμολογια.

Φυσικά και κάνεις πλάκα :flipout:
Και μόνο στην σκέψη να συγκρίνεις 9703 με W4500! Αφού ελάχιστα μοντέλα philips έχουν μαύρο... Πως να συγκρίνεις το 400:1 με το 1000:1;;;;;
Εγώ πάντως και μόνο στην σκέψη βάζω τα γέλια...
Εννοείται ότι το μαύρο της W4500 δεν παίζεται.
Σιγά μην συγκρίνουμε και με καμιά toshiba :flipout:

Πάντως, τα πράματα δεν είναι καλά... Θα καταλείξουμε να μην έχει συσκευές για αγορά, όπως έχει συμβεί με τις οθόνες υπολογιστών. Μόνο TN πάνελ βρίσκεις πλέον...
Σήμερα η Toshiba ανακοίνωσε ζημίες και απολύσεις (στην ΝΕΤ το άκουσα, ελπίζω να είναι αλήθεια :flipout:)