Hdmi 1.3b Equip 3m + εμφάνιση ειδώλων σε LG 7000 47"

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

GARRET

Senior Member
10 December 2008
360
Χρησιμοποιώ λοιπόν αυτό το καλώδιο 3μ συνδεδεμένο με 8800gt και αντάπτορα dvi-hdmi:

http://www.equip-info.net/english/index.php?main=10&gruppe=400&prod=1611&bild=119002&bildnr=2

και βλέπω συχνά ελαφριά είδωλα, πιο εμφανή στον κέρσορα, αάλλα και σε γράμματα / μενού. Δεν είναι και τόσο ενοχλητικά και το περίεργο είναι ότι κάποιες φορές ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

Δε μπορώ όμως να καταλάβω αν φταίει το καλώδιο ή είναι θέμα τηλεόρασης.

Ιδέες;

Παιδιά, έχω ποστάρει τό ίδιο θέμα σε 4-5 φόρα, και ΚΑΝΕΝΑΣ δε ξέρει τπτ μέχρι στιγμής, αν είναι δυνατόν...ξέρετε κανένα φόρουμ με άτομα εξειδικευμένα σε τέτοια θέματα;;

Να πω ότι έχω δοκιμάσει επίσης:

- Άλλη κάρτα γραφικών = τπτ
- Άλλη υποδοχή hdmi στην τηλ = τπτ
- Άλλους drivers κάρτας = τπτ

και ότι το κάνει σε αναλύσεις ΜΟΝΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 1360χ768.

Εγώ πιστεύω ότι μάλλον φταίει το καλώδιο, δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.

1 παλικάρι υπέθεσε ότι ίσως φταίει ο αντάπτορας dvi-hdmi και πρότεινε καλώδιο dvi-hdmi απευθείας. Δε βλέπω πως μπορεί να φταίει αυτό...

φιλε μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω 100% αλλα ίσως μπορέσω να σου πώ μόλις την τεστάρω με το HTPC μου αλλα με άλλη κάρτα γραφικών(4850 ΑΤΙ) και μάλλον με ιδια μάρκα καλώδιο...

Το έχω τεστάρει ήδη με 2 διαφορετικές

Ati 3650

Nvidia 8800gt

και με τις 2 κάνει τα ίδια κόλπα άνω των 1360χ768.

Μόλις δοκίμασα και με ΑΛΛΟ καλώδιο, dvi-hdmi equip 3m = Τα ίδια ....Ε ΓΜΤ!!... Τηλεόραση πρόβλημα ή καλώδιο...τι διάολο...!!...

Στις ταινίες έτσι κι αλλιώς δε παρατηρώ είδωλα...στα Windows τα βλέπω.., ειδικά σε άσπρο φόντο όπως τώρα πχ.

Μικρά είναι...αλλά είναι ενοχλητικά, τώρα γράφω από τα ~ 2μ και τα βλέπω.