X-Files: I Want to Believe

ψηφίστε την ταινιαρα


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
site.php


X-Files: I Want to Believe


περιπέτεια φαντασίας
διάρκεια 110 '

Αφού βρέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στα αζήτητα του Hollywood αποφάσισαν πώς πρέπει να κάνουν μια τελευταία αρπαχτή βάζοντας και πάλι μπροστά τη δόξα του παρελθόντος ευελπιστώντας πώς τα βόδια θα τσιμπήσουν το δόλωμα. Έτσι λοιπόν αφίσα τα μίση κι αρχίσαν το ... Ο Μόλτερ και η Σκάλι χρόνια μετά σαν ερωτικό ζευγάρι πλέον επιστρέφουν στην ενεργό δράση κλπ κλπ . Συγκινήθηκα

Μια πράκτορας του FBI εξαφανίζεται μυστηριωδώς στα χιονισμένα βουνά της Βιρτζίνια. Ταυτόχρονα, ένας πρώην παπάς, καταδικασμένος για παιδεραστία, αρχίζει να βλέπει «οράματα». Τα οράματά του οδηγούν σε φρικιαστικά ευρήματα: πχ, ένα κομμένο χέρι θαμμένο μέσα στο χιόνι στη μέση του πουθενά. Η αστυνομία δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με την υπόθεση και το FBI βρίσκεται σε αδιέξοδο. Τώρα είναι η ώρα ν αναλάβουν οι δυο δαιμόνιοι πράκτορες των φακέλων Χ
 
Last edited:

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
+100

Οι χαρακτήρες ήταν καλά δουλεμένοι, και το σενάριο αρκετά σοβαρό και μετρημένο, αλλά έλλειπε το Χ από τα Files..... (Που είναι τα πράσινα ανθρωπάκια;;;;;;;)
Πολύ Μέτριο.
 

mixapapai

Senior Member
5 May 2008
368
Αθήνα
Δεν είχε ούτε μυστήριο, ούτε δράση, ούτε ατμόσφαιρα, ούτε πρωτοτυπία.
Μόνο το τίτλο μιας πιασάρικής σειράς.
Χαριστικώς μέτρια. Το επόμενο δεν θα μπώ καν στο κόπο.
 
Κατά τη γνώμη μου, τα "X-Files" το είχαν παρακάνει με την τακτική "δε σου δείχνω τίποτα"!
Και καλά πολύ "ψαγμένο στιλάκι" από τα πρώτα επεισόδια της τηλεοπτικής κιόλα σειράς. Μόνο που παραήταν "ψαγμένο" και δε λέει τόσο! Όσο να 'ναι, το μάτι πεινάει και για "αποκαλύψεις"! Όχι μόνο υπονοούμενα!
 

goodboy332

Established Member
4 May 2008
218
Kavala
Μου θύμισε κάτι ξεκάρφωτα επισόδεια της 6ης και 7ης σεζόν που γέμιζαν τις τηλεοπτικές ώρες για ολοκληρόνωνται οι σεζόν. Δεν υπήρχε λόγος κυκλοφορίας της ταινίας, με μοναδική εξαίρεση οτι η Fox εκμαιταλεύτηκε τον ντόρο γύρω απο την επερχόμαινη ταινία και προώθησε πακέτα επεισοδίων (της τότε σειράς) καθώς και επανακυκλοφορία σε καινούρια συσκευασία της πλήρους σειράς και 1ης ταινίας μαζί.

Το μόνο ωραίο σκηνικό που θυμάμαι χαρακτηριστηκά, είναι εκεί που κοιτάζει η Σκάλη την φώτο του Μπους και διαπιστώνει οτι είναι εξωγήεινος και ακούγεται η κλασική μουσική υπόκρουση, κοιτάζει τον Μόλντερ και εκείνος το επιβεβαιώνει. Εκεί μπορώ να πω οτι :flipout:.
 

blackjperfect

New member
10 August 2006
19
Θεσσαλονίκη
Ακομη κι εγω που δεν σκαμπαζω απο X-FILES καταλαβα οτι δεν ειχε καμια σχεση με την σειρα.Ασε που κι αλλο ονομα να ειχε παλι δεν θα περνουσε για καλο...παρεπιπτοντως το πρωτο μ'αρεσε πολυ!