Χαίρετε...
ήρθε τελικά η ώρα να πάρω το HTPC μου, για να παίξει (full ) HD 1080p.
Mε περίπου 500+ ευρώ κόστος ο σκοπός μου είναι να μπορεί να παίξει τα πάντα, να είναι αθόρυβο, μικρής κατανάλωσης και διακριτικό στο σαλόνι. Θα είναι το κύριο pc μου (το παλιό θα γίνει κατεβαστήρι). Αργότερα θα προσθέσω blu-ray drive, προς το παρόν μας ενδιαφέρει το κουτί με το εσωτερικό του, υπάρχει καινούριο πληκτρολόγιο και ποντίκι.
Θέματα:
1. Ιntel ή ΑΜD;
2. Να πάμε σε ενσωματωμένα γραφικά ΙΤΧ; σε AMD, Nvidia , Intel;
3. Ποιός συνδυασμός επεξεργαστή-γραφικών κάνει καλύτερα για HD υλικό; ας πούμε ιντελ cpu & AMD gfx;
4. Με δεδομένο ότι δεν έχω laptop αλλά μπορεί να πάρω αργότερα, χρειάζεται wifi στην Μ/Β;
4. Τα τηλεχειριστήρια είναι χρήσιμα τόσο ώστε να αξίζουν τα παραπάνω χρήματα;
5. Λειτουργικό θα είναι VISTA, ποια έκδοση και τι βάζουμε από αυτά τα media center;
Παρακαλώ προτείνετε ελεύθερα όποια σύνθεση προτιμάτε...
εγώ σκέφτομαι για κάτι τέτοιο: (και αργότερα προσθέτω μια ΑΤΙ 4ΧΧΧ)
ήρθε τελικά η ώρα να πάρω το HTPC μου, για να παίξει (full ) HD 1080p.
Mε περίπου 500+ ευρώ κόστος ο σκοπός μου είναι να μπορεί να παίξει τα πάντα, να είναι αθόρυβο, μικρής κατανάλωσης και διακριτικό στο σαλόνι. Θα είναι το κύριο pc μου (το παλιό θα γίνει κατεβαστήρι). Αργότερα θα προσθέσω blu-ray drive, προς το παρόν μας ενδιαφέρει το κουτί με το εσωτερικό του, υπάρχει καινούριο πληκτρολόγιο και ποντίκι.
Θέματα:
1. Ιntel ή ΑΜD;
2. Να πάμε σε ενσωματωμένα γραφικά ΙΤΧ; σε AMD, Nvidia , Intel;
3. Ποιός συνδυασμός επεξεργαστή-γραφικών κάνει καλύτερα για HD υλικό; ας πούμε ιντελ cpu & AMD gfx;
4. Με δεδομένο ότι δεν έχω laptop αλλά μπορεί να πάρω αργότερα, χρειάζεται wifi στην Μ/Β;
4. Τα τηλεχειριστήρια είναι χρήσιμα τόσο ώστε να αξίζουν τα παραπάνω χρήματα;
5. Λειτουργικό θα είναι VISTA, ποια έκδοση και τι βάζουμε από αυτά τα media center;
Παρακαλώ προτείνετε ελεύθερα όποια σύνθεση προτιμάτε...
εγώ σκέφτομαι για κάτι τέτοιο: (και αργότερα προσθέτω μια ΑΤΙ 4ΧΧΧ)
Attachments
Last edited: