Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

Επιτέλους τέρμα οι συμβιβασμοί κα οι ημίμετρες καταστάσεις.
Μαύρη σκεπή και μαύροι τοίχοι στο Dedicate Room που ετομάζω αυτές τις ημέρες...όνειρο χρόνων...έμα πιά!!!!:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
HomeCinema7-10-20081.jpg

HomeCinema7-10-20082.jpg

Last edited:
HomeCinema7-10-20082.jpg

:flipout::flipout::flipout: Ρε Γιαννη σαν τον τρελο επιστημονα απο το Frankenstein Junior εισαι εδω! :flipout::flipout::flipout:
Καλα βαψιματα να εχεις... Προσεξε πολυ τι ειδους μπογια βαζεις..Μονο ΜΑΤ οπως ειπε και ο Τασος..

7 φορες το ανοιξα το post και ακόμα δεν το πιστεύω....:bang:
Σαν παιδακι που το έπιασαν να ξεκινάει κάποια καταστροφή δείχνεις.
Το κακό ειναι οτι το "σαν" κολλάει μονο στο παιδάκι.
Εις γνώση των συνεπειών ως παρεκκλίνων, αυτο ειναι λόγος διαζυγίου, μην πω και αποκλήρωσής σου....
Και τι αθώο ύφος... Παναγία παρθένα ο αυτοδίδακτος..

Από την άλλη, δεν είναι ασυνήθιστο ένας καλλιτέχνης να μεταμορφώνει τις επιρροές του με διπλωματία και να αντιμετωπίζει με πρωτότυπους τρόπους και κάποια ειρωνεία, την ίδια την τεχνική.
Κοντράρεται και χτυπιέται πραγματοποιώντας επανάσταση στο χώρο της ίδιας της ιστορίας της τέχνης.

:guitarist::guitarist:

Blacker than HELL !!!

NO MERCY Γιάννη !!! -bye-

Υ.Γ. Οχι γυαλιστερό !

Πιό μαύρος απο την κόλαση;...όχι δεν θα πάρεις;...δεν το περίμενα απο εσένα αυτό, η μήπως ζηλεύεις λιγάκι;
Τι γυαλιστερό βρε...μάτ καραμάτι είναι...:slapface:

Last edited:
HomeCinema7-10-20082.jpg

:flipout::flipout::flipout: Ρε Γιαννη σαν τον τρελο επιστημονα απο το Frankenstein Junior εισαι εδω! :flipout::flipout::flipout:
Καλα βαψιματα να εχεις... Προσεξε πολυ τι ειδους μπογια βαζεις..Μονο ΜΑΤ οπως ειπε και ο Τασος..

Το ήξερα ότι η συγκεκριμένη foto είναι κάπως δρακουλιάρικη...αυτό όμως ήταν το ζητούμενο λόγω της ερχόμενης καταστροφής και μάλιστα με πολύ ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου!!!:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Μαύρη..μαύρη..μαύρη μου'χεις κάνει την σκεπή μου, μαύρη....!!!

7 φορες το ανοιξα το post και ακόμα δεν το πιστεύω....:bang:
Σαν παιδακι που το έπιασαν να ξεκινάει κάποια καταστροφή δείχνεις.
Το κακό ειναι οτι το "σαν" κολλάει μονο στο παιδάκι.
Εις γνώση των συνεπειών ως παρεκκλίνων, αυτο ειναι λόγος διαζυγίου, μην πω και αποκλήρωσής σου....
Και τι αθώο ύφος... Παναγία παρθένα ο αυτοδίδακτος..

Από την άλλη, δεν είναι ασυνήθιστο ένας καλλιτέχνης να μεταμορφώνει τις επιρροές του με διπλωματία και να αντιμετωπίζει με πρωτότυπους τρόπους και κάποια ειρωνεία, την ίδια την τεχνική.
Κοντράρεται και χτυπιέται πραγματοποιώντας επανάσταση στο χώρο της ίδιας της ιστορίας της τέχνης.

:guitarist::guitarist:
...και άλες 7 φορές σε διάβασα εγω αλά δεν μπορώ να σταματήσω απο τα :flipout::flipout::flipout:
Εκτός των άλων χαίρομαι που μπορείς να εμβαθύνεις στον ψυχικό κόσμο ενός καλιτέχνη ζωγράφου!!!

Λόγω ιδιότητας αλλά και κεκτημένης ταχύτητας νόμισα πώς έστηνες σκοτεινό θάλαμο ρε Γιάννη :flipout::SFGSFGSF:

φιλε αξιζει τον κοπο .
θα παθεις σοκ οτι προβολεα και αν εχεις.ειλικρινα θα τρομαξεις με την ποιοτητα εικονας.
-bye-
Επιτέλους τέρμα οι συμβιβασμοί κα οι ημίμετρες καταστάσεις.
Μαύρη σκεπή και μαύροι τοίχοι στο Dedicate Room που ετομάζω αυτές τις ημέρες...όνειρο χρόνων...έμα πιά!!!!:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
HomeCinema7-10-20081.jpg

HomeCinema7-10-20082.jpg

Πιό μαύρος απο την κόλαση;...όχι δεν θα πάρεις;...δεν το περίμενα απο εσένα αυτό, η μήπως ζηλεύεις λιγάκι;
Τι γυαλιστερό βρε...μάτ καραμάτι είναι...:slapface:

Ρε τρελλέ επιστήμονα :joker: ,το NO MERCY που έγραψε ο Τάσος είναι Αγγλικά όχι Γαλλικά.Χωρίς έλεος σου γράφει,όχι "ευχαριστώ δεν θα πάρω" :flipout: :flipout: :flipout: