Ασύρματη μεταφορά ήχου απο τον ενισχυτή στο ηχείο

Diogenhs

New member
19 September 2007
26
Καλησπέρα στη παρέα

Έχω ένα ΥΑΜΑΗΑ 663 και θέλω να βγάλω τα δύο πίσω ηχεία του (RL και RR) σε σημείο που δεν βγαίνουν καλώδια. Αυτό που ψάχνω είναι ένα μηχάνημα που ο πομπός του θα έχει ως είσοδο τα + και - του ενισχυτή για το κάθε ηχείο, θα στέλνει στο δέκτη το σήμα ασύρματα, και ο δέκτης θα έχει ως έξοδο τα + και - που θα συνδέονται με τις αντίστοιχες εισόδους του ηχείου.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν τέτοια μηχανάκια; Δεδομένου ότι το σύστημα προορίζεται για μουσικές ακροάσεις, έχετε να προτείνεται κάτι άλλο? Αυτό που θέλω να πετύχω είναι το stereo x2 έτσι ώστε να παίζουν και τα 4 ηχεία μουσική.

Ευχαριστώ.
 

Diogenhs

New member
19 September 2007
26
Τάσο ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση.
Μήπως γνωρίζεις πόσο πάει περίπου το συγκεκριμένο προϊόν? Από ποιότητα πως είναι? Ο χώρος που θα τοποθετηθούν θα είναι περίπου 10 μέτρα από τον ενισχυτή χωρίς να μεσολαβούν εμπόδια.
 

antid0t

Senior Member
17 January 2007
546
Αθηνα
Εχω δει και ενα παρεμφερες προιον της Ελληνικης Crystal Audio - ριξε μια ματια (δεν το εχω ακουσει)... -bye-
 
17 June 2006
23,742
Αθήνα
Από ποιότητα; όπως βλέπεις και στις φωτό οδήγησαν jmlab σε πολυ ικανοποιητικό βαθμό και το σημαντικότερο ΜΗΔΕΝ θόρυβος/φύσημα λόγω ασύρματης μετάδοσης. Σε σημείο που να μην μπορείς να καταλάβεις αν παίζουν με καλώδια.
 

k.m.

Supreme Member
20 November 2007
3,319
Νέο Ηράκλειο

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Το συστημα που σου λεει ο Τασος πιο πανω το χρησιμοποιω κι εγω αλλα εχω μονο τον πομποδεκτη (μιας και χρησιμοποιω ανεξαρτητο τελικο για τα πισω ηχεια).

Θα σου πω πως μαλλον πρεπει να παιζει ρολο η περιοχη που μενεις, τα διαφορα παρασιτα στο χωρο σου καθως και ο καιρος....
Για παραδειγμα εγω ακουω διαφορα παρασιτα οταν ο καιρος ειναι κακος (κεραυνοι κλπ) επισης εχω καταλαβει πως το ασυρματο ρουτερ ενοχλει παρα πολυ. Βεβαια μπορεις να πειραματιστεις με την αλλαγη καναλιου συχνοτητας (εχει επιλογεα στο πισω μερος) που πολλες φορες διορθωνει το προβλημα.

Θα σου ελεγα δοκιμασε το αλλα με επιφυλαξη για επιστροφη αν αντιμετωπισεις προβληματα.