24 - Season 7

Βαθμολογήστε την Σειρά:

  • Εξαιρετική

    Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

    Votes: 0 0.0%
  • Καλή

    Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

    Votes: 0 0.0%
  • Κακή

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    0

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
Re: Jack Bauer.........is back!!

Ας ελπίσουμε ότι η απεργία των σεναριογράφων και το ότι άργησε να αρχίσει ο 7ος κύκλος θα ειναι για το καλύτερο!!!!!:violent-smiley-030:
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Re: Jack Bauer.........is back!!

Θα σας ενημερώσω για το πότε !!!!!! αναμένατε....




Τζακ ο νεώτερος...
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,198
Εκεί ψηλά.....
Re: Jack Bauer.........is back!!

Φανατικοί του ενός και μοναδικού Τζακ Μπάουερ καθίστε. Τα νέα είναι σχεδόν συγκλονιστικά. Η ζωή σας από τις 11 Ιανουαρίου του 2009 θα λάβει άλλο νόημα και θα γεμίσει ένταση και αγωνία. Γιατί το «24» επιστρέφει με τον έβδομο κύκλο της σειράς και με ένα special 4ωρο επεισόδιο!

Αυτό ανακοίνωσε η Fox, η οποία, αν θυμάστε, είχε ακολουθήσει παρόμοια τακτική δύο χρόνια πριν, στην πρεμιέρα του έκτου κύκλου και επειδή η τηλεθέαση έσπασε τα κοντέρ της αμερικανικής AGB, είπε να το επαναλάβει και να κάνει έτσι και ένα ωραίο δώρο στα εκατομμύρια θαυμαστών του Τζακ.

Ετσι, στις 11 Ιανουαρίου θα προβληθεί το πρώτο δίωρο και στις 12 Ιανουαρίου το δεύτερο του ever πιο διάσημου και αγαπημένου real-time θρίλερ.

SPOILER: H «έβδομη μέρα» βρίσκει την CTU (την αντιτρομοκρατική υπηρεσία) απογυμνωμένη και αποδυναμωμένη και τον Τζακ Μπάουερ κατηγορούμενο για άλλη μία φορά στο δικαστήριο. Η μέρα της δίκης παίρνει μία τρομερή ανατροπή όταν μπροστά στον Τζακ εμφανίζεται ο Τόνι Αλμέιντα, ο φίλος και συνεργάτης του που μέχρι τότε θεωρείτο νεκρός!

Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ! Ο πυροβολισμός του αφέτη θα δοθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, οπότε και θα προβληθεί η πολυαναμενόμενη δίωρη prequel τηλε-ταινία με τίτλο «24: Redemption» με τον Γιον Βόιτ στο ρόλο του απόλυτου τιμωρού (σημειώστε πως τον βετεράνο ηθοποιό θα τον δούμε και στον 7ο κύκλο της σειράς).

Για την ιστορία, ο έβδομος κύκλος του «24» έχει περάσει τα χίλια μύρια βάσανα. Ο έκτος κύκλος τελείωσε ανιαρά τον Μάιο του 2007 απογοητεύοντας πολλούς φανατικούς του είδους. Γι´αυτό οι παραγωγοί σχεδίαζαν να συνεχίσουν τον έβδομο στην Αφρική, αλλά η ιδέα ναυάγησε, καθώς και η παραγωγή καθυστέρησε και τα σενάρια ξαναδουλεύτηκαν. Ακολούθως, τα γυρίσματα σταμάτησαν τον περασμένο Δεκέμβριο για πέντε περίπου μήνες, εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων και αυτό το γεγονός οδήγησε την Fox να αναστείλει όλη τη σεζόν για το 2009!


cinemag.gr
 
Re: Jack Bauer.........is back!!

Λοιπόν, μια και ήδη ξεπεράσαμε τη μέση.. για πείτε!!!!!


Εγώ απογοητεύτηκα οικτρά από τον 6ο κύκλο και περίμενα ένα μεγάλο μπαμ το οποιο.... ΕΓΙΝΕ!!!!

Η κλασσική δοκιμασμένη συνταγή, με ανατροπές, απίστευτη ένταση, και εθιστικότερη από ποτέ. Τέτοια αίσθηση εθισμού είχα να νιώσω από την 4η (και καλύτερη για μένα) σεζόν... Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι πάλι έχουμε τα ίδια και τα ίδια, αλλά είναι 24, γι'αυτό το αγαπήσαμε, επειδή κινείται σε ένα συγκεκριμένο στυλ που μας φτιάχνει!


Μοναδική παραφωνία κατά τη γνώμη μου.... η Πρόεδρος... που πραγματικά είναι αστεία.... τόσο σαν ηθοποιός, όσο και σαν χαρακτήρας γενικότερα.
 

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
Απάντηση: Jack Bauer.........is back!!

Δεν τα έχω δει ακόμα (τα κρατάω να τα δω μαζεμένα) αλλά μου έφτιαξες τη διάθεση λέγοντας ότι ευτυχώς κάνανε καλή δουλειά.... :2thumb22sup:
 

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
27,851
Παλλήνη