Περί αγοράς..ΟΤΕ

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!.....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ...ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥΣ,ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ,ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ..ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ.
Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ.......:rifle:

Πηγή-Τηλεπεριοδικό ΟΛΑ

:flipout:

οι γερμανοι ξαναρχονται...

μου θυμιζει την ηχογραφημενη μεταδοση του σταθμου οταν μπηκαν οι γερμανοι στην Αθηνα...

Βέβαια, οι Γερμανοί πριν από τον ΟΤΕ, έχουν αγοράσει όλη την Μάνη, το Πήλιο, εκμεταλλεύονται το Ελ.Βενιζέλος και άλλα που δεν ξέρουμε... Εγκληματίες οικονομικού πολέμου. Και αγοράζουν και τη φέτα φτηνότερα στο Βερολίνο...

Και αγοράζουν και τη φέτα φτηνότερα στο Βερολίνο...

Ναι ρε γαμώτο,Αυτό δε μπορώ να το.....χωνέψω,πώς συμβαίνει!!!
Δικό μας προιόν και να το αγοράζουμε ακριβότερα!!!

τα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα ΔΕΝ περνάνε -σχδεόν- ποτέ στον τελικό καταναλωτή τις εκπτώσεις που παίρνουν απο τις εταιρίες .

απλό ε ?

Re: Απάντηση: Περί αγοράς..ΟΤΕ

τα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα ΔΕΝ περνάνε -σχδεόν- ποτέ στον τελικό καταναλωτή τις εκπτώσεις που παίρνουν απο τις εταιρίες .

απλό ε ?

:chinscratch::chinscratch::nounder::nounder:

είναι ένας τρόπος λειτουργίας των σούπερ μάρκετ κι αυτός.

λείπουν φυσικά, ένα-δυο στοιχεία στο πιο πάνω μου μήνυμα αλλά βγαίνει άκρη.

όπως και να' χει το ποστ Νο6 ισχύει, κάνε την αντίστοιχη σύγκριση με τα σούπερ μάρκετ του εξωτερικού και αυτομάτως έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου.

Το θέμα είναι πως οι πωλήσεις σε ΟΛΑ τα Supermarket δεν πέφτουν ποτέ.Παραπονιέται ο παππούς για την ακρίβεια, και δίκιο έχει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγοράσει φέτα, αρνί για το Πάσχα κλπ.Αν η ζήτηση πέσει, κατακόρυφα όμως, θα μας παρακαλάνε ννα αγοράσουμε.Πιστεύω ότι αυτή είναι η απάντηση στην ακρίβεια.Αποχή.Πραγματική όμως.Μήνες.Για να δούμε που θα πάνε οι τιμές μετά...

Εγω τελικα δεν καταλαβα ποιος πουλησε/πουλαει τον ΟΤΕ, το δημοσιο η ο Βγενοπουλος ? :BDBDG54:

Απάντηση: Re: Περί αγοράς..ΟΤΕ

Βέβαια, οι Γερμανοί πριν από τον ΟΤΕ, έχουν αγοράσει όλη την Μάνη, το Πήλιο, εκμεταλλεύονται το Ελ.Βενιζέλος και άλλα που δεν ξέρουμε... Εγκληματίες οικονομικού πολέμου. Και αγοράζουν και τη φέτα φτηνότερα στο Βερολίνο...

Μια ερώτηση: Γιατί είναι εγκληματίες;

Έλα ντε, απορώ κι εγώ!

Άντε μπας και δούμε καμιά υπηρεσία της προκοπής.

Είδαμε τι κάνανε οι Έλληνες στα τόσα χρόνια εκμετάλλευσης δείξτε μου έναν τομέα που προοδεύσαμε.

Απάντηση: Re: Περί αγοράς..ΟΤΕ

Έλα ντε, απορώ κι εγώ!

Άντε μπας και δούμε καμιά υπηρεσία της προκοπής.

Είδαμε τι κάνανε οι Έλληνες στα τόσα χρόνια εκμετάλλευσης δείξτε μου έναν τομέα που προοδεύσαμε.

Παντως αν δεν πανε τα τιμολογια του ιντερνετ ιδια με της χωρας τους , θα τους κραξω ασχημα...:flipout::flipout:

εδω μας εβαλαν να πληρωσουμε τοκους υπερημεριας,γιατι λεει εκαναν απεργια,αργησαν να αποσταλουν οι λογαριασμοι κι εχανε χρηματα ο ΟΤΕ!!!!!!!!

εδω μας εβαλαν να πληρωσουμε τοκους υπερημεριας,γιατι λεει εκαναν απεργια,αργησαν να αποσταλουν οι λογαριασμοι κι εχανε χρηματα ο ΟΤΕ!!!!!!!!

Θες να σου πω το αλλο να γελασεις ??? Ευκαιρια ειναι , το ειχα και απορια. Δειτε το κι εσεις και πειτε μου.

Κοιταω το λογαριασμο του οτε προχθες. Μπλα μπλα κτλ, ολα οκ.
Φτανω στη στρογγυλοποιηση . Λεει στρογγυλοποιηση προηγουμενου λογαριασμου τοσο, αυτου του λογαρισμου τοσο, και τι βλεπω....
Ρε παιδια, εχουν βαλει τοκο στο ποσο στρογγυλοποησης...........:rifle::rifle::rifle:

Re: Απάντηση: Re: Περί αγοράς..ΟΤΕ

Παντως αν δεν πανε τα τιμολογια του ιντερνετ ιδια με της χωρας τους , θα τους κραξω ασχημα...:flipout::flipout:

Χμμ!!:chinscratch:

Πλάκα θα’χει να τους ανοίξουμε τα μάτια …μετά να με βρίζουν και οι συγγενείς στην Γερμανία.
:flipout:
Άντε να δούμε την Γερμανική μηχανή, θα αντέξει στο «κλίμα» της Ελλάδος?