|
|
#1 |
|
Established Member
![]() Join Date: Jun 2006
|
Καταρχήν κα΄λη αρχή κι από εμένα!
Ερωτηση που δεν ξέρω αν υπόκειται σε "ΜΠΙΙΙΙΙΠ!" αν ναι τότε ζητώ συγνώμη και παρακαλώ να διαγραφεί (!) Ερωτώ: Έχω αγοράσει τα 24 ( τα πρώτα 3 ). Το DVD της αδελφής μου δεν διαβάζει Double Layer! Πως μπορώ να τα κόψω σε επεισόδια και να τα βάλω σε DVD Single.... ή μάλλον με ποιο prog? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() ![]() Join Date: Jun 2006
|
Πολύ εύκολα με το DVD Shrink 3.2 μπορείς:
α) Να επανασυμπιέσεις κάθε DVD ώστε να χωράει σε single-layer DVD (με κάποιο επιπλέον compression χάνοντας λίγο από την αρχική ποιότητα) ή β) Με το ίδιο πρόγραμμα να κάνεις reauthor χωρίζοντάς το σε δύο κομμάτια ή ανά επεισόδιο... Απλά πρώτα πρέπει να κάνεις rip (με DVD Decrypter) το DVD στο δίσκο και μετά mount σε ένα virtual drive (virtual drive μπορείς να φτιάξεις με το Nero, Alcohol, DAEMON Tools κ.α.) Αυτή είναι μια λύση που σκέφτηκα τώρα... Κάτι πιο απλό δεν μου έρχεται στο μυαλό... Εγώ θα πρότεινα την λύση (α) για να μην γεμίσεις DVD... Καλές θεάσεις... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Established Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Είχα την εντύπωση οτι πρέπει να περάσεις τα δισκάκια από το DVDDecrypter για να βγάλεις τα κλειδώματα...
Δεν ήξερα οτι μπορείς να κάνεις reauthor κατ'ευθείαν το δισκάκι.... Μήπως όμως κατ'ευθείαν από το DVD αργεί πιο πολύ η διαδικασία;;; |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Established Member
|
ευχαριστω πολύ παιδια! Το compression ειναι αδυνατο γιατι το 24 είναι πολύ μεγάλο 4 επεισόδια... Με το Menu τι κάνω??Μπορώ να φτοιαξω δικό μου? Αλλάξω το υπάρχον? Δηλαδή πώς επιλέγω τι επεισοδια να πάιξει αν τα χωρισω?
@ Λαμπαδαριου Παναγιωτης: Το Player έιναι ένα PS2 τσιπαρισμένο που μαλλον λόγω του chip δεν του αρεσουν τα 2Layer.... ή μαλλον τα παιζει μέχρι το Layer Break.. Last edited by Nikos Kapin; 21-06-2006 at 23:45.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
AVClub Enthusiast
|
Re: DVD reorganisation
Η λύση είναι το DVDFab. Σπάει τα double layer δισκάκια σε 2 single χωρίς την παραμικρή συμπίσεση! Γρήγορο και με αποτέλεσμα 100% συγκριτικά με το αρχικό.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
AVClub Fanatic
|
Quote:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Supreme Member
|
Quote:
- Αν στο μέλλον αποφασίσει κανείς να γράψει την ταινία σε ένα δισκάκι διπλής στρώσης, πως ξαναενώνει τα δύο μέρη της ταινίας?? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Established Member
|