ΗIGH END "Ποντίκι"

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Και ενώ άλλοι σπάνε το κεφάλι τους ψάχνοντας για ακριβά cd player(ω ματαιότης),άλλοι (σαν και εμένα) τα ακουμπάνε στα αναλογικά,άλλοι καυγαδίζουν για την υπεροχή του CD ή του βινυλίου και τέλος κάποιοι νοσταλγούν "καλύτερες" εποχές ο κόσμος προχωράει ...τουλάχιστον ψηφιακα.. και μας προσπερνάει ....προς το παρόν διακριτικά.
Η υψηλή πιστότητα ετοίμάζει την αντεπιθεσή την επόμενη δεκαετία της μέσα απο πρακτικές που διαμορφώθηκαν στην νέα γενιά αυτής.
Και ενώ κάποιες εταιρίες κλείνουν ή ξεφτιλίζονται άλλες πιό ανοιχτόμυαλες μπάινουν δναμικά στο παιχνίδι της υψηλής πιστότητας.
Και ιδού η απόδειξη... Μαλιστα κύριοι ...LOGITECH HGH END!...
(Δηλαδή και το ποντίκι μου είναι high end τώρα; )

http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/wireless_music_systems/devices/3163&cl=roeu,en

Το κέρατό τους!
Τι να πρωτοδείς και τι να πρωτοπάρεις...

Θα βάλω την λαμπάτη γάτα μου να το φάει:flipout:

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πουθενά δεν υπάρχει το λογότυπο της Logitech, ούτε μπρος, ούτε πίσω, ούτε στο χειριστήριο...μόνο η λέξη transporter...

Eγώ νομίζω οτι οι καθαρά "ψηφιακοί" μας φίλοι πρέπει να οπλιστούν με 2-3 χρονάκια υπομονή και να φυλάξουν τα λευτά τους και σίγουρα θα ανταμειφθούν αφού δεν έχουμε δεί τίποτα ακόμη.
Επίσης πρέπει να είναι πιο ανοικτόμυαλοι αφου οι αέναες εξελίξεις (μοιραία) στον ψηφιακό τομέα το επιβάλουν..

Re: Απάντηση: ΗIGH END "Ποντίκι"

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πουθενά δεν υπάρχει το λογότυπο της Logitech, ούτε μπρος, ούτε πίσω, ούτε στο χειριστήριο...μόνο η λέξη transporter...

Το βγάζει μια πιό "σοφιστικε" θυγατρική της η "slim devices" κατι σαν την esoteric..

Συμφωνώ όμως κάπου εκεί κολάει και το "ανοιχτόμυαλοι" γιατι σίγουρα αυτή η εταιρία μπορεί να μήν κάθεται σαν high end στα αυτια ενός σαραντάρη αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αξίζει προσοχής στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Σίγουρα βέβαια τέτοιες εφαρμογές θα "κομπλεξάρουν" αρκετούς που έχουν επενδύσει βαριά στο γραμμόφωνο της ψηφιακής εποχής ...το cd.
Aυτό το τελευταίο το έχει πεί ο Jean Michel Jarre για να μην παρεξηγηθώ.

Re: Απάντηση: ΗIGH END "Ποντίκι"

Είναι όμως στον ιστοχώρο της Logitech.
Έπρεπε να είναι σε άλλη σελίδα για να έχει ακόμα πιο θετική ανταπόκριση.

Θα προβλημάτιζε η αξιοπιστία του θεωρώ. Ενώ με τη Logitech από πίσω και οι τιμές θα ανέβουν και οι πωλήσεις κτλ κτλ

Η "slim devices" εξαγοράστηκε απο την logitech ,πριν 1-2 χρόνια.

το official site ειναι http://www.slimdevices.com/

Στο ebay πάντως έχουν πολύ πέραση τα προϊόντα "made in USA" πριν την εξαγορά απο την logitech -> made in china ;)

το transporter ειναι κορυφαιο προιον. ασυρματα 24/96 με φοβερο ρεκλοκερ για μειωση του τζιτερ και ντακ καλυτερο απο αυτα του χιλιαρικου. βολιουμ κοντρολ, τι αλλο να ζητησεις? (2000$)

το transporter ειναι κορυφαιο προιον. ασυρματα 24/96 με φοβερο ρεκλοκερ για μειωση του τζιτερ και ντακ καλυτερο απο αυτα του χιλιαρικου. βολιουμ κοντρολ, τι αλλο να ζητησεις? (2000$)

Τι άλλο απο 2000 Ευρώ...