Σε συνεχεια του θεματος αυτου
και αφου ο φιλος μας ο Μπαμπης πηρε την γεναια αποφαση να αγορασει τον πλεον υποσχομενο video processor στον κοσμο, Lumagen Radiance XD ο οποιος σημειωτεον ειναι ακομα σε beta μορφη και δεν κυκλοφορει επισημως στο εμποριο, σκεφτηκαμε μηπως θα σας ενδιαφερε να δειτε τι κανει επιτελους αυτο το μηχανακι και ποσο μπορει να βελτιωσει την εικονα ενος ετσι και αλλιως εξαιρετικου προβολεα οπως ο JVC HD-1!
Θα μπορουσαμε λοιπον να μαζευτουμε σε καποιον καταλληλο χωρο τις ερχομενες ημερες, για να δουμε τον συνδυασμό Lumagen-JVC εν δραση και τις διαφορες πριν την ρυθμιση και μετα με αφθονο υλικο High Definition.
Για οσους δεν γνωριζουν, αυτος ο βιντεοπροσεσορας, εχει ενα πολυ προηγμενο συστημα CMS (Color Management System) το οποιο επιτρεπει να "καρφωσουμε" τα πρωτευοντα και δευτεροντα χρωματα του προβολεα μας στα τριγωνα αναφορας (Rec.601 για SD και Rec.709 για HD), αλλα και να φερουμε τελεια την καμπυλη gamma ενω παραλληλα μπορει να κανει και αλλες βελτιωσεις οπως αποθορυβοποιηση, sharpening κ.α.
Ομως, επειδη το θεμα ειναι αρκετα τεχνικο και πιθανον να μην ενδιαφερει πολυ κοσμο περαν των τρελαμενων videophiles (μην ξεχναμε οτι ενας τετοιος video processor κοστιζει 4.000 δολλαρια-περιπου σαν ενα μεσαιο προβολεα, ενω σε συνδιασμο με τον JVC το πακετο ανερχεται στα περιπου 10.000 δολλαρια..), ανοιγω αυτο το θεμα για να εκδηλωσετε ενδιαφερον οσοι επιθυμειτε και αναλογως της ανταποκρισης, θα αποφασισουμε για την διοργανωση της παρουσιασης..
Τι λετε;