LOST - Season 4

Βαθμολογήστε την Σειρά:

  • Εξαιρετική

    Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

    Votes: 0 0.0%
  • Καλή

    Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

    Votes: 1 50.0%
  • Κακή

    Votes: 1 50.0%

  • Total voters
    2

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,443
Ελευσίνα
Ξεκινά -επιτέλους- Η επιτυχημένη σειρά στον τέταρτο κύκλο της. :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Δείτε το trailer:

με μία λέξη ΧΑΜΟΣ Κύριοι & Κυρίες.... :Banane0::Banane0::Banane0:

2 και σήμερα....:BDBDG54: (31/01/08 Η δίωρη πρεμιέρα US)
 
Last edited by a moderator:

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Πω Πω. Αντε καιρός ήτανε. Σαν φαντάρος της μέτραγα της ημέρες.
Πάλι καλά που βρήκα κάποιες άλλες σειρές σε HD ( Reaper, Terminator.the.sarah.connor.chronicles, Journeyman) και βολεύτηκα προσωρινά αλλα τωρα ειναι η εποχη που ξεκινανε παλι ολες οι αγαπημενες (Lost, Jericho, Prison Break).
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,443
Ελευσίνα
Για όσους δεν είδατε το τελευταίο mobisode (#13)



H ανατροπή.... που αλλάζει τα δεδομένα :twoguns::twoguns::twoguns:
 

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα


Εβαλα νεο λινκ Φραγκίσκο γιατι το δικο σου λεει οτι το εχουνε αποσυρει..
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,443
Ελευσίνα
Απάντηση: Re: LOST - Season 4

thanks mate :)

PS. Σημερα επιτέλους η θέαση σε 720p!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ LOST FAAAAAAANS?????

τα πρώτα σχόλια σας παρακαλώ
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,165
Εκεί ψηλά.....
Δεν ηταν να δειξουν 2 επεισοδια καπακι?

κι εχω μεινει με το ενα και δεν ξερω αν θα περιμενω η αν θα το δω....
 

buffos

Senior Member
17 July 2006
675
Θεσσαλονίκη
Κυκλοφορούν 2 version. Η μια είναι true HD (μέγεθος περίπου 1.1Gb) με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ. Λίγο μεγάλο βέβαια σε μέγεθος αλλα αν έχεις καλό προβόλι θα ζωγραφίζει (δυστυχώς καλό προβόλι θα αργήσει 1-2 χρόνια να κάνει επίσκεψη στο σπίτι μου ) :)
 

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
για να καταλάβω , εγώ είδα την S4E01 350 mb , 42 λεπτά νέες σκηνές ... Τα πρώτα 2 λεπτά ήταν σε γενικές γραμμές τι παίζει ... Που είναι το διπλό επεισόδιο;
 

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,095
Homeless
Εγω τωρα άρχισα να το βλέπω και ειμαι ακομα στην 2 σεζόν. Το καλο ειναι οτι τα βλεπω όλα μαζεμενα :D
 

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,852
Εξάρχεια
8 επεισόδια θα δείξουν και τέρμα η 4η σεζόν.

Είπαμε όχι και 8.....

16 επεισόδια είναι η κάθε season μέχρι το 2010 που είναι και η τελευταία season.....

Μπήκε καλά πάντως!
Έδειξε 2 επεισόδια το 00 και το 01 (S04EP00 και S04EP01).

To πρώτο ανασκόπηση, το άλλο το καινούριο.
 

oranje

AVClub Enthusiast
28 February 2007
901
Αν δεν τελειωσει η απεργια των σεναριογραφων 8 επεισοδια και τερμα,δυστυχως.
 

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,852
Εξάρχεια
Αν δεν τελειωσει η απεργια των σεναριογραφων 8 επεισοδια και τερμα,δυστυχως.

Ελπίζουμε μέχρι της 20 Μαρτίου να έχουν τελειώσει(θετικά προς αυτούς, βεβαίως)...
 

jimdamian

AVClub Enthusiast
17 June 2006
1,296
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ LOST KΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ LOSTIES

ggktmleqzw28x3t3ipxz.jpg


Στο rar αρχειο υπαρχει η ιδια φωτογραφια σε μεγαλη αναλυση

http://rapidshare.com/files/62907788/Lost_-_The_Island_Map.rar
 

jimdamian

AVClub Enthusiast
17 June 2006
1,296
lost_s4_poster_small.jpg


subs : http://lost.arian.gr/

Κυκλοφορησε ηδη τι θα δουμε αναλυτικα στο 2ο επεισοδιο !!

4x02 Confirmed Dead

ΜΕGA SPOILER


Το επεισόδιο αρχίζει με δύτες να ψάχνουν στον βυθό της θάλασσας. Ξαφνικά έρχεται στην οθόνη μας το όνομα Oceanic 815. Eίναι το αεροπλάνο μας!! Η κάμερα γυρίζει και εμφανίζεται ο Daniel σοκαρισμένος με τα νέα. Η γυναίκα του ρωτάει γιατί είναι τόσο σοκαρισμένος, λέει δεν ξέρω.
Γυρνάμε στο ελικόπτερο. Ο Daniel είναι ο πρώτος πάνω στο νησί και τον υποδέχονται ο Jack και η Kate, έχει προλάβει όμως να βάλει ένα όπλο στην πίσω τσέπη του. Ο Daniel μιλάει πολύ νευρικά και αμήχανα. Λέει πως αν είχε ένα τηλέφωνο, θα ειδοποιούσε τους δικούς του, η Kate λέει έχουν. Ο Daniel καλεί κάποιον στο freighter. Ρωτάει τι έγινε με το ελικόπτερο, ο Daniel λέει δεν ξέρει, πάει πιο πέρα να μιλήσει στο άτομο στο freighter για να μην τον ακούσουν. Γυρνώντας, λέει πως το freighter δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν απο την ομάδα του αλλά όλοι έχουν μεταδότες και θα στείλουν σήμα. O Locke οδηγεί το γκρουπ του ανατολικά και ο Sawyer τον ρωτάει γιατί απο εκεί, λέει θέλει να κάνει παράκαμψη σε μια καμπίνα. Πετάγεται ο Hurley και λέει δεν είναι απο εκεί, ο Locke τον κοιτάει περίεργα αλλά ο Hurley το σώνει λέγοντας πως η καμπίνα του αεροπλάνου δεν είναι απο εκεί. Ο Sawyer λέει πως είναι άδικος κόπος και ρωτάει απο ποιόν παίρνει τις οδηγίες, ο Locke λέει απο τον Walt. Πίσω στον Daniel, βρίσκουν ένα μεταλλικό κουτί, η Kate ρωτάει αν αυτό είναι απο το ελικόπτερό του, ο Daniel τα μασάει, ο Jack ανακαλύπτει μια μάσκα αερίων και τον ρωτάει τι είναι αυτό, ο Daniel λέει δεν τα έβαλα εγώ μέσα. Τον ρωτάνε γιατί έφερε το όπλο, για προστασία και τους λέει πως η διάσωσή τους δεν είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Βρίσκουν στον αναμεταδότη την τοποθεσία του Miles, του άλλου απο το ελικόπτερο.
Στο γκρουπ του Locke, ο Sawyer τον τι εννοούσε όταν είπε οτι είδε έναν πιο ψηλό Walt. Ο Locke λέει μου είπε πως έχω δουλειά να κάνω, πως πρέπει να σταματήσω την Naomi απο το να φέρει τους άλλους. Δείχνει το τραύμα του και λέει πως είναι τυχερός που έχει μόνο ένα νεφρό.
Το άλλο γκρουπ βρίσκει τον Miles, ρωτάει που είναι η Naomi, του λένε οτι είναι νεκρή.
Στο flashback του Miles, οδηγεί, στο ραδιόφωνο ακούει πως "όλοι οι 324 επιβάτες επιβεβαιώνονται ως νεκροί". Φτάνει στον προορισμό του, το σπίτι της κας. Gardner, λέει πως είναι o Myles Strom. Bλέπουμε την φωτό ενός μαύρου μικρού παιδιού. Πάει σε ένα δωμάτιο, τοποθετεί μια πολύ περίεργη συσκευή και αρχίζει να μιλάει σε κάποιον που δεν είναι εκεί, λέει (στον αέρα) πως δεν κάνει καλό στην γιαγιά του που μένει εκεί και πως θέλει να πάει κάτω να της πει οτι θα φύγει αλλά πρώτα να του δείξει που είναι. Ξαφνικά ανοίγει ένα μυστικό ντουλαπάκι με λεφτά και ηρωίνη, τα παίρνει, βγάζει την συσκευή απο την πρίζα και λέει μπορείς να φύγεις.
Πίσω στον Miles, λέει στον Jack πως η Naomi μίλησε με κώδικα για να δείξει πως κάτι δεν πάει καλά λέγοντας πως έχει αδερφή, ενώ δεν έχει. Η Kate λέει πως την σκότωσε ο Locke και ο Miles θέλει να τον πάνε στο πτώμα της. Στο γκρουπ του Locke, ο Ben λέει στον Sawyer πως δεν έχει καμία ελπίδα με την Kate όταν γυρίσουν σπίτι απέναντι στον Jack, ο Sawyer τον πλακώνει στις γρήγορες, απειλεί να τον εκτελέσει αλλά ο Locke λέει όχι έχει πληροφορίες που θέλουν. O Μiles μιλάει στο πτώμα της Naomi. Ο Daniel λέει πως το φως γύρω απο το νησί δεν είναι σωστό, δεν διανείμεται σωστά (?). Ο Miles πετάγεται και λέει πως ξέρει οτι δεν την σκότωσαν, ξέρει ακριβώς πως έγινε (ε?), ξαφνικά πιάνει σήμα απο τον άλλον του ελικοπτέρου και λέει πάμε να την βρούμε, ακούγονται πυροβολισμοί, οι Juliet και Sayid εμφανίζονται και οι 2 νέοι παραδίνονται.
Είμαστε στο Medenine της Τυνησίας. Μια ξανθιά γυναίκα διαβάζει μια εφημερίδα που λέει πως ανασύρθηκε η πτήση 815. Σε ένα μέρος που γίνονται εκσκαφές, βρίσκει ένα κολλάρο με ένα σήμα της Dharma. Πίσω στο νησί, βλέπουμε την ίδια (Charlotte) να κρέμεται απο ένα δέντρο και να κοιτάζει το νησί χαμογελώντας ώσπου την βρίσκει ο Locke.
Ο Sayid ρωτάει γιατί δεν είναι έκπληκτοι που είναι ζωντανοί, εφόσον ο κόσμος τους έχει για νεκρούς, ο Miles λέει σκαρκαστικά WOW, ήσασταν στην πτήση 815 και δεν είσαστε νεκροί!. Η Charllote κάνει πολλές ερωτήσεις. Πόσοι είναι εκεί, αν αυτό είναι το μωρό σου (για τον Aaron), αν τον γέννησε εδώ και όταν η Claire λέει ναι, η κοπέλα λέει αυτό είναι απίστευτο. Κάνει και ο Locke μερικές ερωτήσεις αλλά της λέει πως δεν τους ενδιαφέρει να βρεθούν.
Βλέπουμε flashback του άλλου νέου χαρακτήρα του Frank: Βλέπει τα νέα στην τηλεόραση. Έχει δημιουργηθεί μια τηλεφωνική γραμμή ανάγκης για τα μέλη των οικογενειών. Ξαφνικά εμφανίζεται η φωτογραφία του πιλότου, ο Frank φρικάρει,παίρνει τηλέφωνο. Λέει πως δεν είναι αυτός ο πιλότος, αυτοί όμως λένε είναι, αυτός όμως επιμένει λέγοντας πως δεν είναι αυτός ο πιλότος, ο πιλότος είμαι εγώ, εγώ λέει έπρεπε να ήμουν στην πτήση αυτή και αυτός που με αντικατέστησε πέθανε. Βλέπουμε τον Frank στο νησί, χτυπημένο με φάτσα κάρτα την αγελάδα του trailer. Ανάβει φωτοβολίδα. Η Charlotte την βλέπει και πάει να ξεκινήσει αλλά ο Locke έχει αντιρρήσεις και λέει αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν έρθει για εμάς. Ξαφνικά εμφανίζεται ο Ben που πυροβολεί την Charlotte, αλλά αυτή έχει αλεξίσφαιρο γιλέκο και σώζεται.
Βλέπουμε την Naomi σε flashback. Μιλάει στον ψηλό μαύρο τύπο (που είχε συναντήσει τον Hurley στο 4x01). Του λέει πως η ομάδα που μάζεψε δεν κάνει για την αποστολή αυτή, δεν έχουν εμπειρία και πως θα είναι ανώφελο χωρίς προστασία. Ο ψηλός της λέει εσύ είσαι η προστασία τους. Η Naomi λέει είναι μεγάλο το ρίσκο. Ρωτάει τι θα κάνω αν συναντήσω επιζώντες, ο τύπος λέει δεν υπάρχουν, αυτή λέει το ξέρω αλλά πες πως υπάρχουν και ο ψηλός τα παίρνει και της φωνάζει δεν υπάρχουν, να μην ρωτάει πολλά, να κάνει ότι της λένε. Η αποστολή της είναι να σιγουρευτεί οτι και οι 4 της ομάδας θα φτάσουν και θα φύγουν απο το νησί σώοι. Την ρωτάει αν μπορεί να το κάνει, λέει ναι και πάμε καπάκι στο παρόν όπου την βλέπουμε νεκρή.
Ο Miles ζητάει να μιλήσει με το freighter με το τηλέφωνο, ο Jack του το δίνει με την υπόσχεση να τους πει την αποστολή του. Ο Frank απο την άλλη μιλάει στην Juliet και καταλαβαίνει πως αυτή δεν ήταν στο αεροπλάν. Ο Miles αποκαλύπτει πως η αποστολή τους είναι να βρουν τον Ben και ρωτάει που είναι. Στο γκρουπ του Locke είναι έτοιμοι να σκοτώσουν τον Ben αλλά δεν το κάνουν. Ξαφνικά ο Ben λέει όλα τα στοιχεία της Charlotte αλλά και τα ονόματα των υπόλοιπων της ομάδας. Λέει πως αυτοί είναι η απειλή και ξέρει τι θέλουν, αυτόν. Πως το ξέρεις ρωτάει ο Locke, γιατί έχω κατάσκοπο στο φορτηγό-πλοίο λέει ο Ben.
 

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Κυκλοφορούν 2 version. Η μια είναι true HD (μέγεθος περίπου 1.1Gb) με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ. Λίγο μεγάλο βέβαια σε μέγεθος αλλα αν έχεις καλό προβόλι θα ζωγραφίζει (δυστυχώς καλό προβόλι θα αργήσει 1-2 χρόνια να κάνει επίσκεψη στο σπίτι μου ) :)

Δεν κυκλοφορουνε 2 εκδοσεις. Κυκλοφορουνε τουλαχιστον 7 που γνωριζω εγω, και μιλαω μονο για τις HD εκδοσεις..δεν λογαριαζω καν τις xvid εκδοσεις τις οποιες τις εχω αφησει εδω απο την πρωτη σεζον.

Στα 720p η πιο χαρακτηριστικη ειναι απο τους CTU, η κλασσικη με το 1 και κατι ψιλα GB που τσιμπαει ο περισσοτερος κοσμακης. Επισης μεσα στα πρωτα 720p που σκανε ειναι και τα releases της Alanis που ειναι 3.3 GB με σαφως καλυτερη ποιοτητα απο αυτα του ενος GB.

Οποιος ομως εχει την υπομονη περιμενει και τσιμπαει την εκδοση CtrlHD στα 4.5GB που παντα βγαζει τα ποιοτικοτερα. Τελος οποιος ειναι τρελλος και εχει και συνδεση καλη τσιμπαει την εκδοση 40mbit (καλυτερο δεν γινεται) παλι απο τους CtrlHD που ειναι ομως 12GB.

Οσον αφορα τα επεισοδια που βγηκανε δυστυχως για ολους μας που περιμεναμε 2ωρο επεισοδιο, το πρωτο ητανε μια ανασκοπηση των τριων σεζον.

Επισης για οσους μπορουνε να τα βρουνε (εγω τα βρηκα στα newsgroups) καποιος εχει πακεταρει και τα 13 Mobisodes που εχουνε βγει τα οποια εχουνε μεσα διαφορα κλου που δενουνε με την κυριως πλοκη, με κυριοτερο το 13 που εχει ποσταρει ο Φραγκισκος..