AxelMusic προσφορές

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,652
Πειραιάς
Δεν ξέρω αν γνωρίζετε το διαδικτυακό μαγαζί αυτό αλλά έχει πολύ καλές τιμές κ αξίζει να το επισκεφθείτε.

www.axelmusic.com

Εγώ σήμερα έκανα παραγγελία τέσσερα bluray δισκάκια κ βγαίνουν στα 20 ευρώ το ένα. Στέλνει κανονικά στην Ελλάδα, με χρέωση των εξόδων αποστολής όμως. Δεν κοστίζει η αποστολή πολύ, αφού για κάθε 100 γραμμάρια χρεώνει 1.49 ευρώ. Το μαγαζί αυτό βρίσκεται στον Καναδά.

Πήρα τα :
Fifth Element Remastered
Full Metal Jacket Deluxe Special Edition
Pirates of the Caribbean The curse of the Black Pearl
Pirates of the Caribbean Dead Mans Chest

όλα σε bluray φορμά.

Προσοχή στην επιλογή των δίσκων σε ότι αφορά τις περιοχές (region). Ευτυχώς έχει για κάθε δισκάκι αναφορά τι περιοχή είναι.

-bye-

Εχει καταστήματα στην Ευρώπη και στέλνει από εκεί πολύ γρήγορα ...

Απάντηση: Re: AxelMusic προσφορές

Michael when you receive your order tell us about your experience from the transaction with this e-shop because as far as the prices,it simply rocks! Eleos me auto to pc pou empleksa...
Yes of course I will...I 'll keep you informed...no problem...
Γιατί μιλάμε στα αγγλικά ??? :worshippy:
Πάντως με το που έκανα την παραγγελία, έγινε η πληρωμή κ αμέσως βλέπω ότι έχει βγάλει ένδειξη ότι θα σταλούν την επόμενη μέρα. Για να δούμε...

To pc που ήμουν δεν είχε ελληνικά γι αυτό! Για να δούμε γιατί συμφέρει πολύ σε τιμές το συγκεκριμένο κατάστημα,με πιστωτική πλήρωσες?

To pc που ήμουν δεν είχε ελληνικά γι αυτό! Για να δούμε γιατί συμφέρει πολύ σε τιμές το συγκεκριμένο κατάστημα,με πιστωτική πλήρωσες?
Ναι με πιστωτική πλήρωσα. :ernaehrung004:

Tελικά τα παρέλαβες από το Axelmusic Μιχάλη? Όλα πήγαν καλά?
Έχεις δίκιο.................ξέχασα να πω...
Τα παρέλαβα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ήρθαν σπίτι με τον ταχυδρόμο.

Re: Απάντηση: AxelMusic προσφορές

Συμφέρει γιατί με 20 περίπου ευρώ αγοράζεις ταινίες bd & hd-dvd.

Μιχάλη πραγματικά έχει πολύ καλές τιμές για Ευρώπη! Αν όμως σκεφτείς ότι μόλις σήμερα παρέλαβα τους 300 και το Corpse Bride από amazon.com και μου στοίχισαν με το shipping μονο 16.69 Ευρώ!!!!
Το μονο αρνητικό είναι ότι περίμενα 20 μέρες.