- 23 June 2006
- 10,241
Μου πήρε βέβαια αρκετές εργατώρες (πλήρες ξεμοντάρισμα, καθάρισμα με αφρό για καναπέδες, μεταφορά στον υπόγειο χώρο του Home Cinema, μοντάρισμα, τρύπες στο δάπεδο, τελική τοποθέτηση) ψιλοδιάλυσα την μέση μου, κλπ. κλπ. αλλά τελικά άξιζε νομίζω τον κόπο. Το κακό είναι ότι δεν είχα κάποιον να με βοηθάει (ακόμη και η σύζυγος αδυνατούσε καθόσον είναι σε ενδιαφέρουσα), καθώς πιστεύω ότι με 2 άτομα θα είναι όλα πολύ εύκολα.
Ορίστε και μερικές φωτο (ελπίζω να ανέβουν καθώς είμαι ψιλοσκράπας σε αυτά).
Νομίζω ότι το χρώμα των πολυθρονών είναι ρεαλιστικό παρότι έδωσα επιπλέον φωτεινότητα στις φωτο, με αποτέλεσμα όλα τα άλλα χρώματα (και ειδικά των τοίχων) να φαίνονται πολύ ανοικτότερα από την πραγματικότητα).
Να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον Γιάννη Νανόπουλο που υπήρξε η ψυχή της όλης κίνησης.
Ορίστε και μερικές φωτο (ελπίζω να ανέβουν καθώς είμαι ψιλοσκράπας σε αυτά).
Νομίζω ότι το χρώμα των πολυθρονών είναι ρεαλιστικό παρότι έδωσα επιπλέον φωτεινότητα στις φωτο, με αποτέλεσμα όλα τα άλλα χρώματα (και ειδικά των τοίχων) να φαίνονται πολύ ανοικτότερα από την πραγματικότητα).
Να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον Γιάννη Νανόπουλο που υπήρξε η ψυχή της όλης κίνησης.