Επιτέλους εγκατέστησα τις πολυθρόνες των Village

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,241
Μου πήρε βέβαια αρκετές εργατώρες (πλήρες ξεμοντάρισμα, καθάρισμα με αφρό για καναπέδες, μεταφορά στον υπόγειο χώρο του Home Cinema, μοντάρισμα, τρύπες στο δάπεδο, τελική τοποθέτηση) ψιλοδιάλυσα την μέση μου, κλπ. κλπ. αλλά τελικά άξιζε νομίζω τον κόπο. Το κακό είναι ότι δεν είχα κάποιον να με βοηθάει (ακόμη και η σύζυγος αδυνατούσε καθόσον είναι σε ενδιαφέρουσα), καθώς πιστεύω ότι με 2 άτομα θα είναι όλα πολύ εύκολα.

Ορίστε και μερικές φωτο (ελπίζω να ανέβουν καθώς είμαι ψιλοσκράπας σε αυτά).
Νομίζω ότι το χρώμα των πολυθρονών είναι ρεαλιστικό παρότι έδωσα επιπλέον φωτεινότητα στις φωτο, με αποτέλεσμα όλα τα άλλα χρώματα (και ειδικά των τοίχων) να φαίνονται πολύ ανοικτότερα από την πραγματικότητα).

Να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον Γιάννη Νανόπουλο που υπήρξε η ψυχή της όλης κίνησης.

Ρε γαμ..ωτι δεν ανεβαίνουν, που να πάρω βρε Λάρυ ; Τις έχω μετατρέψει σε 400 Χ 300 , θέλει ακόμη λιγότερο ;

Δεν φαίνεται καμιά foto γαμώτο......
Χαίρομαι που τελικά έμεινες ευχαριστημένος και που ο κόπος σου και η κίνηση έπιασε τόπο.Το'χουμε πει παιδιά,χρειάζεται μεράκι, διάθεση, κόπος και μάλιστα αρκετές φορές πολύ περισσότερο απο χρήματα.
Να λοιπόν που πλέον εγκαταστάθηκαν οι πρώτες καρέκλες απο την κίνηση αυτη....σου εύχομαι να τις καταευχαριστηθείς και σε ευχαριστώ τα μέγιστα γιά την συμμετοχή και την ενημέρωση εδω.

Last edited:
τηλ να σε βοηθησω να στησεις τις καρεκλες και οτι αλλο θες

Απάντηση: Re: Επιτέλους εγκατέστησα τις πολυθρόνες των Village

τηλ να σε βοηθησω να στησεις τις καρεκλες και οτι αλλο θες

Βοήθα τον να ανεβάσει τις φωτογραφίες να δούμε και εμείς και ασε το στήσιμο.
:D:D:D:D

Λυπάμαι αλλά με τέτοιο μέγεθος των φωτο, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τίποτις.

Τεσπα, και εις άλλα με χαρά ......

Όποιος δεν πήγε για πράγμα στο Village αξίζει να το προσπαθήσει. Μία απόφαση είναι ...

Καλές γιορτές .....

Λυπάμαι αλλά με τέτοιο μέγεθος των φωτο, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τίποτις.

Τεσπα, και εις άλλα με χαρά ......

Όποιος δεν πήγε για πράγμα στο Village αξίζει να το προσπαθήσει. Μία απόφαση είναι ...

Καλές γιορτές .....
Συγνωμη που ρωταω αλλατι εννοεις?

Ευχαριστώ,

πρόκειται για υπόγειο χώρο, με δυνατότητα πλήρους συσκοτίσεως, διαστάσεων (ΜχΠΧΥ) 7,5 χ 4,8 χ 3,3 προορισμένος μόνον για audio / video εφαρμογές.

Είναι βαμμένος σκούρος 'κεραμιδί' όπως και η μοκέτα για να αποφεύγονται δυσάρεστες αντανακλάσεις από το φως του προβολέα.

Το σύστημα HC αποτελείται από Sony 840 - Pioneer 696 - Crystal system 5 - sub crystal 12' και προβολέας ο Epson 700.

Το δικάναλο από Philips 963, καινούριος ενισχυτής θα αγορασθεί μετά τις γιορτές, systemdeck IIX + Rega rb 300 + rega elys και ηχεία τα audio technologies opera mk II.

Μπράβο για την ιδέα σου με τις καρέκλες, που σίγουρα δίνουν την αίσθηση της κινηματογραφικής αίθουσας. BTW πως τι πήρες ? και με τι κόστος ?