Τsakiridis Artemis monoblocks λαμπατοι 2Χ45 με λαμπες ΚΤ-88 400Ευρα

Γιαννης Κουνιος

Established Member
19 June 2006
123
Οι εν λογω λαμπατοι πωλουνται ανευ συσκευασιας λογω επικειμενης αγορας ισχυροτερου ενισχυτη για τα υβριδικα Μαρτιν Λογκαν.
 

platon

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,539
Einai με το ξυλινο ή το μεταλικο σασι?
Κατασταση? χρονολογία αγορας?
 

Γιαννης Κουνιος

Established Member
19 June 2006
123
Ξυλινο.
Πλατωνα τους πηρα μεταχειρισμενους οποτε δε γνωριζω ποτε αγοραστηκαν.
Κατασταση. Εξωτερικη προφανως. Αυτο που βλεπω ως φθορα ειναι οι ταμπελιτσες με το λογοτυπο Artemis που φαινονται παλιες.
Απο ηχο δε μπορω να ξερω αν παιζουν χειροτερα ή καλυτερα ή το ιδιο με τοτε που αγοραστηκαν. Με τα Monitor Audio 703 που επαιζαν ημουν πολυ ικανοποιημενος
 

Γιαννης Κουνιος

Established Member
19 June 2006
123
Βλεπω εκ των υστερων οτι η φωτο βγηκε λιγο σκοτεινη. Το χρωμα τους ειναι λιγο πιο ανοιχτο απο αυτο που φαινεται. Στον πρωτο οι ασπριλες που φαινονται μπροστα στο ξυλο ειναι η αντανακλαση του φωτος τους φλας απο τις λαμπες.
 

vanvliet

New member
27 August 2006
12
Με ενδιαφέρουν οι τελικοί του Τσακιρίδη! Όμως έστω περίπου χρονολογία αγοράς δεν ξέρετε;Τους έχει γίνει ποτε service; Αν θέλετε στείλτε μου ένα τηλέφωνο επικοινωνίας
 

Γιαννης Κουνιος

Established Member
19 June 2006
123
Φιλε vanvliet οπως αναφερω και προηγουμενως δε γνωριζω ποτε αγοραστηκαν γιατι απλουστατα τους πηρα απο αλλον κι ετσι με βεβαιοτητα δε μπορω να πω τιποτα. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εγω τους πηρα πριν απο 2,5 χρονια (και γι αυτο ακομα ρωτησα αλλον για να βεβαιωθω οτι θυμομουν καλα -ελπιζω κι αυτος να μην κανει λαθος) και οτι νομιζω οτι στην αγγελια του εγραφε οτι ηταν ηλικιας λιγοτερο των 2 ετων (αυτο με πολλες επιφυλαξεις για το αν οντως ισχυει ή το συγχεω με κατι αλλο). Αν αυτο ισχυει τοτε ειναι τοτε η ηλικια του ειναι κατα τι μικροτερη απο 4,5 χρονια, αλλα με αυτα τα δεδομενα η σωστοτερη απαντηση ειναι δεν ξερω.

Ααα, αυτο που θυμαμαι καλυτερα ειναι οτι οταν τους πηρα ψαχνοντας για σημαδια φθορας ειδα οτι ο ενας απο τους 2 ειχε ηδη στην μεταλλικη ταμπελιτσα ενα πολυ μικρο σκουριασμα(?). Οπως βλεπεις και στις φωτο τωρα και οι 2 ταμπελιτσες εχουν τα ψιλοχαλια τους.

Αν εισαι κοντα στη θεσσαλονικη 'η απο τη Θεσσαλονικη το καλυτερο θα ηταν βεβαια να ρθεις να τους δεις και να τους ακουσεις. Αν παντως ενδιαφερεσαι στειλε p.m. να επικοινωνησουμε.