Σπίτι με Κανόνες — Georgia Rule

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
DVD_GeorgiaRule.jpg

Σπίτι με Κανόνες

Georgia Rule
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2007
Διάρκεια: 110
Είδος : αισθηματική κομεντί
Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ
Πρωταγωνιστούν: Τζέιν Φόντα, Φελίσιτι Χάφμαν, Λίντσεϊ Λόχαν ( φτου κακα)
Εικόνα: 1,78:1
Ήχος: D.D 5,1

Μια ταινία από ένα αξιόλογο σκηνοθέτη που επιχειρεί για ακόμα μια φορά να γεφυρώσει το χάσμα των γενεών . Μια ιστορία τριών γυναικών που προσπαθούν η κάθε μια με τον τρόπο της να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στην άλλη . Ενδιαφέρουσα και συνάμα αδιάφορη ταινία που βλέπετε μεν ευχάριστα ξεχνιέται όμως πολύ γρήγορα. Η Τζέϊν Φόντα για μια φορά ακόμα κλέβει την παράσταση με την επιβλητική της παρουσία και αποδεικνύει ότι της άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία για νέα καριέρα. Πολύ καλή επίσεις και η Φελίσιτι Χάφμαν. Καλά για την Λίντσεϊ Λόχαν ας μην σχολιάσω καλύτερα.





Μια προβληματισμένη μαμά συνειδητοποιεί ότι η μοναδική πιθανότητα να συνετιστεί η ατίθαση έφηβη κόρη της μετά από ένα απαράδεκτο τρακάρισμα είναι να τη στείλει να περάσει το καλοκαίρι με τη γιαγιά της στη φάρμα τους στο Άινταχο. Εκεί η νεαρή θα πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο μία ήσυχη αγροτική ζωή, αλλά -το βασικότερο- μία γιαγιά η οποία μόνο χαρακτηριστική γιαγιά δεν είναι: Γιατί η δυναμική Τζόρτζια ζει τη ζωή της σύμφωνα με μία σειρά από θεμελιώδεις κανόνες - και αυτό ακριβώς απαιτεί να κάνουν και όσοι υπάρχουν γύρω της!
 

akren

Supreme Member
8 June 2007
4,266
Ηρακλειο
Re: Σπίτι με Κανόνες

ωραια ταινια,χωρις αμερικανικα εφε και πιστολια,χωρις εκπληξεις και μπερδεματα, περασε ευχαριστα η ωρα.
η εικονα καλη,χωρις κοκο και χωρις μπαρες(αμαν πια)
ψηφιζω καλη με τονο
 

DimA

AVClub Addicted Member
24 June 2006
1,480
Re: Σπίτι με Κανόνες

δεν καταλαβα το σχολιο για τη Λοχαν.Ειναι απιθανη εδω,ισως -δυστυχως-γιατι η προσωπικη της ζωη εχει φτασει να μοιαζει πολυ μ'αυτο τον ανυποφορο χαρακτηρα που υποδυεται.Καλουτσικη θαλεγα η ταινια πολυ φεμινιστικη για τα γουστα μου και μαλλον μακρια απο την ελληνικη νοοτροπια,πολυ αμερικανια , με τη τρελο- Καλιφορνεζα Λιντσυ απ τη μια και τους Μορμονους απ την αλλη.Δεν μπορει να αποφασισει αν ειναι ψιλοκωμωδια η δραμα.
Η Φοντα δεν βλεπω ως ηλικιωμενη ηθοποιος που τωρα κανει τη γιαγια,και σε τετοιου ειδους ταινιες, να μπορει να μπει στο στυλ που την καταξιωσε ως ηθοποιο οταν ηταν νεοτερη.
 

nickont

Senior Member
30 October 2006
668
Αθήνα - Κολωνός
Απάντηση: Σπίτι με Κανόνες

Κάκιστη ταινία. Κρίμα για τη "Μπαρμπαρέλλα" να ξεφτυλίζεται έτσι :hanged:

2. Αυτή η ατάλαντη Felicity παίζει σαν αγγούρι ? ή μου φαίνεται :violent-smiley-008:

3. Τελειώνοντας την κριτική μου :rifle: θέλω να σταθώ στην απίστευτη μπουρούχα που την έχουν για ηθοποιό. Καλά πέρα από το ότι έχει καταπιεί sub woofer και μιλά σαν νταλικέρης, έκανε και προσθετική στήθους μήπως και μοιάσει με γυναίκα ?

Μακριά ................

P.S. Φέρτε μας τη lovable Jessica :Banane0:
 
Last edited: