Νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής προϊόντων της Pioneer!!!

18 June 2006
7,544
Φίλοι μου από την εταιρεία INTERSYS έλαβα-σήμερα-το ακόλουθο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την αλλαγή του συστήματος διανομής των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ακολουθώντας το σύστημα επιλεκτικής διανομής που οργάνωσε η Pioneer σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολουθεί σχετικό Δελτίο Τύπου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μεταπωλητές ανά προϊόν Pioneer, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.intersys.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Intersys A.E. στα τηλέφωνα: 210 9554342, 210 9554262.

Attachments

Επισημοποιηθήκε λοιπόν.

Ας δούμε πως θα εφαρμοστεί και βάζουμε τα κλάματα μετά :D

"Το σύστημα επιλεκτικής διανομής διακρίνεται σε τρία επίπεδα συνεργασίας μεταπώλησης προϊόντων: Platinum Dealers, Gold Dealers και Authorized Dealers. Στην πρώτη κατηγορία εντάσσονται τα προϊόντα high-end, στη δεύτερη τα mid-end και στην τρίτη, τα οικονομικότερα προϊόντα Hi-Fi, της σειράς."

Ελπίζω οι τηλεοράσεις να μην ανήκουν στο HiEnd γιατί το μόνο σημείο πώλησης εκτός Αθήνας είναι στην Κρήτη.

Ας μην ειχε τον "Σουμαχερ" στην ομαδα της και θα σου λεγα εγω ποια θα ηταν τα επιλεγμενα σημεια πωλησεις .
Που θα παει δεν διαβασουμε καμμια μερα για καμμια LCD κανενα : far better than any other -even plasma - out there και μετα τα λεμε .

Ας μην ειχε τον "Σουμαχερ" στην ομαδα της και θα σου λεγα εγω ποια θα ηταν τα επιλεγμενα σημεια πωλησεις .
Που θα παει δεν διαβασουμε καμμια μερα για καμμια LCD κανενα : far better than any other -even plasma - out there και μετα τα λεμε .

Eαν η X3500 δεν κάνει την έκπληξη (που νομίζω οτι σε SD δεν θα πλησιάσει τελικά την Kuro αλλά ας περιμένουμε) τότε μέχρι να το διαβάσουμε αυτό που λες θα έχουν περάσει 4-5 μήνες και θα ετοιμάζεται ήδη η 10η γενιά πάνελ από την Pioneer...

Μην ξεχνάμε και την συνεργασια με την Sharp.. Εαν δέσει το γλυκό (κορυφαία πλάσμα + LED/OLED) οι 2 εταιρείες μπορούν να θεσουν τον πήχη και τις τιμές ακομα πιο ψηλά :fahne90::fahne90:

Η Pioneer από την πρώτη παρουσίαση της νεας γενιας KURO στην Αμερική πριν 7 μήνες (σε δείγματα) είχε τονίσει οτι κάνει στροφή στο ποιοτικό (ΑΚΡΙΒΟ) κομμάτι και στοχεύει πλεον εκεί για μια σειρά προιόντων (Plasma TV, DVD Recorders, BluRay players, Satelite navigation, car entertainment, hi-fi)
Προφανώς προσπαθεί να κερδίσει την προτιμηση και τα χρήματα του ευπορου Αμερικάνου και Ευρωπαίου που αγαπάει το Home Entertainment, ενδιαφέρεται για το καλύτερο προιόν και είναι διατεθιμένος να το πληρώσει.. :ernaehrung004:

Δεν ειναι τυχαίο οτι στην Αμερική (πρωτίστως) και στην Ευρώπη οι καταναλωτές την έχουν σε τεράστια εκτίμηση και το ονομά της ειναι πασίγνωστο κάτι που δεν συμβαίνει στην χώρα μας για παράδειγμα..

Τώρα εαν η αλλαγή στρατηγικής θα της βγεί σε καλό ή όχι μόνο το μέλλον θα δείξει... :ears:

Προσωπικά το μόνο που θα έλπιζα (οπως και για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία) είναι να συνεχίσει να βγάζει εξαιρετικά προιόντα, να προκαλεί και να προκαλείται από τον ανταγωνισμο και όλοι μαζί να θετουν τα όρια της απόλαυσής μας ακομα πιο ψηλά...:music-smiley-005:

Last edited:
Δεν διαφωνω , ας τα παρει ο ευπορος αμερικανοευρωπαιος .
Εγω ουτε ειμαι , ουτε θα γινω ποτε και ουτε ειναι και στις επιδιωξεις μου αλλωστε ( για τετοια ειμαστε τωρα ? ).
Βολευομε και 2-3 πατωματα ποιο κατω ,οποτε οι sony ,samy και αλλες κεντροαριστερες δυναμεις με καλυπτουν μια χαρα .
Αλλωστε οσο υπαρχουν "πλουσιοι" , παντα θα βρισκετε καποιος να τους τα παιρνει , με το αζημιωτο βεβαια .
Το κακο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι ............αλλα που θα παει θα ρθει η ωρα που θα ειμαστε ισα κι ομοια :flipout: