AUZEN MERIDIAN VS PRELUDE (REVIEW V.2) - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,636
METΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΩΝ POSTS ΑΠΟ ΕΔΩ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15402

Τα 627AP και οι adaptors ειναι εδω. Μολις τα παρω στα χερια μου και δοκιμασω στη XM ενημερωνω!

Keep up boyz....!!
ʽΩπα ώπα, μισό!

Τι, έτσι απλά ʽKeep up boyz....!!ʼ;

Ούτε μία μπηχτή, ούτε μία σπόντα αμφισβήτησης (πχ ʽκάποιοι ακόμα μπερδεύουν το volume με το trebleʼ tm) ;

:p

Ούτε ένα post του Havoc: ʽΑκόμα δεν έπεσε η τιμή της σε φιλολαϊκά επίπεδα και εσείς κάνετε review παλιοκαπιταλιστές;ʼ

Τάκη, Δημήτρη: Κάτι δεν πρέπει να κάναμε καλά στο review :p

/ Self Destructing Thread

Last edited by a moderator:
Απάντηση: AUZEN MERIDIAN VS PRELUDE (REVIEW V.2) + ΣΥΓΚΡΙΣΗ OPAMPS MERIDIAN

Ρουλη δεν μπορεις να σοβαρευτεις ουτε λεπτο! :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: AUZEN MERIDIAN VS PRELUDE (REVIEW V.2) + ΣΥΓΚΡΙΣΗ OPAMPS MERI

‛Ωπα ώπα, μισό!

Τι, έτσι απλά ‛Keep up boyz....!!’;

Ούτε μία μπηχτή, ούτε μία σπόντα αμφισβήτησης (πχ ‛κάποιοι ακόμα μπερδεύουν το volume με το treble’ tm) ;

Ούτε ένα post του Havoc: ‛Ακόμα δεν έπεσε η τιμή της σε φιλολαϊκά επίπεδα και εσείς κάνετε review παλιοκαπιταλιστές;’

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που το πας. Θα ηταν πιο τιμιο να ελεγες στα ισα να καταλαβουμε για πιο λογο μεταξυ σοβαρου κι αστειου λες αυτα που λες .........

Re: Απάντηση: AUZEN MERIDIAN VS PRELUDE (REVIEW V.2) + ΣΥΓΚΡΙΣΗ OPAMPS MERIDIAN

Ρουλη δεν μπορεις να σοβαρευτεις ουτε λεπτο! :D
Δεν κρατιέμαι, αυτό είναι αλήθεια :p

Ξέρεις γιατί το κάνω όμως. Για να τρέχεις να διευκρινίζεις ότι κάνω πλάκα και να διατηρείς την τάξη! :p

Edit:
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που το πας. Θα ηταν πιο τιμιο να ελεγες στα ισα να καταλαβουμε για πιο λογο μεταξυ σοβαρου κι αστειου λες αυτα που λες .........
Ωχ, καλά κάνει ο Κούλης και προτρέχει στην πυροπροστασία.

Έλεος ρε Χρήστο, δεν το πάω πουθενά, πλάκα κάνω. :)

Back to θέμα τώρα!

Last edited:

Ούτε ένα post του Havoc: ‛Ακόμα δεν έπεσε η τιμή της σε φιλολαϊκά επίπεδα και εσείς κάνετε review παλιοκαπιταλιστές;’

Mια χαρα το κανατε αλλα ξεχασατε να συγκρινετε και καμμια αλλη καρτα.....μονο οι Meridian υπαρχουν ??

Ειναι σαν να συγκρινεις 2 διαφορετικα merchedes....:ADFADF1:

Αν δεν ειχατε παω πασο φυσικα :flipout::flipout:

( καλα ρε Συριε κοτζαμαν μαγαζι εχεις , δεν εβαζες και μια της αλληνης μαρκας...??? μονο αυτες πουλας πια ? :ernaehrung004:)

( καλα ρε Συριε κοτζαμαν μαγαζι εχεις , δεν εβαζες και μια της αλληνης μαρκας...??? μονο αυτες πουλας πια ? :ernaehrung004:)
??? Για ποιο μαγαζί μιλάμε ?

Re: AUZEN MERIDIAN VS PRELUDE (REVIEW V.2) + ΣΥΓΚΡΙΣΗ OPAMPS MERIDIAN

Mια χαρα το κανατε αλλα ξεχασατε να συγκρινετε και καμμια αλλη καρτα.....μονο οι Meridian υπαρχουν ??

Ειναι σαν να συγκρινεις 2 διαφορετικα merchedes....:ADFADF1:

Αν δεν ειχατε παω πασο φυσικα :flipout::flipout:

Εγώ για πλάκα το είπα αλλά εσύ δεν άντεξες πάλι….

Καταρχήν προφανώς όταν κάνεις μία σύγκριση την κάνεις με την αναφορά που έχεις και αυτή, καλώς ή κακώς – σου αρέσει ή όχι – Mercedes ή Lada του απλού λαού, είναι η Meridian.

Επίσης το κόστος τους είναι παρεμφερές και θεωρώ επίσης και λογικότατο (~200 Ευρώ - μόνο σε παρακαλώ μην αρχίσουμε πάλι περί τιμών κλπ).

Τώρα αν θεωρείς ότι θα είχε νόημα η σύγκριση με μία πχ Xfi των 100 Ευρώ όταν ξέρουμε ότι η Meridian είναι καλύτερη από την XFi Elite Pro των 300 Ευρώ, δεν ξέρω τι να πω…

Και συγνώμη δλδ που δεν βρήκαμε και άλλες και δεν φάγαμε 1-2 ημέρες ακόμα από τη ζωή μας για να σας πούμε τις απόψεις μας.

Και εν πάση περιπτώσει αισθάνομαι ότι, για μία ακόμη φορά, αντί να πεις ένα μπράβο για την προσπάθεια και τον χρόνο που καταναλώθηκε έπρεπε να πετάξεις και το αρνητικό σου σχόλιο. Ότι δλδ πάλι κάτι δεν κάναμε καλά ή κάτι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Αυτό ακριβώς που είπα για πλάκα δλδ το μετουσίωσες σε πράξη.

Επίσης τα λοιπά περί μαγαζιών κλπ, ακόμα και αν τα λες για πλάκα, είναι το λιγότερο κουραστικά. Αντί να συνεχίζεις αυτή την καραμέλα/αστείο (το αστείο υπό αμφισβήτηση από την πλευρά μου – αλλά δεν θέλω να είμαι προκατειλημμένος αναφορικά με την πρόθεση των άλλων για να μην τους αδικώ) κάνε τον κόπο να μάθεις παραπάνω πληροφορίες και μετά προβληματίσου.

Σκέψου μόνο αυτό: Το Review της Prelude που έκανα ήταν από τα πρώτα παγκοσμίως. Στο review αυτό ανέφερα ξεκάθαρα ότι η Meridian είναι σαφώς καλύτερη από την Prelude την στιγμή που πλέον η Meridian ήταν EOL και δεν υπήρχαν κομμάτια πουθενά. Η μόνη κάρτα λοιπόν που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κανείς εμπορικά ήταν και είναι η Prelude.

Αυτά σε συνδυασμό με τα όσα γράφονται στο παρόν review (αλλά και σε άλλα από άλλους για την Prelude….) θα έπρεπε να σε βάζουν σε σκέψεις για το αν και ποιος κοιτά το επιχειρηματικό του συμφέρον.

Και εν πάση περιπτώσει βρε Havoc, ένα post άνευ αναφοράς σε καταστήματα / τιμές / εμπορικά κέρδη κλπ δεν μπορείς να κάνεις; Μόνο αυτά βλέπεις ως θέματα και θεωρίες συνομωσίας, σε αυτό το forum;

Και κάτι τελευταίο: Το επιχείρημα της ‘πλάκας’ δεν στέκει όταν εμμέσως υπονοείς (ως αστείο) ότι κάποιος κοιτά το επιχειρηματικό του συμφέρον με την συμμετοχή του σε ένα forum (την στιγμή βέβαια που δεν έχει δηλώσει κάτι τέτοιο). Αλλά ακόμα και αν δεν το υπονοείς, θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν ότι έτσι μπορεί να εκληφθεί από κάποιος που διαβάζουν.

Με λίγα λόγια, θεωρώ ότι θα πρέπει να σκέφτεσαι κάποια πράγματα παραπάνω πριν τα γράφεις.

Εγώ από την πλευρά μου, νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι ότι λέω το λέω ανοιχτά χωρίς υπονοούμενα και ‘παράπλευρα αστειάκια’.

ΥΓ Να με συμπαθάς αν το ποστ είναι ίσως λίγο απότομο αλλά κάποια στιγμή όταν σκέφτεσαι πόσο ασχολείσαι με κάτι για να το κάνεις καλά και πόσο χρόνο τρως για να διαβάσουν κάποιοι κάτι κατά το δυνατόν εμπεριστατωμένο, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις να πλανώνται τέτοιες υποψίες και σπόντες, ε όσο να ναι…..

ο μαγαζατορας που μου εδωσε τις τιμες μου ειπε οτι η πρελουντ παιζει πολυ καλυτερα, και η τιμη της μιας σε σχεση με της αλλης δεν ειναι πολυ μακρια
μηπως εχει δικιο?
Ο μαγαζάτορας μήπως δεν είχε πχ να πουλήσει πλέον Meridian αλλά μόνο Prelude…..;

Επίσης:
Αυτά σε συνδυασμό με τα όσα γράφονται στο παρόν review (αλλά και σε άλλα από άλλους για την Prelude….) θα έπρεπε να σε βάζουν σε σκέψεις για το αν και ποιος κοιτά το επιχειρηματικό του συμφέρον.
Do the math….
Αφου λενε οχι ετουτοι εδω
Μην είσαι σίγουρος Ντίνο, μπορεί ο Τάκης και ο Δημήτρης να παίρνουν ποσοστά από πωλήσεις Meridian που δεν υπάρχουν πλέον :p

FIRE ALARM FIRE ALARM!!!:devil-smiley-029:

Για να ηρεμησουμε λιγο και να αφησουμε τις σποντες και τις αντι-σποντες...

Imagine all the people...:music-smiley-006:

Μα κι εγω ρε συ....γιατι το περνεις ετσι?

Με λίγα λόγια, θεωρώ ότι θα πρέπει να σκέφτεσαι κάποια πράγματα παραπάνω πριν τα γράφεις.

Για αυτο να εισαι σιγουρος.

Εγώ από την πλευρά μου, νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι ότι λέω το λέω ανοιχτά χωρίς υπονοούμενα και ‘παράπλευρα αστειάκια’.

Μαζι σου.
Οπως κι εσυ ,ετσι κι εγω ρε συ.

ΥΓ Να με συμπαθάς αν το ποστ είναι ίσως λίγο απότομο αλλά κάποια στιγμή όταν σκέφτεσαι πόσο ασχολείσαι με κάτι για να το κάνεις καλά και πόσο χρόνο τρως για να διαβάσουν κάποιοι κάτι κατά το δυνατόν εμπεριστατωμένο, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις να πλανώνται τέτοιες υποψίες και σπόντες, ε όσο να ναι…..

Οχι ρε δεν εγινε τιποτα...αλλωστε κανεις δεν παθαινει τιποτα απο τα λογια.
Απλα μια επισημανση εκανα μετα της απαραιτητης πλακας......

FIRE ALARM FIRE ALARM!!!:devil-smiley-029:

Για να ηρεμησουμε λιγο και να αφησουμε τις σποντες και τις αντι-σποντες...

Imagine all the people...:music-smiley-006:

Εγώ δεν πέταξα καμία σπόντα.

Μίλησα απολύτως ανοικτά.

Θα μπορούσα να μιλήσω και περισσότερο ‘ανοικτά’ για ‘μαγαζάτορες’ (και δεν αναφέρομαι στον Havoc ή όσα αυτός είπε) αλλά απλώς θεωρώ ότι δεν έχει νόημα καθώς ένα τόσο ώριμο αλλά και φιλύποπτο (με την καλή έννοια) κοινό όμως αυτό του forum, μπορεί να καταλάβει και 5 πράγματα μόνο του.

Μα κι εγω ρε συ....γιατι το περνεις ετσι?

Για αυτο να εισαι σιγουρος.

Μαζι σου.
Οπως κι εσυ ,ετσι κι εγω ρε συ.

Οχι ρε δεν εγινε τιποτα...αλλωστε κανεις δεν παθαινει τιποτα απο τα λογια.
Απλα μια επισημανση εκανα μετα της απαραιτητης πλακας......
ΟΚ, πάσο, με κάλυψες.

No hard feelings (αυτό εννοείται πάντα, δεν χρειάζεται να το γράφω).

:)

Τεσπα, ας μην χαλασουμε το ωραιο νημα...
Back to topic now please...

Καταρχήν προφανώς όταν κάνεις μία σύγκριση την κάνεις με την αναφορά που έχεις και αυτή, καλώς ή κακώς – σου αρέσει ή όχι – Mercedes ή Lada του απλού λαού, είναι η Meridian.

Επίσης το κόστος τους είναι παρεμφερές και θεωρώ επίσης και λογικότατο (~200 Ευρώ - μόνο σε παρακαλώ μην αρχίσουμε πάλι περί τιμών κλπ).

Τώρα αν θεωρείς ότι θα είχε νόημα η σύγκριση με μία πχ Xfi των 100 Ευρώ όταν ξέρουμε ότι η Meridian είναι καλύτερη από την XFi Elite Pro των 300 Ευρώ, δεν ξέρω τι να πω…

Και συγνώμη δλδ που δεν βρήκαμε και άλλες και δεν φάγαμε 1-2 ημέρες ακόμα από τη ζωή μας για να σας πούμε τις απόψεις μας.

Και εν πάση περιπτώσει αισθάνομαι ότι, για μία ακόμη φορά, αντί να πεις ένα μπράβο για την προσπάθεια και τον χρόνο που καταναλώθηκε έπρεπε να πετάξεις και το αρνητικό σου σχόλιο. Ότι δλδ πάλι κάτι δεν κάναμε καλά ή κάτι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Αυτό ακριβώς που είπα για πλάκα δλδ το μετουσίωσες σε πράξη.

Επίσης τα λοιπά περί μαγαζιών κλπ, ακόμα και αν τα λες για πλάκα, είναι το λιγότερο κουραστικά. Αντί να συνεχίζεις αυτή την καραμέλα/αστείο (το αστείο υπό αμφισβήτηση από την πλευρά μου – αλλά δεν θέλω να είμαι προκατειλημμένος αναφορικά με την πρόθεση των άλλων για να μην τους αδικώ) κάνε τον κόπο να μάθεις παραπάνω πληροφορίες και μετά προβληματίσου.

Σκέψου μόνο αυτό: Το Review της Prelude που έκανα ήταν από τα πρώτα παγκοσμίως. Στο review αυτό ανέφερα ξεκάθαρα ότι η Meridian είναι σαφώς καλύτερη από την Prelude την στιγμή που πλέον η Meridian ήταν EOL και δεν υπήρχαν κομμάτια πουθενά. Η μόνη κάρτα λοιπόν που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κανείς εμπορικά ήταν και είναι η Prelude.

Και εν πάση περιπτώσει βρε Havoc, ένα post άνευ αναφοράς σε καταστήματα / τιμές / εμπορικά κέρδη κλπ δεν μπορείς να κάνεις; Μόνο αυτά βλέπεις ως θέματα και θεωρίες συνομωσίας, σε αυτό το forum;

Και κάτι τελευταίο: Το επιχείρημα της ‛πλάκας’ δεν στέκει όταν εμμέσως υπονοείς (ως αστείο) ότι κάποιος κοιτά το επιχειρηματικό του συμφέρον με την συμμετοχή του σε ένα forum (την στιγμή βέβαια που δεν έχει δηλώσει κάτι τέτοιο). Αλλά ακόμα και αν δεν το υπονοείς, θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν ότι έτσι μπορεί να εκληφθεί από κάποιος που διαβάζουν.

Εγώ από την πλευρά μου, νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι ότι λέω το λέω ανοιχτά χωρίς υπονοούμενα και ‛παράπλευρα αστειάκια’.

Το πηρες λιγο στραβα το ποστ νομιζω....

Ολοι αναγνωριζουμε τον κοπο και την προσπαθεια που κανατε και σας ευχαριστουμε που μοιραζεστε τις εντυπωσεις σας....

Αλλα δεν ειναι κατι παραλογο αυτο που ειπε.....ολοι περιπου υποπτευομασταν το αποτελεσμα μεταξυ meridian και prelude....αλλα θα ηταν ιδανικο να συγκριθουν και με αλλες καρτες (οχι απαραιτητα x-fi) ...καμμια m-audio , καμμια aydiotrack , καμμια e-mu...klp
Ας μην ηταν ειδικευμενες καρτες..ας ηταν περισσοτερο ''multimedia''

PX Αξιξει να δωσει καποιος 247 ε για μια prelude η και meridian η να παρει μια revolution , η prodigy,hi fi με 100 ε ? Ποση διαφορα θα δει ?
Και αυτη η διαφορα δικαιολογει + 100-150 ε ?

Εγώ δεν πέταξα καμία σπόντα.

Μίλησα απολύτως ανοικτά.

Θα μπορούσα να μιλήσω και περισσότερο ʽανοικτάʼ για ʽμαγαζάτορεςʼ (και δεν αναφέρομαι στον Havoc ή όσα αυτός είπε) αλλά απλώς θεωρώ ότι δεν έχει νόημα καθώς ένα τόσο ώριμο αλλά και φιλύποπτο (με την καλή έννοια) κοινό όμως αυτό του forum, μπορεί να καταλάβει και 5 πράγματα μόνο του.

Το σωστο παντως ειναι , και νομιζω το καταλαβαινεις, οτι οταν καποιος εχει εμπορικη δραστηριοτητα που σχετιζετε με προιοντα που ενδιαφερουν αμεσα το φορουμ, να το εχει καπου γραμμενο. Πιστευω ειναι δικαιο για ολους.
Θα γλυτωνες πιστευω κι ολα αυτα τα σχολια και πολλα αλλα IMHO.

Επειδη ξερω πως σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα, γραφτο καπου στην υπογραφη σου ισως, κι εσυ και ισως καποιοι αλλοι για να ειμαστε ΤΥΠΙΚΟΙ. Το ιδιο θα προτεινα και στον Στρατο (hac) , ο οποιος πιστευω δεν θα εχει ουτε εκεινος προβλημα να κανει , και σε οποιο αλλο μελος μπορει να γραφει η και να μας διαβαζει.

Καλημερα -bye- :grinning-smiley-043

…και για εμάς που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει… ο spcav έχει κατάστημα? η έχει σχέση με κατάστημα σχετικό με τις κάρτες του review ? Εάν Ναι, τότε κακώς δεν είναι γνωστό σε όσους διαβάζουν το review, άσχετα με το αν είναι σωστές η όχι οι κρίσεις του…

Επί της αρχής έχουμε πει και γράψει ότι οι επαγγελματίες του χώρου θα πρέπει να δηλώνουν την ιδιότητα τους… συγγνώμη φιλέ spcav αλλά εδώ είσαι λάθος όσο καλή πρόθεση και αν έχεις έστω και αν η προσφορά σου στο χώρο αυτό μπορεί να είναι ανεκτίμητη… το ίδιο κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη το ίδιο πρέπει να ισχύει και για σένα…

Απάντηση: Re: AUZEN MERIDIAN VS PRELUDE (REVIEW V.2) + ΣΥΓΚΡΙΣΗ OPAMPS MERIDIAN

…και για εμάς που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει… ο spcav έχει κατάστημα? η έχει σχέση με κατάστημα σχετικό με τις κάρτες του review ? Εάν Ναι, τότε κακώς δεν είναι γνωστό σε όσους διαβάζουν το review, άσχετα με το αν είναι σωστές η όχι οι κρίσεις του…

Επί της αρχής έχουμε πει και γράψει ότι οι επαγγελματίες του χώρου θα πρέπει να δηλώνουν την ιδιότητα τους… συγγνώμη φιλέ spcav αλλά εδώ είσαι λάθος όσο καλή πρόθεση και αν έχεις έστω και αν η προσφορά σου στο χώρο αυτό μπορεί να είναι ανεκτίμητη… το ίδιο κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη το ίδιο πρέπει να ισχύει και για σένα…

Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα και να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις, αν δεν κανω λαθος, ο Spcav δεν εχει καταστημα, αλλα εταιρεια παροχης υπηρεσιων υποστηριξης Hardware/Software σε εταρειες. Το οτι ο ανθρωπος μας εχει εξυπηρετησει σε φιλικο επιπεδο ορισμενες φορες, δεν τον κανει καταστημα της Στουρναρη...
Επομενως, εγω δεν θεωρω οτι χρειαζεται να γραφει οτιδηποτε σχετικο στην υπογραφη του, εκτος και αν τα μελη μας ειναι Εταιρειες που εχουν αναγκη computerικης υποστηριξης...
Ξερω απο τον ιδιο, οτι εδω μεσα γραφει ως απλο μελος και οχι ως επαγγελματιας, κατι το οποιο φαινεται αλλωστε απο τα γραφομενα του..

Last edited:

Δεν νομιζω να ξεκαθαριζεις τιποτα και οι εντυπωσεις ειναι αυτες που αποκομιζει ο καθενας.
Οτι προσωπικη σχεση και να εχετε, οτι και να γνωριζεις, δεν παυει να απευθυνετε σε ολα τα μελη του φορουμ.

Το βρισκω πολυ τιμιο, εφοσον δεν υπαρχει καμμια επαγγελματικη βλεψη , να δηλωνεται η επαγγελματικη υποσταση υπο προυποθεσεις που περιεγραψα σε προηγουμενο μηνυμα μου.

Οσο καλοπροαιρετα ασχολειται , και καλα κανει , τοσο καλοπροαιρετα βλεπουμε κι εμεις τα υπολοιπα. Αλλα, να ειναι γνωστα !

Ξερω οτι του αρεσουν οι ισιες κουβεντες και γιαυτο τα γραφω αυτα.
Ειμαι σιγουρος οτι δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης.

Συν του γεγονοτος οτι ο Συριος ειναι ενεργο μελος και μπορει καλλιστα να παρει θεση απο μονος του στο θεμα !!

Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα και να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις, αν δεν κανω λαθος, ο Spcav δεν εχει καταστημα, αλλα εταιρεια παροχης υπηρεσιων υποστηριξης Hardware/Software σε εταρειες. Το οτι ο ανθρωπος μας εχει εξυπηρετησει σε φιλικο επιπεδο ορισμενες φορες, δεν τον κανει καταστημα της Στουρναρη...
Επομενως, εγω δεν θεωρω οτι χρειαζεται να γραφει οτιδηποτε σχετικο στην υπογραφη του, εκτος και αν τα μελη μας ειναι Εταιρειες που εχουν αναγκη computerικης υποστηριξης...
Ξερω απο τον ιδιο, οτι εδω μεσα γραφει ως απλο μελος και οχι ως επαγγελματιας, κατι το οποιο φαινεται αλλωστε απο τα γραφομενα του..

Τακη, συγγνώμη, το post σου δε μου ξεκαθαρίζει τίποτα και νομίζω ότι ρώτησα το χρήστη spcav να απάντηση εκτός αν δεν έχω διάχωμα να ξέρω ποιος είναι αυτός που γράφει κάτι… ? Εταιρεία με συνάφεια σε ένα χώρο σαφώς και υπάρχει λόγος να είναι γνωστό σε όσους διαβάζουν ένα thread… έχουν δημιουργηθεί θέματα από απλές γνωριμίες η φιλικές σχέσεις… Το ερώτημα μου όμως ήταν επί της αρχής… όπως αποφεύγω να πάρω θέση σε θέματα που είναι σχετικά με την επαγγελματική μου δραστηριότητα εφόσον δεν θέλω να τη δηλώσω το ίδιο περιμένω και από τα υπόλοιπα μέλη…

Χρηστο, με την ιδια λογικη να δηλωνουμε ολοι τις επαγγελματικες μας ιδιοτητες. Πχ, εγω Δικηγορος , ο GeonX στελεχος A.E. τηλ/νιών κ.ο.κ.
Αλλωστε και εγω μπορει να τσιμπισω πελατακια απο το forum και ο Γιωργος ειναι ο "Δακτυλος" της ανωτέρω Α.Ε. εδω μεσα, ετσι? :D
Δεν μου φαινεται και πολυ λογικη η προταση σου, αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη...