Re: AUZEN MERIDIAN VS PRELUDE (REVIEW V.2) + ΣΥΓΚΡΙΣΗ OPAMPS MERIDIAN
Mια χαρα το κανατε αλλα ξεχασατε να συγκρινετε και καμμια αλλη καρτα.....μονο οι Meridian υπαρχουν ??
Ειναι σαν να συγκρινεις 2 διαφορετικα merchedes....:ADFADF1:
Αν δεν ειχατε παω πασο φυσικα

( καλα ρε Συριε κοτζαμαν μαγαζι εχεις , δεν εβαζες και μια της αλληνης μαρκας...??? μονο αυτες πουλας πια ? :ernaehrung004
Εγώ για πλάκα το είπα αλλά εσύ δεν άντεξες πάλι….
Καταρχήν προφανώς όταν κάνεις μία σύγκριση την κάνεις με την αναφορά που έχεις και αυτή, καλώς ή κακώς – σου αρέσει ή όχι – Mercedes ή Lada του απλού λαού, είναι η Meridian.
Επίσης το κόστος τους είναι παρεμφερές και θεωρώ επίσης και λογικότατο (~200 Ευρώ - μόνο σε παρακαλώ μην αρχίσουμε πάλι περί τιμών κλπ).
Τώρα αν θεωρείς ότι θα είχε νόημα η σύγκριση με μία πχ Xfi των 100 Ευρώ όταν ξέρουμε ότι η Meridian είναι καλύτερη από την XFi Elite Pro των 300 Ευρώ, δεν ξέρω τι να πω…
Και συγνώμη δλδ που δεν βρήκαμε και άλλες και δεν φάγαμε 1-2 ημέρες ακόμα από τη ζωή μας για να σας πούμε τις απόψεις μας.
Και εν πάση περιπτώσει αισθάνομαι ότι, για μία ακόμη φορά, αντί να πεις ένα μπράβο για την προσπάθεια και τον χρόνο που καταναλώθηκε έπρεπε να πετάξεις και το αρνητικό σου σχόλιο. Ότι δλδ πάλι κάτι δεν κάναμε καλά ή κάτι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Αυτό ακριβώς που είπα για πλάκα δλδ το μετουσίωσες σε πράξη.
Επίσης τα λοιπά περί μαγαζιών κλπ, ακόμα και αν τα λες για πλάκα, είναι το λιγότερο κουραστικά. Αντί να συνεχίζεις αυτή την καραμέλα/αστείο (το αστείο υπό αμφισβήτηση από την πλευρά μου – αλλά δεν θέλω να είμαι προκατειλημμένος αναφορικά με την πρόθεση των άλλων για να μην τους αδικώ) κάνε τον κόπο να μάθεις παραπάνω πληροφορίες και μετά προβληματίσου.
Σκέψου μόνο αυτό: Το Review της Prelude που έκανα ήταν από τα πρώτα παγκοσμίως. Στο review αυτό ανέφερα ξεκάθαρα ότι η Meridian είναι σαφώς καλύτερη από την Prelude την στιγμή που πλέον η Meridian ήταν EOL και δεν υπήρχαν κομμάτια πουθενά. Η μόνη κάρτα λοιπόν που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κανείς εμπορικά ήταν και είναι η Prelude.
Αυτά σε συνδυασμό με τα όσα γράφονται στο παρόν review (αλλά και σε άλλα από άλλους για την Prelude….) θα έπρεπε να σε βάζουν σε σκέψεις για το αν και ποιος κοιτά το επιχειρηματικό του συμφέρον.
Και εν πάση περιπτώσει βρε Havoc, ένα post άνευ αναφοράς σε καταστήματα / τιμές / εμπορικά κέρδη κλπ δεν μπορείς να κάνεις; Μόνο αυτά βλέπεις ως θέματα και θεωρίες συνομωσίας, σε αυτό το forum;
Και κάτι τελευταίο: Το επιχείρημα της ‘πλάκας’ δεν στέκει όταν εμμέσως υπονοείς (ως αστείο) ότι κάποιος κοιτά το επιχειρηματικό του συμφέρον με την συμμετοχή του σε ένα forum (την στιγμή βέβαια που δεν έχει δηλώσει κάτι τέτοιο). Αλλά ακόμα και αν δεν το υπονοείς, θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν ότι έτσι μπορεί να εκληφθεί από κάποιος που διαβάζουν.
Με λίγα λόγια, θεωρώ ότι θα πρέπει να σκέφτεσαι κάποια πράγματα παραπάνω πριν τα γράφεις.
Εγώ από την πλευρά μου, νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι ότι λέω το λέω ανοιχτά χωρίς υπονοούμενα και ‘παράπλευρα αστειάκια’.
ΥΓ Να με συμπαθάς αν το ποστ είναι ίσως λίγο απότομο αλλά κάποια στιγμή όταν σκέφτεσαι πόσο ασχολείσαι με κάτι για να το κάνεις καλά και πόσο χρόνο τρως για να διαβάσουν κάποιοι κάτι κατά το δυνατόν εμπεριστατωμένο, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις να πλανώνται τέτοιες υποψίες και σπόντες, ε όσο να ναι…..