Μια Μέλισσα τον Αύγουστο

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
DVREAV03087X.jpg
350_1188.jpg

Μια μέλισσα τον Αύγουστο

Χώρα ; Ελλάδα
Έτος : 2007
Είδος : κωμωδία
Διάρκεια: 90
Σενάρια - Σκηνοθεσία : Θοδωρής Αθερίδης
Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης , Σμαράγδα Καρύδη , Αντώνης Λουδάρος , Βίκυ Βολιώτη , Αλίνα Κοτσόβολου , Γιώργος Κορμάνος
Εικόνα : 1,75:1
Ήχος : D.D 5,1

Πολύ κακό για το τίποτα . Μια ταινία που τα πήγε εξαιρετικά στις αίθουσες και προέρχεται απ το ομότιτλό θεατρικό έργο του Θ . Αθερίδη . Αμέσως γίνεται αντιληπτό πως το έργο υπερέχει στο σανίδι και χάνει στο πανί. Παρ όλο το κατά στιγμές έξυπνο χιούμορ δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει απ όλες αυτές τις ελληνικές κωμωδίες που ξεπετιούνται κατά καιρούς . Σε γενικές γραμμές για μένα μια καλή προσπάθεια απ τον πρώην Άγαμο θύτη που φαίνεται να έχει μέλλον μπροστά του και πίσω απ την κάμερα .

Αντιγράφω απ το οπισθόφυλλο του DVD

Μια μέλισσα τον Αύγουστο θα είναι η αιτία που ο Χάρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη: Τον άλλο του εαυτό! Mια απoμονωμένη παραλία που δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς παρά μόνο με μισθωμένη βάρκα. Εκεί επιλέγει να πάει ο Χάρης με τη γυναίκα του Βασούλα, την αδερφή του Χίλντεγκαρντ και ...την ερωμένη του Μαρία. Όλα κυλούν ευχάριστα εκείνο το Αυγουστιάτικο πρωινό, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη! Εκείνος ξαφνικά πρήζεται, τουμπανιάζει και εμφανίζεται διογκωμένος με εντελώς διαφορετική μορφή! Το αραμορφωμένο από την αλλεργία alter ego του, εγκαθίσταται ανάμεσα σ αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του, ανακατεύοντας μυστικά, αλήθειες, συναισθήματα προκαλώντας γέλιο και ανελέητο πανικό!
 

nickont

Senior Member
30 October 2006
668
Αθήνα - Κολωνός
Απάντηση: Μια μέλισσα τον Αύγουστο

Εντάξει δε τρελάθηκα κιόλας αλλά πιστεύω ότι πέρασα ευχάριστα βλέποντάς τη.

Η Σμαράγδα κουκλάρα :ADFADF1:
 
19 June 2006
356
ΚΙΛΚΙΣ
Απάντηση: Μια μέλισσα τον Αύγουστο

Ειχε καλες στιγμες με καποιες ωραιες ατακες.Για τις ωρες που εισαι κουρασμενος για βαθια νοηματα καθως και φοβασαι μην ξυπνησεις τους γειτονες με κανονιες και εκρηξεις.
 

Αλέξης

Supreme Member
20 June 2006
6,319
Re: Μια μέλισσα τον Αύγουστο

Εάν εξαιρέσεις τα πρώτο 15-20 λεπτά που είχαν γέλιο
η υπόλοιπη ταινία ήταν από αδιάφορη έως πολύ αδιάφορη.