Inland Empire

18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
inland-empire.jpg

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ DAVID LYNCH
Όσοι πιστοί προσέλθετε


 
Last edited:

dvotsis

AVClub Enthusiast
30 October 2006
763
Re: INLAND EMPIRE

Το είδα χθές,...τώρα ότι και να πω θα είναι λίγο. Ο άνθρωπος νομίζω ότι στις τελευταίες του ταινίες το κάνει επίτηδες να μην καταλάβει ο θεατής τίποτα απ´ότι βλέπει.!! Με κούρασε τρομερά σαν ταινία, κατάφερα και άντεξα μία ώρα πρίν το κλείσω. Τώρα όποιος θέλει να χάσει 172´λεπτά απ´τη ζωή του ας το δεί, και άν το καταλάβει ας μου πή και μένα.!!!
 

 Νίκος

Supreme Member
Απάντηση: INLAND EMPIRE

Την έχω εδώ και καιρό αλλα επειδή είναι ότι ποιο χάσιμο έχει βγάλει μέχρι τώρα την κρατάω για μια μέρα που θα έχω όρεξη για να την δω...

 

Steliosfan

AVClub Enthusiast
13 August 2006
701
NeverLand
Re: INLAND EMPIRE

έχοντας δει όλες (μα όλες) τις ταινίες του lynch με διπλές θεάσεις τις lost highway και muholland drive ώστε να καταλάβω τι γίνεται (και κατάλαβα) ομολογώ πως αυτήν την φορά το έχασε το παιχνίδι. Ο τύπος πνίγηκε στα ναρκωτικά .... δεν εξηγείται διαφορετικά. Όπως και να το δεις, ότι και να κάνεις η ταινία δεν βγάζει νόημα. Οκ είναι πολύ καλή ως ατμόσφαιρα αλλά κουκουρούκου .... τίποτε άλλο.
 
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: INLAND EMPIRE

Η αλήθεια είναι αυτή που περιγράφετε φίλοι μου . χάνεις τη μπάλα μέσα απ τα πόδια σου. Δεν παλεύετε με τίποτα . Εγώ που τον λατρεύω σήκωσα τα χέρια με τούτη εδώ . κατά περίεργο τρόπο όμως και ενώ δεν καταλαβαίνεις θεό έχεις την αίσθηση ότι παρακολούθησες μια ταινιάρα . Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει ο μπαγάσας αλλά αυτή η ιδιομορφία ( ανωμαλία ) που βγάζει στις ταινίες του έχουν κάτι το οποίο μας αγγίζει κι ας θέλουμε να σπάσουμε το DVD από τα νεύρα μας .