Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Χθες άκουσα πρώτη φορά για τους Πάνθηρες των Δρόμων, μια ομάδα ακτιβιστών οι οποίο "κυνηγούν" όσους παρκάρουν παράνομα μπροστά σε διαβάσεις πεζών, ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ.
Οι Πάνθηρες "χτυπούν" κολλώντας αυτοκόλλητα στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Τα αυτοκόλλητα δείχνουν έναν συμπαθέστατο γαϊδαράκο μέσα σε αυτοκίνητο και γράφουν:
"Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!".
Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και μπήκα στο site τους σήμερα και σκέφτομαι να παραγγείλω και να μου στείλουν μια 100σταδα αυτοκόλλητα για αρχή και βλέπουμε.
Το κόστος είναι πολύ μικρό, τα 100 για παράδειγμα στοιχίζουν 8 ευρώ, αλλά το ύφος όσων δουν το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό του νομίζω ότι θα είναι όλα τα λεφτά!!!
http://www.streetpanthers.gr/

Attachments

• sticker-3.jpg
    sticker-3.jpg
    57.9 KB · Views: 88
κόκαρ... Δεν κάνεις κανένα μονταζάκι στο συγκεκριμένο αυτοκόλλητο;;;;;

Για δώσε λίγο...

Γιατί Ντίνο ?
Παρκάρεις όπου γουστάρεις ?

Παντα!

Μηπως να παρκαρω οπου γουσταρεις εσυ?

Κανονισε να μου κολλησεις κανα αυτοκολητο και να χαλασεις το τριχωμα..

Εεετσι ο Ραμπο

Το κόστος είναι πολύ μικρό, τα 100 για παράδειγμα στοιχίζουν 8 ευρώ, αλλά το ύφος όσων δουν το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό του νομίζω ότι θα είναι όλα τα λεφτά!!!

Aρκεί να μην σε πετύχει κανένας τραμπούκος την ώρα που το κολάς...
Στο Site τους αναφέρουν που και πως ακριβώς το κολάς για να μην δημιουργηθεί ζημιά στο αυτοκίνητο και βρεθείς κατηγορούμενος στα καλά καθούμενα...
Εγώ προτιμώ τη λύση του γερανού πάντος.

κόκαρ... Δεν κάνεις κανένα μονταζάκι στο συγκεκριμένο αυτοκόλλητο;;;;;

Για δώσε λίγο...

Εσυ κανονισε...

Αντε μην ερθω και σου φρεζαρω κανα σαλονι

Πάρα πολύ καλή κίνηση. Δεν ξέρω βέβαια εάν αποδώσει.
Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα ώς νέος πατέρας όταν για παράδειγμα, αποφασίσω να βγάλω βόλτα τον μικρό με το καρότσι, τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να το κυλάω στο δρόμο, μιάς και τα περισσότερα πεζοδρόμια πια είναι καταλλημένα.

Δηλαδή αυτό το θέαμα είναι ωραίο? Επειδή ο τύπος πάρκαρε κουκουρούκου έπρεπε ο κος "Πάνθηρας" να του καλύψει όλο το αμάξι με αυτοκόλλητα, και να το βγάλει και φωτογραφία, και αν το έχουν και στο site τους να το δείχνουν?

Εγώ προσωπικά αν έβλεπα το αμάξι μου έτσι επιστρέφοντας, δε θα ήθελε να με δει μπροστά του ο κύριος αυτός!

ΟΚ είπαμε, είναι λάθος να παρκάρεις παράνομα, αλλά ποιος απο εμας δεν το έχει κάνει για ΚΑΠΟΙΟ λόγο (π.χ. επείγον)?

Για φανταστείτε να βλέπατε το αμάξι σας έτσι....

http://www.streetpanthers.gr/galler...e.DownloadItem&g2_itemId=86&g2_serialNumber=1

Χθες άκουσα πρώτη φορά για τους Πάνθηρες των Δρόμων, μια ομάδα ακτιβιστών οι οποίο "κυνηγούν" όσους παρκάρουν παράνομα μπροστά σε διαβάσεις πεζών, ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ.
Οι Πάνθηρες "χτυπούν" κολλώντας αυτοκόλλητα στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Τα αυτοκόλλητα δείχνουν έναν συμπαθέστατο γαϊδαράκο μέσα σε αυτοκίνητο και γράφουν:
"Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!".
Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και μπήκα στο site τους σήμερα και σκέφτομαι να παραγγείλω και να μου στείλουν μια 100σταδα αυτοκόλλητα για αρχή και βλέπουμε.
http://www.streetpanthers.gr/

Έξοχη ιδέα!
Είχα σκεφτεί κι εγώ κάτι ανάλογο πριν λίγα χρόνια με αυτοκόλλητα που θα έφτιαχνα στον υπολογιστή αλλά δεν το προχώρησα τελικά.
Επιτέλους κάποιοι πρέπει να μάθουν ότι η αναισθησία και η γαϊδουριά έχει και όρια!!

Ιδού και το μανιφέστο της ομάδας:

Το μανιφέστο μας
Οι streetpanthers ξεκινήσαμε από τη Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2006 αλλά επεκταθήκαμε γρήγορα σε πολλά αστικά κέντρα. Κοινή διαπίστωση όλων μας ήταν ότι η ζωή των πεζών στην πόλη είχε φτάσει στο απροχώρητο. Έτσι, αποφασίσαμε "με πόνο καρδιάς" ότι:

- Δεν αρκούσε να τσατιζόμαστε βλέποντας τους παράνομα παρκαρισμένους πάνω σε πεζοδρόμια, διαβάσεις και πεζόδρομους.

- Δεν αρκούσε να φοβόμαστε όταν μας κυνηγούσαν τα μηχανάκια ακόμα και πάνω στα πεζοδρόμια.

- Δεν αρκούσε να κοιτάζουμε ανήμποροι όταν αυτοκίνητα και μηχανές έκαναν σιγά-σιγά κατάληψη στο μοναδικό χώρο περιπάτου, το πλακόστρωτο της νέας παραλίας.

Δεν αρκούμασταν να περιμένουμε πότε η πολιτεία –το κράτος, ο δήμος, η αστυνομία– θα ξυπνούσαν. Καταλάβαμε πως με τα "θα-θα" θα φτάναμε να γεράσουμε και ακόμα θα περιμέναμε τα πράγματα να διορθωθούν. Έπρεπε να κάνουμε κάτι.

Ο ακτιβισμός έχει το κόστος του. Τίποτα δεν αλλάζει αν δεν συγκρουστούμε με τα κατεστημένα: τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας (καβάλα πάν’ στην εκκλησιά, καβάλα περπατάνε), το βόλεμά μας (να κάνω εγώ τη δουλειά μου κι ας πάνε στο διά*** όλοι οι άλλοι), την αδιαφορία μας (εγώ θα σώσω τον κόσμο;)

Γι’ αυτό αναλάβαμε δράση. Τέρμα η ανοχή και τα παρακάλια. Όποιος δεν συμμορφώνεται, να πληρώνει το τίμημα επιτόπου. Μπορεί να ακούγεται σαν “να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας” αλλά επιτέλους κάποιος πρέπει να αντιδράσει. Και μην ξεχνάτε: οι παράνομοι έκαναν πρώτοι την αρχή!

Δηλαδή αυτό το θέαμα είναι ωραίο? Επειδή ο τύπος πάρκαρε κουκουρούκου έπρεπε ο κος "Πάνθηρας" να του καλύψει όλο το αμάξι με αυτοκόλλητα, και να το βγάλει και φωτογραφία, και αν το έχουν και στο site τους να το δείχνουν?

Εγώ προσωπικά αν έβλεπα το αμάξι μου έτσι επιστρέφοντας, δε θα ήθελε να με δει μπροστά του ο κύριος αυτός!

ΟΚ είπαμε, είναι λάθος να παρκάρεις παράνομα, αλλά ποιος απο εμας δεν το έχει κάνει για ΚΑΠΟΙΟ λόγο (π.χ. επείγον)?

http://www.streetpanthers.gr/galler...e.DownloadItem&g2_itemId=86&g2_serialNumber=1

Ετσι ετσι ....εγω θα το κολαγα και με καμμια logo στο αμαξωμα και οχι μονο στα τζαμια...

Ρε φίλε όλοι οι πονηροί πίσω από αυτήν την δικαιολογία κρύβονται
«ήταν επείγον» άσχετα αν έχουν πάει για καφέ, γράφοντας στα αρχ…ια τους
τους ανθρώπους με κάποια αναπηρία
για έλα στην θέση αυτών των ανθρώπων και μετά έλα να μου πεις.
Όπως είπε και ένας φίλος σε προηγούμενο ποστ στο site σου λένε που
Να το κολλήσεις για να μην κάνεις ζημία στο αμάξι.
Σίγουρα υπάρχουν και οι «θερμόαιμοι» που τα καλανε όπου θέλουν
(αυτό είναι σφάλμα).

Ρε φίλε όλοι οι πονηροί πίσω από αυτήν την δικαιολογία κρύβονται
«ήταν επείγον» άσχετα αν έχουν πάει για καφέ, γράφοντας στα αρχ…ια τους
τους ανθρώπους με κάποια αναπηρία
για έλα στην θέση αυτών των ανθρώπων και μετά έλα να μου πεις.
Όπως είπε και ένας φίλος σε προηγούμενο ποστ στο site σου λένε που
Να το κολλήσεις για να μην κάνεις ζημία στο αμάξι.
Σίγουρα υπάρχουν και οι «θερμόαιμοι» που τα καλανε όπου θέλουν
(αυτό είναι σφάλμα).
Σφάλμα ξε-σφάλμα, φαίνεται οτι το δέχονται μιας και η φωτό που έβαλα είναι στο site αυτής της "ωραίας" παρέας!

Σαφώς και 99,99% είναι διακιολογία, αλλά αν, λέω ΑΝ μια στο εκ. είναι αλήθεια? Ποιος είμαι εγώ που θα ακουμπήσω το αμάξι του για να του πω οτι είναι γάιδαρος?

Όχι κύριοι! Διαφωνώ!

Για τόλμησε στην Γερμανία να παρκάρεις σε διάβαση πεζών η σε θέση parking που είναι
Για αναπήρους και θα σου πω εγώ τι θα πάθεις.
Αλλά ο έλληνας έτσι είναι, σκέφτεται την ευκολία του και παρκάρει ακόμα και στο
Super market σε θέση των αναπήρων επειδή είναι πιο κοντά στην είσοδο
Του μαγαζιού
Μωρέ καλά τους κάνουν και κολάν τα αυτοκόλλητα

Σφάλμα ξε-σφάλμα, φαίνεται οτι το δέχονται μιας και η φωτό που έβαλα είναι στο site αυτής της "ωραίας" παρέας!

Σαφώς και 99,99% είναι διακιολογία, αλλά αν, λέω ΑΝ μια στο εκ. είναι αλήθεια? Ποιος είμαι εγώ που θα ακουμπήσω το αμάξι του για να του πω οτι είναι γάιδαρος?

Όχι κύριοι! Διαφωνώ!

Στο εξωτερικό δεν πιάνουν αυτές οι δικαιολογίες
η καλύτερα να το πω διαφορετικά, ο κόσμος δεν έχει την ελληνική νοοτροπία
και δεν του περνάει καν από το μυαλό να παρκάρει σε διάβαση πεζών η σε θέση ανάπηρων
Είναι θέμα παιδείας φίλε μου.

Τώρα φίλε spiridy, αν σου πω ότι πιστεύω ότι οι περισσότεροι που "διαμαρτύρονται" όπως εσύ, όχι μόνο το έχουν κάνει κατ' επανάληψη, αλλά και δεν ήταν ποτέ ανάγκη;
Ο κλασικός ελληνάρας... η αμαξάρα μου πάνω απ' όλα...