To whom it may concern...

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Η δημιουργια εντυπωσεων "χτυπωντας το σαμαρι για να ακουσει ο γαϊδαρος" δειχνει τουλαχιστον δειλια.

Kοιταχτητε στον καθρεφτη, κρινετε τους εαυτους σας, αποφασιστε την πολιτικη και τον χαρακτηρα που θελετε να κρατησετε, και μετα γραφτε, διαγραφτε, καντε παρτηρησεις και οτι αλλο θελετε για την πολυποθητη "ευρρυθμη λειτουργια".

Μεχρι πριν λιγο, μου αρεσε εδω...

Ειλικρινα λυπαμαι βαθυτατα που μου κλεισατε αυτην την πορτα.

Η δημιουργια εντυπωσεων "χτυπωντας το σαμαρι για να ακουσει ο γαϊδαρος" δειχνει τουλαχιστον δειλια.

Kοιταχτητε στον καθρεφτη, κρινετε τους εαυτους σας, αποφασιστε την πολιτικη και τον χαρακτηρα που θελετε να κρατησετε, και μετα γραφτε, διαγραφτε, καντε παρτηρησεις και οτι αλλο θελετε για την πολυποθητη "ευρρυθμη λειτουργια".

Μεχρι πριν λιγο, μου αρεσε εδω...

Ειλικρινα λυπαμαι βαθυτατα που μου κλεισατε αυτην την πορτα.

Ντίνο άστο ρε φίλε ........... ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, σε καταλαβαίνω, μαζί σου .....
πάρτο σαν μια στραβή στιγμή.

Πάμε παρακάτω ........ μην χάνουμε το κέφι μας με βλακίες.:ernaehrung004:

Έγινε το ότι για μια ακόμη φορά ενεργοποιήθηκε το 2 μέτρα και 2 σταθμά στο " σβήσιμο ή παραμονή" ενός post.

Πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο και ειδικά από τη στιγμή που κάποια post δεν εμπεριείχαν προσωπική επίθεση σε κανένα !!!!

Έχει γίνει και σε εμένα παλαιότερα αλλά είπα να δώσω τόπο......

Κάποια στιγμή κύριοι διαχειριστές θα πρέπει να πείτε ξεκάθαρα τι ισχύει και τι όχι από τους κανόνες του forum.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δηλώνω την συμπάθειά μου στον Ντίνο (γιατί το αξίζει και σαν άνθρωπος).....

Ντινάκο, χαλάρωσε ηρέμησε και τα ξαναλέμε, είσαι από τα μέλη που έχουν στηρίξει το AVCLUB και μην το ξεχνάς....

φροντίστε να τα βρείτε γιατί :

πρώτον είναι καλοκαιράκι και η διάθεση είναι πιο ανάλαφρη σε όλους και

δεύτερον βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια ... ιδίως όταν αφήνονται υπονοούμενα και δεν γράφονται γεγονότα με λεπτομέρειες!!!

λογικο ειναι χρειαζομαστε ολοι διακοπες και δε σηκωνουμε μυγα στο σπαθι μας
Σωστα.

(μην μιλάς πολύ τώρα γιατί θα σε βάλω τιμωρία :p)

Το θέμα είναι πιο σοβαρό από ότι νομίζετε.....

Απλά περιμένουμε απαντήσεις...

Αν θέλουν οι ενδιαφερόμενοι μάλλον..... σίγουρα όμως όχι από τον Ντίνο...

Αν εκρεμμει κατι -απαντησεις πχ- τοτε κακως κατα την γνωμη μου δημοσιοποιηθηκε.
Εκτος αν για τον Ντινο ειναι τελειωμενη ιστορια οπότε...

Μα καθε χρονο τετοια εποχη εχουμε -πολλα η λιγα- τετοια γεγονοτα...

Μόνο τέτοια εποχή...; Δεν νομίζω... Εδώ και 3-4 μήνες πολύ γκρίνια! Παιδιά ηρεμήστε, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Σε αυτόν τον χώρο είμαστε για να μαθαίνουμε, να ανταλλάσουμε απόψεις και να τα λέμε με φίλους κι όχι για να χαλιόμαστε διαρκώς.