Πιο παράξενο κι από Παράξενο! — Stranger Than Fiction!

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
strangerthanfictionn.jpg

ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ
Stranger Than Fiction
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2006
Διάρκεια: 109
Είδος: Κοινωνική σάτιρα
Σκηνοθεσία : Marc Forster
Πρωταγωνιστούν: Εμα Τομσον, Γουιλ Φερελ, Νταστιν Χοφμαν, Κουιν Λατιφα
Εικόνα : 1.5:1
Ήχος: Dolby Digital 5.1

Κοιτά να δεις που θα μας βγει και ταλέντο ο Γουίλ Φερέλ. Μια ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη ταινία που ξεχωρίζει τόσο για το πρωτότυπο σενάριο της , όσο και για την ερμηνεία έκπληξη του πρωταγωνιστή της ο οποίος μάλιστα προτάθηκε και για χρυσή σφαίρα. Δεν είναι από τις ταινίες που τις προτείνεις εύκολα αλλά όποιος tην επιλέξει τουλάχιστόν θα βιώσει αυτό το διαφορετικό που κάπου κάπου ξεπηδά ( ευτυχώς) απ το Hollywood. Περιμένω τα σχόλια σας.

Σκηνοθέτης αυτής ο γερμανός Marc Forster που τον γνωρίσαμε από τον Χώρό των τεράτων (MONSTERS BALL) το Ψάχνοντας τη χώρα του ποτέ (FINDING NEVERLAND) αλλά και απ το εκπληκτικό και παράξενο Stay
αντιγράφω απ τοοπισθόφυλλο

Ο Χάρολντ Κρικ, είναι ένας μοναχικός υπάλληλος της εφορίας, τού οποίου η βαρετή ζωή αναστατώνεται, όταν αρχίζει να ακούει φωνές! Ή μάλλον, μία γυναικεία φωνή, η οποία γνωρίζει την κάθε του κίνηση, την κάθε του σκέψη και το κάθε του συναίσθημα. Με τη βοήθεια του Καθηγητή Τζουλς Χίλμπερτ, ο Χάρολντ ανακαλύπτει ότι είναι ο πρωταγωνιστής μιας νουβέλας και ότι η φωνή ανήκει στην εκκεντρική συγγραφέα Κάρεν Έιφελ. Ο Χάρολντ πρέπει να βρει γρήγορα την Έιφελ και να την σταματήσει πριν εκείνη βρει τον τρόπο να τον βγάλει από την… ιστορία!
 
Last edited:

dimitris84

AVClub Addicted Member
2 September 2006
1,552
Αθήνα
Re: Πιο παράξενο κι από παράξενο !

ψηφισα μετρια ταινια αλλα δεν την βαρεθηκα επειδη το σεναριο ηταν ενδιαφερον!

θα την ξαναεβλεπα αν δεν ειχα κατι αλλο να δω!
 

Chris M

New member
20 June 2006
52
Re: Πιο παράξενο κι από παράξενο !

Να πω εδώ ότι ο Marc Forster επιλέχθηκε να σκηνοθετήσει το επόμενο James Bond. Η ταινία καλή και πρωτότυπη, στο στυλ που χαράζουν οι Kauffman, Jonze, Gondry κλπ.
 

Δημήτρης Ιωάννου

Moderator
Staff member
18 June 2006
15,857
Αθήνα-Κέντρο
Απάντηση: Πιο παράξενο κι από παράξενο !

Δεν θα πάρω μάλλον.


Το "Stay" με έχει τόσο τραυματίσει που ακόμα άμα θελήσω να βλάψω κάποιον ,θα τον εξαναγκάσω να το δεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ !!!!:ears: