Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (Μέρος Δεύτερο)

ψηφιστε την σειρα


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
108329.jpg

Ζωντανοί Εφιάλτες : μέρος ντεφτερο
Nightmares & Dreamscapes:
From the Stories of Stephen King
Εναλλακτικός τίτλος: το κουτί με τις τρελές ( ιστορίες )
Έτος: 2006
Μαχαλάς: ΗΠΑ
Είδος: τηλεοπτική μίνι σειρά
Μαέστρος: Μπόλικοι και εδω
Παίχτες : ακόμα ποιο μπόλικοι
Κρατάει: Αρκετά

Το κακό ξεκίνησε με το πρώτο μέρος ( 3 επεισόδια) του ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ και φυσικά συνεχίζετε με δεύτερο μέρος . 3 νέες ιστορίες έρχονται να προστεθούν στην σειρά που βασίζετε εξ ολοκλήρου σε σενάρια του άρχοντα του τρόμου Στίβεν Κίνγκ . ( ακολουθεί και 3ο μέρος)

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά , την παίρνουμε σε δώσεις των 3ων επεισοδίων

Επεισόδιο 4ο : Το τέλος του μπερδέματος
Ο κακός κόσμος που ζούμε θα αλλάξει για πάντα χάρη στα πειράματα ενός νεαρού που έχει ανακαλύψει ένα νερό που αλλάζει την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου μετατρέποντας τον από ένα άπληστο γουρούνι σε καλοκάγαθο ανθρωπάκο . Όπως όμως κάθε νέο φάρμακο έτσι κι αυτό έχει τις παρενέργειες του με αποτέλεσμα να σουρώνει τον εγκέφαλο και να αποκτάς ανταφτού μυαλό κουκούτσι. Και του έλεγαν κάποιοι , κάνε τα πειράματα σου πρώτα στις τριτοκοσμικές χώρες όπως κάνει ο κάθε σοβαρός φαρμακοβιομήχανος , αυτός τίποτα .

Επεισόδιο 5ο: Ο ιός του Δρόμου
Ένας σατανικός πίνακας θα στιγματίσει τον νέο του ιδιοκτήτη αφού έχει την ιδιότητα να μεταβάλετε αναλόγως της περίπτωσης . Και κάθε φορά μου μεταβάλετε κάποιος εκ του φιλικού περιβάλλοντος πεθαίνει. Κ’ υστέρα σου λεν πως η τέχνη εξημερώνει τα ήθη . Κουραφέξαλα.

Επεισόδιο 6ο :Το πέμπτο τέταρτο

Το κυνήγι του θησαυρού για τον πρώην κατάδικό θα αποβεί μια μεγάλη οδύσσεια όταν κατά λάθος θα πέσει στα χέρια του ένα κομμάτι του χαρτί που οδηγεί στην τεράστια και καλά κρυμμένη λεία μιας ληστείας . Το μόνο τώρα που του απομένει είναι να συγκεντρώσει και τα άλλα τρία τεμάχια που βρίσκονται όμως στα χέρια αδίστακτών δολοφόνων.
 

markont

Established Member
19 June 2006
230
Re: Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King μερος δευτερο

Καλύτερο από το πρώτο dvd