HDMI DVD 720P από το Lidl!!

Ειναι στα επιπεδα τιμών που αρχίζουν τα απλά HDMI players.. Πλεονέκτημα οτι έχει USB 2.0 και εισοδους καρτών μνήμης... Αλλα πρέπει να δουμε μάρκα και χαρσκτηριστικά scaler ..

Στο επίσημο site του έχουν μόνο τα παρακάτω specs:
Power supply: AC 220 V - 240 V ~50 Hz
Power consumption : 15 Watt
TV standard: PAL/NTSC
Operating temperature: +5 ~ +35°C
Humidity: 5 ~ 90 % (no condensation)
Video Output
Output level: 1 + 0.2/-0.2 Vp-p (75 Ω)
Horizontal resolution: > = 500 Lines
Signal-to-noise ratio: 60 dB
Audio Output
Impedance: 10 kΩ
Output level: 1.8 + 0.2/-0.8 Vrms (1kHz 0 dB)
Harmonic distortion: 0.01 % (JIS-A 1kHz, typical)
Dynamic range: 80 dB (JIS-A 1 KHz, typical)
Signal-to-noise ratio: 95 dB (JIS-A 1 kHz, typical)
Digital audio output
Coaxial output and optical output

Geia sas

Leei oti exei taxythta anaparagwghs ews 10Mbit/sec
Ti shmainei auto? Tha mporei na kanei anaparagwgh HD video clips?

ότι υποστηρίζει υπότιτλους σε divx υποστηρίζει, τώρα αν υποστηρίζει ελληνικούς;;;; πως θα το μάθουμε? έχω ήδη το pioneer dv-470 αλλά ένα δεύτερο δεν με χαλάει

-99% είναι οκ με ελληνικά subs + srt (ισχύει για τον μικρό του αδερφό χωρίς HDMI)

-τεράστιο πλεονέκτημα η ύπαρξη KAI HDMI ΚΑΙ VGA!

-για όσους κατεβάζουν υλικό απο net ή τους τα στέλνει κάποιος θείος η ύπαρξη USB δεν συγκρίνεται με τίποτα...

-προς αποφυγή παρεξιγήσεων η αναπαραγωγή μέσω HDMI με upscaling αφορά μόνο τα DVD.

Αν το πάρει κάποιος ας μας πει τα εξής:

α)αν περιέχει το καλώδιο HDMI μέσα
β)απόψεις για απόδοση του μέσω της VGA σε 32+LCD. Υποψιάζομαι ότι η άριστη γεωμετρία αυτής της συνδεσμολογίας ενδέχεται να κάνει θαύματα...

Re: Απάντηση: HDMI DVD 720P από το Lidl!!

-τεράστιο πλεονέκτημα η ύπαρξη KAI HDMI ΚΑΙ VGA!

Στο φυλλάδιo τοy Λιντλ δεν αναφέρεται η vga... πρέπει να σιγουρέψουμε το μοντέλο...

στο link με το manual πάντως υπάρχει η vga

ένα μόνο με προβληματίζει. αυτό το πορτάκι το έχω δει άλλα δυο-τρία φθηνιάρικα players και έχω τις χειρότερες εντυπώσεις για τον μηχανισμό (σε περίπτωση που είναι πακέτο μηχανισμός/πορτάκι). Αν το πορτάκι δεν έχει σχέση με το laser έχει καλώς, αν όμως έχει τότε μετά το εξάμηνο το πιθανότερο είναι να σταματήσει να διαβάζει (εμπειρία απο teac dvd κ ένα united και διάφορα άλλα)..

Μαλλον η υποστήριξη UTF-8 προδηλώνει την υποστήριξη των Ελληνικών SRT αρχείων.

Attachments

• LIDL.jpg
    LIDL.jpg
    32.8 KB · Views: 52
"With the Re-launch the 6515/6516 for 55,55 expect the Lidl buyers starting from that 02.04.07 a constructionally unchanged product, which was manufactured however in a new load."

Στην Γερμανία το έδινε το lidl 55.55 και στην Ελλάδα το δίνει 69.66.
Να είμαστε και ευχαριστημένοι που μας το δίνει.... . 15 μεταφορικά .. Μα καλά ψυγείο έφερναν από την Γερμανία με 15.....

Μήπως να κάνουμε έναν έρανο να τους βοηθήσουμε γιατί οι άνθρωποι πεινάνε...

Για Χαχόλους μας έχουν περάσει και αυτό συμβαίνει με όλα τα προϊόντα του εν λόγω καταστήματος. Νομίζεις ότι είναι φτηνά και στην Γερμανία τα δίνει το λιγότερο 15% πιο φτηνά. Για ριχτέ μια ματιά στο www.lidl.de να δείτε τιμές και να συγκρίνεται...

Δεν τρέπονται.. Η Αισχροκέρδεια σε όλο της το μεγαλείο...

Τ.

Ποιο καλα να δωσεις αλλα τοσα και να παρεις το Pioneer 696 που ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλο παρα να πεταξεις 70 για να παρεις ενα player επειδη εχει HDMI και αμφιβολη ποιοτητα εικονας

Και μην θεωρειτε δεδομενο οτι η εξοδος VGA θα παιζει γιατι ετσι νομιζα και εγω για ενα Crypto που εχω αλλα δεν

Last edited: