Φωτο-thread: ο δικός μου χώρος ψυχαγωγίας!!!

gatsouni

Senior Member
8 March 2008
321
Άρτα
Τώρα που με έππιασε η όρεξη, θα ανοίγω ένα thread κάθε μέρα!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, μετά την "αποτυχία" του προηγούμενου θέματος που άνοιξα, ξεκινάω ένα καινούριο, πιο "απλό" και πρακτικό αυτή τη φορά: φωτογραφικό υλικό από τον χώρο (ή τους χώρους) όπου έχετε τοποθετημένη την τηλεόρασή σας..........

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εμάς θα πάρουν ιδέες για το δικό τους χώρο μέσα από αυτό το θέμα.

Αφήνω κάποιους άλλους να κάνουν την αρχή γιατί είμαι εκτός της πόλης μου. Θα ανεβάσω όμως κι εγώ τις δικές μου με την πρώτη ευκαιρία! :ernaehrung004:

Καλή ιδέα αλλά φωτός άυριο που θα κάνουμε γενική καθαριότητα! :BDGBGDB55:

Εδώ θα είμαστε όλοι και θα περιμένουμε....
Κι εγώ άλλωστε στην Κρήτη είμαι ακόμα, σε 4 μέρες θα πάω σπίτι μου...:furious3:

Υ.Γ.
Άνοιξα αυτό το θέμα με το σκεπτικό να είναι προσανατολισμένο περισσότερο στον παράγοντα "τηλεόραση" και όχι στα ηχοσυστήματα που τη συνοδεύουν (όχι ότι αυτό θα είναι απαγορευτικό).

Κάτι δηλαδή προσανατολισμένο στο πώς τοποθετει κάποιος την τηλεόρασή του σε σχέση με το χώρο του, τις διάφορες πατέντες που έχει κάνει για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα, κ.λπ.
Ελπίζω να βοηθήσει κάποιους από εμάς να πάρουμε ιδέες για το δικό μας χώρο....

(Δε βλέπω εγώ Beverly, η σύζυγος βλέπει!).
Υ.Γ. Και η διακόσμηση δική της είναι. Πάλι καλά που δεν έβαλε και κανένα σεμεδάκι πάνω από την τηλεόραση...

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    93.8 KB · Views: 200
My Kuro house!! Με το φλας θαμπωσε η εικονα και δεν φαινεται καλα!! ΑΑΑ και home cinema δεν υπαρχει ακομα...στεγνωσαμε!!:bigcry::bigcry:

IMGP1295.jpg

IMGP1297.jpg

IMGP1300.jpg

Ωραια η kuro αλλα ολα τα λεφτα ειναι η γλαστρουλα διπλα της!

Πολυ καλο το απο πανω!!Αλλα οταν αναβει το τζακι δεν τραβαει ζορια το συστημα;;

Οσο για το αυτοκολητο της δικιας μου....Αν σου πω οτι οταν δουλευει η τβ δεν πεφτει το ματι μου επανω θα με πιστεψεις;; Ασε που στην πραγματικοτητα ειναι τοσο εντονο το φως που δεν το παρατηρω!!Εδω στην φωτο που το ειδα τωρα φαινεται λιγο χαλι οντως!!Η γλαστρα εχει παρει τον ρολο του ηχειου χε χε!!

Last edited:
Πολυ καλο το απο πανω!!Αλλα οταν αναβει το τζακι δεν τραβαει ζορια το συστημα;;
Όντως.
Πως προστατεύεις το sub από θερμότητα, σπίθες? Βάζεις τίποτα μπροστά στο τζάκι;

μπααααα, δεν καταλαβαίνουν τίποτα... κανα-δυο κούτσουρα καίω έτσι και αλλίως :p