Διάφορα

iceman

AVClub Enthusiast
22 July 2006
1,239
Αθήνα
Επειδή μαζεύτηκαν πολλά και δεν έχω χώρο που να τα βάλω πουλάω τα κάτωθι:
όλα είναι στα κουτιά τους με οδηγίες και όλα τα σχετικά, με ελάχιστη ή και καθόλου χρήση και πάρα πολύ προσεγμένα!!!!

- Level One 11g Access Point WAP0003 - 50 ευρώ (αχρησιμοποίητο)
- Sagem Fast 840 ISDN USB ADSL Modem - 20 ευρώ (σφραγισμένο)
- Siemens CL-110 PSTN ADSL Modem/Router - 30 ευρώ (σφραγισμένο)
- US Robotics 9112 PSTN ADSL Modem/Router - 30 ευρώ
- Bautec PSTN ADSL Modem/Router - 30 ευρώ (σφραγισμένο)
- Crypto USB ADSL Modem: 15 ευρώ
- Sound Blaster Live 1024 PCI Sound Card με ψηφιακή έξοδο - 20 ευρώ
- Netgear 10/100 4-port Ethernet Switch - 20 ευρώ
- Ψηφιακή φωτογραφική κάμερα Nikon Coolpix L3 (5.1 Μegapixels): 60 ευρώ (σφραγισμένη)
- MiniDV βιντεοκάμερα Panasonic NV-GS75 3CCD με 2 μπαταρίες, θήκη, πλήρες κουτί με όλα τα παρελκόμενα: 250 ευρώ
- Jaga T1100 DVB-receiver: 30 ευρώ
- Pinnacle USB Hybrid Stick (Analog & DVB receiver): 50 ευρώ
- NEC 1830 18inch LCD Monitor (μπεζ χρώματος με 2 εισόδους VGA): 150 ευρώ
- Acer AX120 TV Box: 50 ευρώ
- Μνήμες 2Χ512ΜΒ Samsumg DDR PC3200: 50 ευρώ

Ακόμα υπάρχουν .... τιμές συζητήσιμες .... μιας και πρέπει να φύγουν!

Ξέθαψα και άλλα:
Teac W540W CD-ROM - 10
Plextor W610 16X10X40 CDR-W - 15
Lite-On 1610B 16X10X40 CDR-W - 15
Pioneer 106S DVD-ROM - 20
NEC 3520A DVD-RW - 30 (μαζί με Vipower εξωτερική USB 2.0 θήκη - 50 )
Audigy PCI Sound Card - 40

Επίσης ΝΟΚΙΑ Ν73 με θήκη - κουτί καί όλα τα σχετικά σε άριστη χρήση μόνο 150

Αν κάποιος θέλει πουλάω και τον Sony STR840 & Roister HT2000 5.1 ηχεία .... είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση και ξεκινούν χωρίς fixed τιμή ... ανμένω προσφορές

Έχεις pm.............

Καλό είναι να δίνουμε επαφή (δηλ. κάποιο κινητό) στα pm γιατί έχουμε και μείς δουλειά...!
(φιλικά το λέω...)

Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για τα εξής:

- Level One 11g Access Point WAP0003 - 50 ευρώ (αχρησιμοποίητο)
- Netgear 10/100 4-port Ethernet Switch - 20 ευρώ.

Οι τιμές σου όμως είναι τσιμπημένες.

http://www.skroutz.gr/c/129/access_point.html?keyphrase=Level+One+WAP-0003
http://www.skroutz.gr/c/124/network_switch.html?keyphrase=Netgear+Switch

Δώσε μου από μια τιμή για το καθένα σε παρακαλώ.

Φιλικά,
Αντρέας

Πάντως κύριε iceman καλό είναι όταν στις 15-04-2008 ώρα 11:59 λές:

""Για τον AV ούτε και εγώ θυμάμαι πόσο μου είχε πάει ... ίσως και πάνω από 300.000 δρχ... απλά θα με βόλευε να το δώσω πακέτο με τα ηχεία γύρω στα 200-250 ευρώ .... αν σε ενδιαφέρουν και τα ηχεία, να στα δώσω πακέτο να ξεμπερδεύω!"

και στις 15-04-2008, 15:22 σε ερώτησή μου για το ποιό ακριβώς είναι το μοντέλο του ενισχυτή επαναλαμβάνεις:

"... Πάντως μαζί θέλω να τα πουλήσω να ξεμπερδεύω!"

και προσφέρω την τιμή που ζητάς, πως μετά (16-04-2008, 17:57 ) λές

"Πάντως Βαγγέλη όλα μαζί με 250 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω!!! τα λυπάμαι τόσο χαμηλά ... άλλωστε δεν είναι ηχεία της πλάκας όπως τυχόν θα είδες ψάχνοντας στο net .... για το εξοχικό του φίλου σου υπάρχουν φτηνότερες λύσεις ... αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα πίσω ασύρματα θα τα χρησιμοποιούσα εγώ ακόμα!!!
Για τα ηχεία θα περιμένω κάποια καλύτερη προσφορά (ειδικά τώρα που ψάχνοντας να σου βρω info είδα πόσο έχει τα επόμενα μοντέλα της η ίδια εταιρεία και πόσο κάνουν παραπλήσιων δυνατοτήτων ηχεία) ή θα ψαχτώ με ασύρματες λύσεις (πομπό - δέκτη) για τα πίσω ... σε κάθε περίπτωση θα χρειαστώ και το δέκτη για να κάνω δοκιμές ή να τα δώσω πακέτο ως ολοκληρωμένη λύση ....
Εντωμεταξύ προέκυψε η ανάγκη να κάνω ένα δωράκι σε ένα φίλο που δεν έχει κάμερα και σκέφτηκαμε με τη σύζυγο μιας και η καμερούλα είναι σφραγισμένη να του τη χαρίσουμε να γλυτώσουμε και εμείς τη δαπάνη για κάτι καινούργιο (μισή ντροπή δική μας!!!) ....
Οπότε μένει μόνο η SB Live για την οποία κρίμα δεν είναι να μπούμε σε φασαρία ραντεβού κλπ ???
Μήπως λοιπόν να το αφήναμε γενικώς?"

Και στην (κόσμια) παρατήρησή μου ότι υπάρχει θέμα δεοντολογίας απαντάς χτες στις 10:36 (λίγο χυδαία και με τον τίτλο "προς τι τα παράπονα;;;") τα εξής:

"Εδώ μάλλον έχεις καταλάβει λάθος!
1. 200-250 ευρώ ήταν μια αρχική εκτίμηση (και αυτή μόνο σε εσένα μιας και αν πρόσεξες στην αγγελία δεν λέω τιμή για AV & ηχεία) ΜΟΝΟ ΓΙΑ AV & HXEIA (τα οποία και προτιμώ να δώσω ΜΑΖΙ - όχι μαζί με άλλα πράγματα αλλά ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ AV μόνο!!!!).... τα υπόλοιπα που είχαμε συμφωνήσει ήταν για άλλη τιμή (60 ) άρα συνολικά θα μιλούσαμε για 310 .... αν λοιπόν ήθελες τσάμπα τα άλλα 2 (κάμερα και κάρτα ήχου), με συγχωρείς αλλά προτιμώ να τα κάνω δώρο σε γνωστο και όχι σε άγνωστο! είπαμε καλό και το παζάρι αλλά στο Μοναστηράκι κάνουν καλύτερα!

"Εντωμεταξύ βέβαια με ξεστράβωσες (γι' αυτό άλλωστε δεν είχα βάλει τιμή για τα ηχεία και τον AV επειδή δεν είχα ψάξει εγκαίρως να δω τι παίζει) μιας και ήθελες link για τα ηχεία, οπότε ψάχνοντας είδα τι παίζει απο άποψη μοντέλων και τιμών με αποτέλεσμα να μην θεωρώ ρεαλιστική τιμή τα 200 που εσύ θα ήθελες ούτε βέβαια και τα 250 (καταρχήν άνω όριο που είχα θέσει εγώ, χωρίς να ψάξω)....
Για το μόνο που θα μπορούσες να έχεις κάποιο παράπονο θα ήταν η κάμερα και η κάρτα ήχου ..... για τα οποία είχαμε συμφωνήσει και για τα οποία οι τιμές ήταν εξαρχής γνωστές..... από τι στιγμή όμως που δεν μπορούμε να συντονιστούμε, τι θες να κάνουμε ? να χάσουμε τις δουλειές μας για μια αγοραπωλησία των 60 ευρώ"

Και όταν τελικά σε ρωτάω αν ισχύει η αγγελία, απαντάς τελικά προ ολίγου, με αρκετό θράσος και ειρωνία:

"Τα πούλησα εκτός forum ήδη!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!"

Να τα χαίρεσαι (γιατί βέβαια ΔΕΝ τα πούλησες!)

Λυπάμαι για την δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας μας αλλά καλό είναι να καταλάβουν οι συμφορουμίτες γιατί σε άλλο post ζήτησα οι τιμές να γράφονται δημόσια και όχι με pm.

Για μένα όταν κάποιος λέει κάτι (δημόσια ή ιδιωτικά) πρέπει να το εννοεί και όχι "οταν τον ξεστραβώνουν" να υπαναχωρεί.

Και βέβαια να έχει τρόπους και ευγένεια. Εσύ ΔΕΝ έχεις...

Εγώ έχω δεχτεί και ηχείο με καμένο μεγάφωνο και με τον συμφορουμίτη που μου το έδωσε γίναμε φίλοι γιατί δέχτηκα αδιαμαρτύρητα ότι δεν το ήξερε (και ακόμα τον πιστεύω). Μπορεί και να μας διαβάζει... Ο τρόπος σου όμως και γενικά η στάση σου δείχνουν ότι διαφέρεις.

:mad: :tdown::tdown::tdown::tdown:

Iceman τα παραπάνω θα σου τάλεγα και προφορικά αλλά τώρα κατάλαβα γιατί δεν έδινες το τηλέφωνό σου.

Το δικό μου πάντως το έχεις...

Έλπίζω να κατάλαβες...

Τετοιες συμπεριφορες στις αγγελιες οπως του Iceman πρεπει να επισειουν ποινες, αν βεβαιως τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο Messenger

πχ απαγορευση προσβασης στις αγγελιες για καποιο χρονικο διαστημα

γνωμη μου

Last edited:
Eιπαμε...αυτα εχουν τα pm... :fahne90:

Αν οι διαχειριστες μπορουν να διαπιστωσουν την αφερεγγυοτητα περαν αμφιβολιας τοτε πρεπει να κανουν κατι

γνωμη μου αλλιως εδω μεσα θα γινει μπαχαλο

Αλήθεια πότε ακριβώς συμφωνήσαμε να σου πουλήσω το AV και τα ηχεία και δη στην ίδια τιμή με την κάμερα και την κάρτα ήχου?
Δεν μπορώ να καταλάβω ότι σώνει και καλά πρέπει να σου τα πουλήσω επειδή ανταλλάξαμε μερικά pms .... ειδικά όταν "δεν είσαι σίγουρος ότι τα θες, θες να έρθεις να τα δεις, δεν είναι για εσένα αλλά για φίλο...μετά μου λες ότι δεν αγόρασες άλλο AV γιατί περίμενες το δικό μου κοκ" και αφού βέβαια προηγουμένως μου έχεις ζητήσει links και άλλα τινά ..

Ειδικά λοιπόν στο θέμα του AV και των ηχείων έχεις λάθος 100% και θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις όσα συκοφαντικά λες για εμένα, αμφισβητώντας μάλιστα και το αν τελικά τα πούλησα αλλού ή όχι...

Δεν ξέρω τι θες να πετύχεις με όσα γράφεις, δημοσιεύοντας μάλιστα και επιλεκτικά τμήματα των δικών μου μονο pm.... Αν είχες πραγματικό πρόβλημα θα ήταν καλύτερο να στείλεις σε κάποιο διαχειριστή το σύνολο των pms που ανταλλάξαμε καί όχι να κάνεις επιλεκτική δημοσιοποίηση όσων σε βολεύουν....

Στα τόσα χρόνια που πουλάω και αγοράζω πράγματα στο Internet (δείτε σχετικές αξιολογήσεις μου στο myphone, με το ίδιο nickname) δεν έχω δώσει δικαίωμα για αρνητικά σχόλια ούτε από όσους έχω συνδιαλλαγεί, ούτε από τρίτους που σπέυδουν να κρίνουν ακούγοντας μόνο τη μία πλευρά (@techie)!

Βαγγέλη λυπάμαι που σου χάλασα τα σχέδια να αγοράσεις κοψοχρονιά αυτά που ήθελες αλλά ευτυχώς η επιτηδευμένη προσπάθειά σου να το παίξεις άσχετος (ζητώντας links - λες και εσύ δεν μπορούσες να ψάξεις στο google) μου άνοιξε εγκαίρως τα μάτια!
Ειλικρινά αν δεν διέβλεπα προσπάθεια εκμετάλλευσης της άγνοιάς μου, μπορεί να είχαμε συνεχίσει τη διαπραγμάτευση σε ρεαλιστικότερη βάση .... από τη στιγμή όμως που επιθυμείς και τα ρέστα σε αυτήν την ιστορία και ανοίγεις δημοσίως θέματα εκ του μη όντως, είμαι υποχρεωμένος να απευθυνθώ στους διαχειριστές .....

Αλήθεια πότε ακριβώς συμφωνήσαμε να σου πουλήσω το AV και τα ηχεία και δη στην ίδια τιμή με την κάμερα και την κάρτα ήχου?

Συμφωνήσαμε την κάμερα+την καρτα ήχου στα 60Ε και μετά εδίνες (βλ. παραπάνω) πακέτο τον ενισχυτή και τα ηχεία 200-250Ε. Σύνολο 60+200=260Ε (όταν δέχεσαι 200-250Ε περιμένεις ο άλλος να προσφέρει 60+250=310;;;;). Εγώ σου πρόσφερα για όλα 250Ε και μάλιστα έγραφα ξεκάθαρα "Φίλε Iceman λέω να τα πάρω τον ενισχυτή με τα ηχεία μαζί με τα προηγούμενα (camera + soundblaster), αν συμφωνείς 250 Ε όλα μαζί".

Δεν μπορώ να καταλάβω ότι σώνει και καλά πρέπει να σου τα πουλήσω επειδή ανταλλάξαμε μερικά pms (!) .... ειδικά όταν "δεν είσαι σίγουρος ότι τα θες , θες να έρθεις να τα δεις, δεν είναι για εσένα αλλά για φίλο...μετά μου λες ότι δεν αγόρασες άλλο AV γιατί περίμενες το δικό μου κοκ" και αφού βέβαια προηγουμένως μου έχεις ζητήσει links και άλλα τινά ..

Οπως σου είπα εγώ τον ενισχυτή ήθελα. Τα ηχεία δεν μου χρειαζόντουσαν και θα τα έδινα σε φίλο για να πάρω το πακέτο που ήταν πράγματι σε πολύ καλή τιμή. Ημουν παντα σίγουρος για οτιδήποτε είπα και μη λές πράγματα που τα pm αποδεικνύουν οτι δεν στέκουν (= ψέμματα).

Ειδικά λοιπόν στο θέμα του AV και των ηχείων έχεις λάθος 100% και θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις όσα συκοφαντικά λες για εμένα, αμφισβητώντας μάλιστα και το αν τελικά τα πούλησα αλλού ή όχι...

Να ανακαλέσω; Τι να ανακαλέσω;;; Είπα κάποιο ψέμα ή σε προσέβαλα; Εγώ απλά δημοσίευσα τα pm σου ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ. Αν αυτά είναι συκοφαντικά τότε συκοφαντείς τον εαυτό σου...

Μακάρι να τα πούλησες. Αλλά τότε γιατί γράφεις στις 16-04-2008 ώρα 17:57 :

Για τα ηχεία θα περιμένω κάποια καλύτερη προσφορά (ειδικά τώρα που ψάχνοντας να σου βρω info είδα πόσο έχει τα επόμενα μοντέλα της η ίδια εταιρεία και πόσο κάνουν παραπλήσιων δυνατοτήτων ηχεία) ή θα ψαχτώ με ασύρματες λύσεις (πομπό - δέκτη) για τα πίσω ... σε κάθε περίπτωση θα χρειαστώ και το δέκτη για να κάνω δοκιμές ή να τα δώσω πακέτο ως ολοκληρωμένη λύση ....

και γιατί δεν αναφέρεις τίποτα σχετικό στην αγγελία.

Καλά σε πιστεύω... και πόσο τα πούλησες αν επιτρέπεται;

Δεν ξέρω τι θες να πετύχεις με όσα γράφεις, δημοσιεύοντας μάλιστα και επιλεκτικά τμήματα των δικών μου μονο pm.... Αν είχες πραγματικό πρόβλημα θα ήταν καλύτερο να στείλεις σε κάποιο διαχειριστή το σύνολο των pms που ανταλλάξαμε καί όχι να κάνεις επιλεκτική δημοσιοποίηση όσων σε βολεύουν....

Πρίν τα δημοσιεύσω επικοινώνησα με τομ moderator αλλά δεν μπορούσε να τα δεί τα pm. H - καθόλου επιλεκτική - δημοσιοποίηση έγινε μετά. Αυτό που θέλω να πετύχω δεν είναι βέβαια να πάρω τα ηχεία σε καλή τιμή (αφού τα πούλησες άλλωστε...). Είναι να ενημερώσω τους άλλους και τους διαχειριστές ασφαλώς.

Στα τόσα χρόνια που πουλάω και αγοράζω πράγματα στο Internet (δείτε σχετικές αξιολογήσεις μου στο myphone, με το ίδιο nickname) δεν έχω δώσει δικαίωμα για αρνητικά σχόλια ούτε από όσους έχω συνδιαλλαγεί, ούτε από τρίτους που σπέυδουν να κρίνουν ακούγοντας μόνο τη μία πλευρά (@techie)!

Δεν ξέρω για το myphone, αλλά εδώ έδωσες τέτοιο δικαίωμα. Είναι προς τιμή του techie ότι γράφει "...αν βεβαιως τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο Messenger ...".

Βαγγέλη λυπάμαι που σου χάλασα τα σχέδια (!) να αγοράσεις κοψοχρονιά αυτά που ήθελες αλλά ευτυχώς η επιτηδευμένη προσπάθειά σου να το παίξεις άσχετος (ζητώντας links - λες και εσύ δεν μπορούσες να ψάξεις στο google) μου άνοιξε εγκαίρως τα μάτια!
Ειλικρινά αν δεν διέβλεπα προσπάθεια εκμετάλλευσης της άγνοιάς μου, μπορεί να είχαμε συνεχίσει τη διαπραγμάτευση σε ρεαλιστικότερη βάση .... από τη στιγμή όμως που επιθυμείς και τα ρέστα σε αυτήν την ιστορία και ανοίγεις δημοσίως θέματα εκ του μη όντως, είμαι υποχρεωμένος να απευθυνθώ στους διαχειριστές .....
Βεβαίως και μου χάλασες τα σχέδια... Όταν κάποιος πουλάει φτηνά κάτι για να ξεμπερδεύει και το λέει δυό φορές εγώ αν τα χρειάζομαι θα τα πάρω... Δηλαδή κάνω άσχημα ή τα ...σχέδιά μου είναι καταχθόνια;
Έχεις την εντύπωση ότι οι διαχειριστές δεν έχουν πάρει χαμπάρι;;; Από μένα προχώρα ελεύθερα...

Πάντως, αν μου επιτρέπεις καλύτερα να το σκεφτείς και να μη το ξανακάνεις...

Εγώ δεν θα επανέλθω στο θέμα. Ότι είχα να πώ το είπα. Είμαι βέβαια πάντα στην διάθεση των διαχειριστών για οποεσδήποτε εξηγήσεις, όμως δεν έχουμε ανταλλάξει παρα μόνο γραπτά. Και αυτά δυστυχώς για σένα ΜΕΝΟΥΝ. Ακόμα δεν έχω το τηλέφωνό σου άλλωστε...

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι τα έδινες φτηνά. Δεν φταίω όμως εγώ που τα έπαιρνα. Μη τρελλαθούμε κιόλας...

ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ

Last edited:
Tι τα γραφετε ολα αυτα ? Εχει κανα νοημα ? Αν θελει ο αλλος τα πουλαει , αν θελει το μετανιωνει, αν θελει αλλαζει γνωμη και τα δινει ψηλοτερα , αν θελει τα δινει σε αλλους.

Εχουν ειπωθει αυτα τα πραγματα παλιοτερα..και η απαντηση ηταν ξεκαθαρη..εδω δεν ειναι σαιτ δημοπρασιων.

Καταρχας διευκρινιζω οτι δεν ξερω κανεναν προσωπικα οποτε και το οτι γραφω βασιζεται μονο σε κριση συμπεριφορων και δη στις αγγελιες οπου πραγματοποιουνται αγοραπωλησιες και ανταλλαγες βασιζομενες κυριως στην καλη πιστη λογω του απροσωπου του μεσου και πολλες φορες της αποστασης

εχω κανει μερικες πωλησεις και ανταλλαγες μεσω του AVCLUB και παντα φροντιζω να τηρω στο ακεραιο τα οσα γραφω στις Αγγελιες μου, οσοι εχουν συνδιαλλαγει μαζι μου μπορουν να το καταμαρτυρησουν

αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα ηθελα με την σειρα μου να με προστατεψουν σε περιπτωση αφερεγγυου πωλητη η αγοραστη

απλα πραγματα αν ποσταρεις αγγελια για χ πραγμα ρωτηθεις απο ενδιαφερομενο για την τιμη του και απαντησεις με ψ τιμη τοτε αν ο ενδιαφερομενος την αποδεχτει πρεπει να προχωρησεις σε πωληση στην τιμη που συμφωνησες

αν δεν εισαι σιγουρος για την τιμη που προσφερεις η αγοραζεις κανε πρωτα ερευνα αγορας και μετα απαντα, αλλιως αν αρχισουμε τα να δεν το ειπα ετσι ακριβως και διαφορα αλλα τετοια θα το κανουμε μπαχαλο εδω μεσα

γνωμη μου φιλικα και τελος απο την μερια μου

Last edited:
Για να κλείνω και εγώ από την πλευρά μου το θέμα, όταν λες τα εξής:
"Φίλε Iceman λέω να τα πάρω τον ενισχυτή με τα ηχεία μαζί με τα προηγούμενα (camera + soundblaster), αν συμφωνείς 250 Ε όλα μαζί".

και εγώ σου απαντάω:
...πάντως Βαγγέλη όλα μαζί με 250 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω!!! τα λυπάμαι τόσο χαμηλά ... άλλωστε δεν είναι ηχεία της πλάκας όπως τυχόν θα είδες ψάχνοντας στο net .... για το εξοχικό του φίλου σου υπάρχουν φτηνότερες λύσεις ... αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα πίσω ασύρματα θα τα χρησιμοποιούσα εγώ ακόμα!!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ????????

Αν τα ανέφερες όλα θα φαινόταν ξεκάθαρα η έλλειψη συμφωνίας επί της πώλησης .... το ότι είχαμε διαπραγματεύσεις και ειπώθηκαν τιμές εκατέρωθεν κανείς δεν το αμφισβητεί ...... ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ!!! τόσο με την πραγματική όσο και με τη νομική έννοια του όρου (ως δικηγόρος ξέρω τι μου γίνεται!)

Γι´αυτό συνεχίζω το θέμα και φωνάζω ότι τα παρουσιάζεις μονομερώς γιατί τη δική μου απάντηση για την "ταμπακιέρα" δεν την παρουσιάζεις!

Αυτά τα ολίγα για την αποκατάσταση της τάξης και του δικτυακού μου ονόματος!
Α, αναφορικά με το τηλέφωνο που λες, δικαίωμα μου είναι, αφού επικοινωνώ δικτυακά, η επικοινωνία να παραμένει δικτυακή - εφόσον μιλούσαμε για το ραντεβού θα έβλεπες και το δικό μου νούμερο!

Φίλε μου βλέπουμε το θέμα διαφορετικά... Βλέπεις εγώ είμαι μηχανικός κι εσύ δικηγόρος. Εγώ θεωρώ όταν κάποιος λέει "το δίνω τόσο" δεν χρειάζεται καμμιά συμφωνία: Ό πρώτος που δίνει αυτό το ποσό το παίρνει. Κι εγώ το έδωσα το ποσό που σου έκανε... Μετά κατάλαβες ότι δεν σου έκανε. Εγώ θα κράταγα το λόγο μου ή τουλάχιστον αν ζοριζόμουνα να τον κρατήσω σε καμμιά περίπτωση δεν θα έλεγα "... δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω" και όλα αυτά που γράφεις στα μηνύματά σου από 16-04-2008 και μετά. Θα σε έπαιρνα τηλέφωνο και θα σου εξηγούσα το πρόβλημά μου και θα προσπαθούσα να βρώ μια λύση.

Εμένα με δεσμεύει ο δικός μου λόγος και πρίν και μετά την επίτευξη συμφωνίας με την νομική ή άλλη μορφή. Και το αποδεικνύω εδώ και τώρα: Τα αγοράζω στα 200 Ευρώ (ενισχυτής + ηχεία) που δεχόσουνα. Υπάρχει συμφωνία ή όχι; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...Τα άλλα είναι...

Προφανώς το παραπάνω σε bold είναι για σου δώσω να καταλάβεις που διαφέρει ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα και να σκεφτούν τα άλλα μέλη πώς θέλουνε αυτό το club (γιατί δεν είναι forum είναι club). Μην απαντήσεις σε παρακαλώ ότι προσπαθώ πάλι να υλοποιήσω τίποτα ...σχέδια. Συγγνώμη που μιλάω λίγο σκληρά. Δεν θεωρώ ότι είσαι σκάρτος, απλά βλέπεις διαφορετικά κάποια θέματα και έχεις λίγο διαφορετική συμπεριφορά (μιλάω για φράσεις τύπου "λυπάμαι που σου χάλασα τα σχέδια" κλπ που βέβαια με προσβάλουν).

Ωρισμένα όμως θέματα σαν κι αυτό πρέπει να ληφθούν υπ'όψη στην σχεδιαζόμενες αλλαγές στο sub-forum των αγγελιών. Καλό είναι να πούμε τις απόψεις μας στο σχετικά νήματα που έχουν ανοιχτεί εδώ.

Ας σταματήσουμε αυτή τη διαμάχη εδώ. Δεν μπήκα στο club για να κάνω εχθρούς αλλά φίλους. Λυπάμαι αν σ' αυτή την πρώτη επαφή μας αυτό δεν έγινε δεν αποκλείεται όμως να γίνει, μόνο όμως εφόσον μπορέσουμε να συμφωνήσουμε σε κάποιες αρχές.

Το δικό μου τηλέφωνό μου είναι στη διάθεση σου να με πάρεις αν θέλεις.

Καλό Πάσχα.
:ernaehrung004:

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έπρεπε ο φίλος Messenger να δημοσίευση τα π.μ για αυτο και λέγονται προσωπικά μηνύματα !!!
Μπορούσε κάλλιστα να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πωλητη και να βρεθεί λύση λόγω ότι το επίπεδο των ατόμων που απαρτίζουν του avclub είναι υψηλό.

Επίσης έχω γραφεί πολλές φορές ότι το avclub δεν φέρει καμιά ευθηνή για τις αγοροπωλησίες μεταξύ των μελών του.

Προς αποφυγη παρόμοιων παρεξηγήσεων καλό θα ήταν να αναγράφονται οι τιμές πώλησης των προϊόντων.

Last edited:
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έπρεπε ο φίλος Messenger να δημοσίευση τα π.μ για αυτο και λέγονται προσωπικά μηνύματα !!!
Μπορούσε κάλλιστα να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πωλητη και να βρεθεί λύση λόγω ότι το επίπεδο των ατόμων που απαρτίζουν του avclub είναι υψηλό.

Επίσης έχω γραφεί πολλές φορές ότι το avclub δεν φέρει καμιά ευθηνή για τις αγοροπωλησίες μεταξύ των μελών του.

Προς αποφύγει παρόμοιων παρεξηγήσεων καλό θα ήταν να αναγράφονται οι τιμές πώλησης των προϊόντων.

Άκη προσπάθησα πολλές φορές να έλθω σε τηλεφωνική επικοινωνία, με pm αλλά και με δημόσια post όπως βλέπεις παραπάνω. Ποτέ δεν έστειλε το τηλέφωνό του ούτε και με πήρε τηλέφωνο (έστω με ...απόκρυψη). Δες ξανά παραπάνω!

Και βέβαια το avclub δεν φέρει ευθύνη σε καμμία περίπτωση. Μια όμως και δεν μπορείς να δείς τα pm με την δημοσίευση τα είδες και σωστά παίρνεις - με βάση αυτά και άλλα - τη θέση ότι "καλό θα ήταν να δημοσιεύονται οι τιμές". Η αλήθεια είναι ότι, όταν το επίπεδο είναι υψηλό, ίσως αυτό να είναι περιττό.

Πιστεύω ότι βοήθησα στην βελτίωση του avclub λοιπόν...