ερωτηση για αγορας καρτας MPEG4 για LG3000

laios23

Senior Member
15 September 2006
346
καλησπερα.θελω να αγορασω μια καρτα για MPEG4 για την τηλεοραση μου(LG3000 LCD)Πια ειναι φθηνη και καλη και συμβατη???πρεπει να κανω αναβαθμιση στο λογισμικο της τηλεορασης μ>??και αν ναι πως το κανω??ευχαριστω

καλησπερα.θελω να αγορασω μια καρτα για MPEG4 για την τηλεοραση μου(LG3000 LCD)Πια ειναι φθηνη και καλη και συμβατη???πρεπει να κανω αναβαθμιση στο λογισμικο της τηλεορασης μ>??και αν ναι πως το κανω??ευχαριστω

Anybody????

στους γονεις μου που εχουν την 32LG3000
εχω βαλει την Neotion
μια χαρα παιζει

εχουν γραφτει διαφορα εδω μεσα για αυτην

τους εβαλα το τελευταιο firmware
απο το ισπανικο site της LG

Έχε υπόψη σου ότι αυτές οι κάρτες ΔΕΝ παίζουν κανάλια Mpeg 4 High Definition (πχ ERTHD). Κάτω από αυτό το πρίσμα εγώ θα έπαιρνα εξωτερικό δέκτη ή θα περίμενα να έρθουν Ελλάδα οι νέες κάρτες της Neotion που λένε ότι παίζουν και HD.

Έχε υπόψη σου ότι αυτές οι κάρτες ΔΕΝ παίζουν κανάλια Mpeg 4 High Definition (πχ ERTHD). Κάτω από αυτό το πρίσμα εγώ θα έπαιρνα εξωτερικό δέκτη ή θα περίμενα να έρθουν Ελλάδα οι νέες κάρτες της Neotion που λένε ότι παίζουν και HD.
Ειναι βεβαιο αυτο Ανδρεα; Θελω να πω οτι αφου η καρτα παρεχει την τεχνολογια (Mpeg4) και η τηλεοραση την αναλυση (HD Ready) γιατι δεν παιζει; Μηπως το προβλημα λυνεται με αναβαθμιση της καρτας; Νασαι καλα, πιθανοτατα με γλιτωσες απο περιττο εξοδο!

ευχαριστω για τις απαντησεις...αναβαθμιση στο firmware της τηλεορασης πως κανω???ειναι δυσκολο???την καρτα αυτη που μπορω να την βρω???να ρωτησω και αυτο που λετε για τα HD καναλια να δω αν ισχυει.

Last edited:
ναι δεν εχεις και αδικο.οποτε να παρω αυτη την +4 λετε ε???θα εχω προβλημα με την εικονα κλληματα-σπασιματα κτλ??αν οχι να την παρω.εκτος αν υπαρχει κατι καλυτερο στην τιμη της.επισης απο που μπορω να την προμηθευτω σε καλη τιμη?ευχαριστω

Εξωτερικό δέκτη βάλε,να βρεις την υγειά σου.Τα παίζει όλα SD/HD,γράφει,έχει media palyer και θα δεις διαφορά στην εικόνα ακόμη και στην 3000.

Καλή χρονιά παιδιά! Έχω μία LG3000 στην οποία τοποθέτησα μία Neotion Pocket NP+ για τα ψηφιακά. Παρότι το κανάλι ανοίγει, η tv "παγώνει", σχεδόν δεν ανταποκρίνεται στο χειρισμό της είτε από το τηλεκοντρόλ είτε από τα πλαϊνά κουμπιά. Καμιά ιδέα; Η τηλεόραση έχει πάνω το τελευταίο λογισμικό 3.55.1.
Ευχαριστώ