Densen B-200

Status
Not open for further replies.

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,510
Κερατσίνι
Πωλείται δικάναλος προ Densen B-200. Αγορασμένος πριν από 2 μήνες περίπου από τον Ορφέα (αντιπρόσωπος). Να ενημερώσω ότι ο πρό έχει είσοδο Home cinema passthrough και συνεργάζεται άψογα με av.
Το μηχάνημα είναι κυριολεκτικά άστρωτο και σε άριστη κατάσταση. Μοναδικός λόγος πώλησης μια ευκαιρία για αγορά δικάναλου πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας.

Χαρακτηριστικά

Line- & tape inputs: 4 & 2
Preouts: 4
Powersupply size: 2x20VA
Storagecapacity: 25.000uF
THD + Noise @ rated output: Less than 0.05%
Frequency response (+0 -3db): 2-500.000Hz
Weight/shippingweight: 8/10 Kg
Product dimensions (WxDxH): 440x310x64mm

Φώτο (από το νετ)

densen%20d200.jpg

beat%20b200%20densen.jpg

Δεκτός κάθε έλεγχος (και ακρόαση βέβαια). Τιμή 1200 από 1550 τιμή αγοράς.
Πληροφορίες με πμ ή στο 6984222935.

γιατι βρε βασιλη μου??Αφου επαιζε φανταστικα το συστημα.Τι θα πας να κανεις??παλι θα ψαχνεσαι και φοβαμαι μην καταληξεις με κατι υποδιεστερο ηχητικα.εισαι σιγουρος??

Αντώνη είναι πραγματική ευκαιρία αυτο που βρήκα. Αν δεν το προλάβω θα μείνω με τον densen (που είμαι υπερευχαριστημένος).

ΥΓ.H τιμή του προ είναι συζητήσιμη.

Να ενημερώσω ότι ο προ (όπως όλα τα ποιόντα της densen) έχει lifetime quarantee.

εμαθα εγω.Α Ξ Ι Ζ Ε Ι !!!!!!Ευχομαι για τοτε που θα το παρεις ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Ήταν που θα ησύχαζε.... :flipout:

Και μετά θα βρει άλλη πιο μεγάλη ευκαιρία και μετά άλλη... το έχω δει ξανά το έργο!

Καλοάκουστο Βασίλη ότι και να είναι!

Βρε παιδιά δεν πήρα τίποτα ακόμα. Αν δώσω τον densen τότε θα πάρω το άλλο. Αν όχι θα μείνω με τον densen που είμαι υπερικανοποιημένος.

Να ενημερώσω (μιας και με ρώτησαν) ότι δεν έχει Gizmo RC. Όμως στην τιμή αυτή θα κάνω δώρο ένα logitech Harmony 1000 (αξίας τότε ~350 ) το οποίο είναι συμβατό με τον densen.

Στα 1100 και δώρο αυτά τα καλώδια και το Logitech Harmony 1000.

Μια φώτο του.
densen.jpg

Δεκτός κάθε έλεγχος (και ακρόαση). Το μηχάνημα έίναι κυριολεκτικά καινούργιο.

Last edited:
Τα καλώδια που ήταν δώρο δεν υπάρχουν πλέον. Η τιμή παραμένει ίδια αλλά είναι δεκτές και ανταλλαγές.

1100 και δώρο το harmony 1000 + ένα dvico 6500 media player. Δεκτές και ανταλλαγές (κατά προτίμηση με σαμπακι αλλά συζητάω και οτιδήποτε άλλο).

τελικά πήρες τον προ που είχες στο μυαλό σου και αν επιτρέπεται ποιός ήταν αυτός ; (σόρρυ που κόβω την ροή της αγγελίας, αν απαιτείται ας διαγραφεί το μήνυμα μου ) ...

Απάντηση: Re: Densen B-200

τελικά πήρες τον προ που είχες στο μυαλό σου και αν επιτρέπεται ποιός ήταν αυτός ; (σόρρυ που κόβω την ροή της αγγελίας, αν απαιτείται ας διαγραφεί το μήνυμα μου ) ...

Αν δεν δωθεί αυτός όχι.

Status
Not open for further replies.