κάτι τελευταίο,
υπάρχουν διαφορές που να δικαιολογούν την μεγάλη διαφορά τιμής μεταξύ του 5003 και του 6003? (περίπου 200ευρώ...σχεδόν δύο φορές επάνω...)
.... για ενίσχυση του πλουραλισμού των απόψεων, να καταθέσω ότι το 990 είναι, κατά την γνώμη μου, καλύτερο ηχητικά ενώ έχει και ψηφιακές εισόδους για αξιοποίηση του πολύ καλού D/A τμήματος του ...
φοβάμαι ότι οι ανωτέρω φίλοι ποντάρουν στην καθολική αποδοχή της Μάραντζ στις κατηγορίες αυτές, χωρίς να έχουν επισταμένως ακροασθεί το ΗΚ...
"αχ....
δεν μπορώ.
ψάξτε και λίγο το φόρουμ.
το απάντησα πριν από 1-2 μήνες και έβαλα και φωτογραφίες.
υπάρχουν. όχι."
ok, συγγνώμη που δεν έψαξα παραπάνω (κοντεύει να με χωρήσει η γυναίκα μου απο το διάβασμα που ρίχνω εδω μέσα καθημερινά...ηχεία,dac,flac,διακοπτικοί, ακουστικότητα...,...,...,...) αλλά κύριε συμπατριώτη, αφού κάνεις τον κόπο, δείξε μου τον δρόμο (link).
Ευχαριστώ πάντως που μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε.
Το What hi-fi πάντως βγάζει best buy to 6003.
"αχ....
δεν μπορώ.
ψάξτε και λίγο το φόρουμ.
το απάντησα πριν από 1-2 μήνες και έβαλα και φωτογραφίες.
υπάρχουν. όχι."
ok, συγγνώμη που δεν έψαξα παραπάνω (κοντεύει να με χωρήσει η γυναίκα μου απο το διάβασμα που ρίχνω εδω μέσα καθημερινά...ηχεία,dac,flac,διακοπτικοί, ακουστικότητα...,...,...,...) αλλά κύριε συμπατριώτη, αφού κάνεις τον κόπο, δείξε μου τον δρόμο (link).
Ευχαριστώ πάντως που μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε.
Το What hi-fi πάντως βγάζει best buy to 6003.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.