Βρε Διονύση ακόμη θυμάμαι την κουβέρτα με τα 50ευρα. Σε ένα Μετρόπολις υπάρχουν χιλιάδες cd εξαιρετικής μουσικής με 6 ευρώ. Αφού είσαι μερακλής στα μεν θα γίνεις φθηνιάρης στα δε ;
Εγώ όταν κατεβάζω κυρίως τεστάρω. όταν μου αρέσει συνήθως το αγοράζω ...
Φίλε Δημοκηδή,
χάλασα αυτά τα χρηματα για την αγορά hardware ( jvc dila) που ετσι κι αλλιως δεν μπορουμε να τον αποκτησουμε μεσω download... :antlers:
Και εγω ειμαι της γνωμης να αγοραζεις κατι που σου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αλλα με την προυποθεση να το παρεις απο καπου που να κυκλοφορει σε πολυ χαμηλοτερη τιμή από ότι στην Ελλάδα! (γιατι εδω οι τιμες ειναι πολλαπλασιες του εξωτερικού και το θεωρώ
τρομερή κοροιδια εις βαρος των καταναλωτών! :grandpa:
Το θεμα μας εδω δεν αφορά
ΜΟΝΟ cd μουσικης, (ασχετως αν μεταφερθηκε στον τομεα του ηχου), μιας και ανοιχτηκε σε ενα αλλο topic, και ΕΝΝΟΕΙ αν αξιζει να αγοραζουμε
οτιδήποτε μπορεί να αποκτηθεί μέσω internet, όπως παιχνίδια, ταινίες, μουσική, προγράμματα κλπ....
Δεν ειμαι διατεθιμενος λοιπον (όσα χρηματα και αν χαλαω κατα καιρους σε αγορά hardware) να αγοραζω πριοντα που θα τα χρησιμοποιησω ΜΟΝΟ 1-2 φορες και μετα θα τα βάλω στο ράφι, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ σε τιμες πολλαπλασιες εδώ στην Ελλάδα....
Γιατι δηλαδή??? Στο εξωτερικό που μια ταινια blu-ray ή ένα παιχνιδι,για παραδειγμα πωλείται στη ΜΙΣΗ περιπου τιμή από ότι εδώ, τι σημαινει??
Αφού και απο εκει κερδιζει ο καλλιτεχης το ποσοστό του, αλλά ΚΑΙ η εκδότρια εταιρία....:grandpa:
Υ.Γ. : Για να κλεισω , απλά σου λεω ότι η παραπανω αποψη μου ΔΕΝ ειναι απόλυτη, αλλά και ότι την εχω πατησει ΑΡΚΕΤΕΣ φορες στο παρελθον....
Εχω ΟΛΟΚΛΗΡΗ συλλογη πάνω από 250
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ Dvd, (ταινιες και μουσικη απο διαφορα συγκροτηματα που μου αρεσουν), και ΔΕΝ μετανιώνω που τα αγορασα αυθεντικά κάποτε, ΑΛΛΑ τωρα με τα νεα φορμά blu-ray κλπ... νιώθω σαν όλα αυτά τα χρήματα που χάλαγα ΚΑΠΟΤΕ να πηγαινουν ΧΑΜΕΝΑ!!! :violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είμαι ΥΠΕΡ της παραπάνω άποψης... :ernaehrung004: