Συννεφο της Velchro

kYRIAKOS

Established Member
29 August 2007
217
Athens
Θα ηθελα την βοηθεια απο οσους εχουν βαψει με το Συννεφο κατα ποσο εβαψαν οπως το αγορασαν η χρειαζεται και να προσθεσω και κατι αλλο οπως λιγο μαυρο ισως η κατι αλλο?

Ευχαριστω

Καλησπερα και παλι

Το συννεφο το ζηταω ως συννεφο της Velchro στο μαγαζι η εχει και αλλο κωδικο οπου εαν ναι και τον ξερει καποιος θα το εκτιμουσα να μου το ελεγε

Ευχαριστω

Και τι διαφορά έχει το "σύννεφο" από άλλα αντίστοιχα χρώματα άλλων εταιρειών και γιατί καταλήξαμε να προτείνουμε/προτιμούμε το συγκεκριμένο?

Θα μας πείτε και εμάς τι βάφετε με "σύννεφα"????

Βάφουν σπατουλαρισμένους τοίχους ή γυψοσανίδες ώστε να χρησιμοποιηθούν αντί για οθόνες υφασμάτινες.

Εαν δεν ειναι σπατουλαρισμενος ο τοιχος αλλα ειναι μια χαρα δεν κανει το χρωμα αυτο?

δες και τα χρωματα της dulux
εχουν αλλη υφη και μπορει να ειναι καλυτερα για οθονη

Χθες εβαψα την σπατουλαρισμενη μου γυψοσανιδα με σύννεφο.Οντως το χρωμα ειναι πολυ συμπαγες και το αποτελεσμα γενικα πολυ καλο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι ότι το χρωμα εχει μια αποχρωση του γκρι.
Μηπως θα επρεπε να προσθεσω και λιγο λευκο για να ερθει πιο κοντα στο ασπρο απ οτι στο γκρι?Μηπως θα ηταν καλυτερα να την εβαφα τελειως λευκη?
Επισης θα ηθελα να μαθω αν το χρωμα της ειδικης βαφης mighty ειναι λευκο τελειως ή και αυτο εχει μια αποχρωση γκρι.Οποιος εχει βαψει ας μας πει.

Εχω το εντυπο εδω της Mighty οπου βλεπω τι περιεχει και λεει το εξης: 1Litre Base Coat(Light Grey) kai 1 Litre TopCoat(Brightness/Gain 1.1) αρα υποθετο οτι λογο του Light Grey θα ειναι λιγο γκριζο και εκεινο.

Το σιγουρο ειναι οτι εσυ θα κρινεις απο το αποτελεσμα ασχετος χρωματος

Σόρρυ για την αργή ανταπόκριση αλλά μόλις πρωτοείδα το τόπικ

Επειδή εγώ ξεκίνησα το θέμα 'σύννεφο' , διαβάστε στο :

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7296

τα πως και γιατί.

Για εμένα το χρώμα, (βάσει των αναζητήσεων μου αλλά και των γραφομένων -κυρίως- στο αμερικανικό φόρουμ), έπρεπε να είναι, όχι πάλλευκο, αλλά στην κλίμακα του γκρι, το οποίο ευννοεί προβολείς τύπου LCD, που δεν είναι πρωταθλητές στην απεικόνιση του μαύρου.
Επίσης, η τιμή είναι χώμα
Σε σύγκριση με φίλο που έφερε από αμερική το πακέτο χρωμάτων της GOO SYSTEMS (στα 200 δολλάρια περίπου), ομόφωνα αποφανθήκαμε ότι το 'σύννεφο' δεν υστερούσε σε τίποτε.

Υπάρχει βέβαια πάντοτε η λύση να προσφύγει κανείς στην 'κινοτεχνική' και να δοκιμάσει τα προιόντα της (σε πολλαπλάσια βεβαίως τιμή).

Re: Απάντηση: Συννεφο της Velchro

Χθες εβαψα την σπατουλαρισμενη μου γυψοσανιδα με σύννεφο.Οντως το χρωμα ειναι πολυ συμπαγες και το αποτελεσμα γενικα πολυ καλο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι ότι το χρωμα εχει μια αποχρωση του γκρι.
Μηπως θα επρεπε να προσθεσω και λιγο λευκο για να ερθει πιο κοντα στο ασπρο απ οτι στο γκρι?Μηπως θα ηταν καλυτερα να την εβαφα τελειως λευκη?
Επισης θα ηθελα να μαθω αν το χρωμα της ειδικης βαφης mighty ειναι λευκο τελειως ή και αυτο εχει μια αποχρωση γκρι.Οποιος εχει βαψει ας μας πει.

Κ εγω προσφατα εβαψα το mdf με το "συννεφο"..
Εχει οντως μια αποχρωση του γκρι αλλα το θεωρω ιδανικο για τον epson 700.....To αποτελεσμα δηλ. σε συγκριση με τον λευκο τοιχο που προβαλλα αρχικα ειναι κατα πολυ ανωτερο...

Υ.Γ Η φωτο ειναι απο κινητο...:o

Attachments

• οθονη.jpg
    οθονη.jpg
    43.2 KB · Views: 266
Παιδια και εγω lcd προβολεα εχω οποτε επραξα σωστα.Ευχαριστω για τις διευκρινισεις.Ακομα να προσθεσω οτι το ονομα της εταιριας ειναι vechro και οχι velchro.
Vechro smaltoplast 708 συννεφο λοιπον και καλα βαψιματα.

Smaltoplast ECO

Xρωματολωγειo: Inspiral

Κωδικως: 708

ετσι θα το βρει πολυ πιο ευκολα το μαγαζι

Ειχα μιλησει παλιοτερα με τον φιλο Δημοκηδη γιατι τον θεωρω αρκετα εμπειρο στο να μας πει την αποψη του στο θεμα χρωματος βαφης για τον 700αρη.Τελικα δεν καταφερα να βρω το χρωμα + οτι δεν ειχα το χρονο και ετσι πηρα ενα ασπρο με εναν απαλο τονο γκρι.Το αποτελεσμα νομιζα οτι ηταν σωστο μεχρι που...μια μερα για χαβαλε προβαλα την μιση εικονα στον μπεζ-χαλια κιτρινισμενο τοιχο μου.Η εικονα ειχε τεραστια διαφορα υπερ του τοιχου!!! τα χρωματα και το μαυρο στον θεο...επαθα πλακα..τοσο χαλια με το ασπρο..θα παω να παρω το συννεφο (εχω αδεια οπου να'ναι οποτε και χρονο).
Πιστευω με βαση τα λεγομενα οτι το Συννεφο ειναι οτι καλυτερο για Diy Paint.

τελικα το εβαψα με το συννεφο αλλα δεν μπορω να πω οτι με τρελλανε...στον τοιχο που ειναι μπεζ, παιζει καλυτερα...Ψιλοαπογοητευτηκα

Στο συννεφο παρατηρω καλυτερα μπλε και καλυτερο ασπρο ενω στο μπεζ πιο ζωντανα χρωματα γενικοτερα και το ασπρο λιγο προς το κιτρινο...Επισης το μαυρο ειναι καλυτερο στο μπεζ.
Απλα στο συννεφο τα προσωπα των ηθοποιων κυριως φαινονται χλωμα λες και εχουν αρρωστησει.Εγω ειμαι υπερ του συννεφου αλλα στο ματι μου προτιμω το μπεζ, ενω κατα βαθος ξερω οτι ειναι λαθος το μπεζ σαν χρωμα οθονης...Καμια ιδεα κανεις?

Ρύθμισε την παλέτα χρώματων στο έπσον να είναι θερμή. (δηλαδή το άσπρο να είναι πιο καφέ - εκρού..)