so
επειδη δεν μου αρεσουν οι μετριοτητες,και ως γνωστο πασχω απο καλωδιωση
δανειστικα απο τους
κυριο Μαρινο Ντοκο αντιπροσωπο της ultralink το κορυφαιο hdmi videophile pro
και επεισεις απο τον κυριο Μακη Τσιφτη αντιπροσωπο της acoustic design το κορυφαιο ασημενιο αλλα και αλλα 2 καλωδια hdmi της πρωτης εταιριας που κατασκευασε καλωδια hdmi wireworld
και ειμαι ετοιμος να ξεκινησω τις δοκιμες μου
οποιος πιστος απιστος θελει ας μου στειλει pm για να τα δουμε μαζι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ τους κυριους ΜΑΚΗ ΤΣΙΦΤΣΗ και ΜΑΡΙΝΟ ΝΤΟΚΟ για τις ευγενικες παραχωρησεις των ανω καλωδιων
δυστυχως τα ελληνικα περιοδικα με την σταση τους δειχνουν η οτι δεν θελουν η δεν επιδιωκουν τετοιου ειδους δοκιμη αλλιως κατι θα ειχαμε διαβασει τουλαχστον.
Τα ανω καλωδια ειναι τα καλυτερα καλωδια hdmi στον κοσμο και με αυτα θα δουμε αν υπαρχουν διαφορες
επειδη δεν μου αρεσουν οι μετριοτητες,και ως γνωστο πασχω απο καλωδιωση
δανειστικα απο τους
κυριο Μαρινο Ντοκο αντιπροσωπο της ultralink το κορυφαιο hdmi videophile pro
και επεισεις απο τον κυριο Μακη Τσιφτη αντιπροσωπο της acoustic design το κορυφαιο ασημενιο αλλα και αλλα 2 καλωδια hdmi της πρωτης εταιριας που κατασκευασε καλωδια hdmi wireworld
και ειμαι ετοιμος να ξεκινησω τις δοκιμες μου
οποιος πιστος απιστος θελει ας μου στειλει pm για να τα δουμε μαζι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ τους κυριους ΜΑΚΗ ΤΣΙΦΤΣΗ και ΜΑΡΙΝΟ ΝΤΟΚΟ για τις ευγενικες παραχωρησεις των ανω καλωδιων
δυστυχως τα ελληνικα περιοδικα με την σταση τους δειχνουν η οτι δεν θελουν η δεν επιδιωκουν τετοιου ειδους δοκιμη αλλιως κατι θα ειχαμε διαβασει τουλαχστον.
Τα ανω καλωδια ειναι τα καλυτερα καλωδια hdmi στον κοσμο και με αυτα θα δουμε αν υπαρχουν διαφορες
Attachments
Last edited: