ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
so
επειδη δεν μου αρεσουν οι μετριοτητες,και ως γνωστο πασχω απο καλωδιωση
δανειστικα απο τους
κυριο Μαρινο Ντοκο αντιπροσωπο της ultralink το κορυφαιο hdmi videophile pro
και επεισεις απο τον κυριο Μακη Τσιφτη αντιπροσωπο της acoustic design το κορυφαιο ασημενιο αλλα και αλλα 2 καλωδια hdmi της πρωτης εταιριας που κατασκευασε καλωδια hdmi wireworld
και ειμαι ετοιμος να ξεκινησω τις δοκιμες μου
οποιος πιστος απιστος θελει ας μου στειλει pm για να τα δουμε μαζι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ τους κυριους ΜΑΚΗ ΤΣΙΦΤΣΗ και ΜΑΡΙΝΟ ΝΤΟΚΟ για τις ευγενικες παραχωρησεις των ανω καλωδιων
δυστυχως τα ελληνικα περιοδικα με την σταση τους δειχνουν η οτι δεν θελουν η δεν επιδιωκουν τετοιου ειδους δοκιμη αλλιως κατι θα ειχαμε διαβασει τουλαχστον.
Τα ανω καλωδια ειναι τα καλυτερα καλωδια hdmi στον κοσμο και με αυτα θα δουμε αν υπαρχουν διαφορες

Attachments

• IMG_0924.JPG
    IMG_0924.JPG
    83.1 KB · Views: 90
Last edited:
μιας και δεν ειχα πολυ χρονο θα μπορουσα να εχω ακομα
chord,furutech.analysis plus,kimber cable, qed
για την εν λογο δοκιμη αλλα θα ηταν πιο δυσκολο να δοκιμασουμε τοσα καλωδια σε τοσο λιγο χρονο
γιαυτο επελεξα τα καλυτερα

μολις τελειωσα το προσωπικο ψυχοτεστ
οποιος λεει οτι δεν υπαρχουν διαφορες
απλα δεν εχει δει τα καταλληλα καλωδια
αναμενω ως την δευτερα απογευμα αν καποιος θελει να δει τι ειδα
την τριτη πρωι τα καλωδια επιστρεφονται

Re: Απάντηση: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

μολις τελειωσα το προσωπικο ψυχοτεστ
οποιος λεει οτι δεν υπαρχουν διαφορες
απλα δεν εχει δει τα καταλληλα καλωδια
αναμενω ως την δευτερα απογευμα αν καποιος θελει να δει τι ειδα
την τριτη πρωι τα καλωδια επιστρεφονται

Σίγουρα περιμένουμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου.

Όπως σίγουρα θα συμπεριληφθούν και στην παρουσίαση που θα ετοιμάσουμε μαζί με Analysis, Gebl, Real Cable, Oehlbach και κανένα δύο άλλα που θα συγκεντρώσουμε.

Λίγο υπομονή μόνο να περάσει η 'επίδραση' των εκθέσεων...
:argue:

δεν εχω κανει δοκιμη σε μικροτερο μηκος των 10-12 μετρων αλλα αυτα που ειδα ειναι πολυ περισοτερα απο αυτα που ειχα δει την προηγουμενη φορα

μολις τελειωσα και το τεστ με ενα ασημενο καλωδιο μιλαμε για αρκετα καλυτερη εικονα απο ενα καλο καλωδιο η τιμη δεν δικαιολογει με τιποτα την αποδωση αλλα η εικονα ειναι first time εμπειρια τετοιου επιπεδου

επειδη δεν θελω να δειξω παπαγαλακι και να κανω θεους και σκουπιδια
τα καλωδια θα ειναι μεχρι το απογευμα εδω για καθε ενδιαφερομενο
αλλα απο οτι βλεπω δεν ενδιαφερεται κανενας να δει αν υπαρχουν διαφορες
αλλα προτιμουμε την θεωρια του ολα ιδια ειναι και κρυβομαστε πισω απο αυτη
για καμμια δοκιμη τσου

Αρτζι καλησπερα. Μερικες ερωτησεις if you please:

1) Σε τι προβολικο μεσο τα δοκιμασες;
2) Με τι πηγη;
3)Τι software;
4)Τι διαφορες ειδες; Χρωματικες; Αναλυση; παρασιτα; αδυναμια κλειδωματων;(περιεγραψες τις οπως μπορεις)

Ευχαριστω..

τον προβολεα μου τον themescene 70
υλικο τα γνωστα δισκακια
πηγη το 989
διαφορες :καλυτερα χρωματα ,πιο ξηριαφιαστη εικονα, μικρη διαφορα βεβαια λιγοτερο θορυβο. Οχι οτι ειχα πριν απλα λιγο πιο ησυχη απο την ησυχη εικονα μου
ολα τα καλωδια κλειδωναν παντου
τη διαφορα την εκανε το ασημενιο το οποιο ειχε τιμη πολαπλασια απο τα αλλα τα αλλα μεταξυ τους ηταν σχδον ιδια
το ασημενιο εκανε τη διαφορα σε εικονα-τιμη

Last edited:
Δηλαδη το ασημενιο καλωδιο παιζει ρολο επεξεργαστη εικονας; (Βελτιωση χρωματων, επιπλεον sharpness, κυκλωμα NRD-noise reduction)???
Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι Placebo effect;

Τα ανω καλωδια ειναι τα καλυτερα καλωδια hdmi στον κοσμο και με αυτα θα δουμε αν υπαρχουν διαφορες

Ποιος το απεδειξε αυτο?

το καλυτερο ειναι αυτο που παραδιδει ατοφιο το ψηφιακο σημα.........αλλιως ολοι αυτοι που αναλωσαν τον επαγγελματικο τους χρονο για την βελτιωση της εικονας .....
θα επρεπε να εχουν γινει κλεφτες:ADFADF1:

Re: Απάντηση: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

επειδη δεν θελω να δειξω παπαγαλακι και να κανω θεους και σκουπιδια
τα καλωδια θα ειναι μεχρι το απογευμα εδω για καθε ενδιαφερομενο
αλλα απο οτι βλεπω δεν ενδιαφερεται κανενας να δει αν υπαρχουν διαφορες
αλλα προτιμουμε την θεωρια του ολα ιδια ειναι και κρυβομαστε πισω απο αυτη
για καμμια δοκιμη τσου

aRGI μην βγαζεις συμπερασματα και στην συνεχεια τα χρησιμοποιεις σαν αποδειξη οτι μονο εσυ ενδιαφερεσαι για την "αληθεια".

Το οτι δεν μπορει κανεις αυτη τη στιγμη δε λεει τιποτα....
Συνηθως ο κοσμος ανακοινωνει οτι διατιθεται να διοργανωσει ενα τετοιο τεστ.... λεμε ποτε μπορουμε....θελει ενα χρονο γιατι δεν ειμαστε αργοσχολοι....
Δεν ανακοινωνουμε οτι ΤΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και οποιος δεν ερθει να τα δει ,κρυβεται και προτιμα την θεωρια...

Λιγη προσοχη στα λεγομενα μας δεν βλαπτει......

Απάντηση: Re: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ποιος το απεδειξε αυτο?

το καλυτερο ειναι αυτο που παραδιδει ατοφιο το ψηφιακο σημα.........αλλιως ολοι αυτοι που αναλωσαν τον επαγγελματικο τους χρονο για την βελτιωση της εικονας .....
θα επρεπε να εχουν γινει κλεφτες:ADFADF1:
ποιο ειναι λοιπον αυτο που παραδιδει ατοφιο ψηφιακο σημα και πως μπορεις να το αποδειξεις ποιοι ειναι αυτοι που αναλωνουν τον επαγγελματικο τους χρονο και παλι πως αποδεικνυεται αυτο

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

aRGI μην βγαζεις συμπερασματα και στην συνεχεια τα χρησιμοποιεις σαν αποδειξη οτι μονο εσυ ενδιαφερεσαι για την "αληθεια".

Το οτι δεν μπορει κανεις αυτη τη στιγμη δε λεει τιποτα....
Συνηθως ο κοσμος ανακοινωνει οτι διατιθεται να διοργανωσει ενα τετοιο τεστ.... λεμε ποτε μπορουμε....θελει ενα χρονο γιατι δεν ειμαστε αργοσχολοι....
Δεν ανακοινωνουμε οτι ΤΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και οποιος δεν ερθει να τα δει ,κρυβεται και προτιμα την θεωρια...

Λιγη προσοχη στα λεγομενα μας δεν βλαπτει......
δεν ειπα οτι μονο εγω ενδιαφερομαι για την αληθεια αλλα δεν ειδα και κανενα να εκδηλωνει ενδιαφερον για αυτη
οκ αν θελετε κραταω τα καλωδια οσο θελω ΑΚΟΥΩ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
δεν ειμαι αργοσχολος ευτυχως δουλευω 22,8 συνεχομενα συναπτα ετη στην ιδια εταιρια
δεν ειπα οτι οποιος δεν ερθει κρυβεται ειπα οτι εδω υπαρχει μια ζωντανη αποδειξη για οποιον πιστευει η οχι ειναι μια καλη ευκαιρια να δουμε μαζι καποια πραματα για την προσοχη ισχυει και για σενα μιας και εισαι ο μονος που αντεδρασε ,για ον τροπο ολοι τον ειδαν-διαβασαν

Δηλαδη το ασημενιο καλωδιο παιζει ρολο επεξεργαστη εικονας; (Βελτιωση χρωματων, επιπλεον sharpness, κυκλωμα NRD-noise reduction)???
Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι Placebo effect;
αν θελετε το κραταω οσο χρειαστει δεν εχω προβλημα με τον χρονο μια δυο τρεις βδομαδες μπορω να εχω τα καλωδια
λεω τι ειδα γιαυτο ζητησα και μια δευτερη τριτη γνωμη για να αποκλεισω οσο το δυνατο πιο πολλα πραματα που θα με εκαναν να βλεπω αντικατοπτρισμους
-bye-

Χωρίς να θέλω να επιβάλω την άποψη μου είτε να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του φίλου μας , εγώ προσωπικά που έχω ένα 10μετρο DVI Oehlbach με επίχρυσους ακροδέκτες ίσος το καλύτερο της συγκεκριμένης εταιρίας , μπέικα στον πειρασμό και έκανα κάποτε ένα test με ένα άλλο DVI των 15 . Δεν παρατήρησα την παραμικρή διαφορά σε τίποτα . Και τα δυο καλώδια απέδιδαν τα μέγιστα . Τώρα δεν ξέρω αν συμβαίνει τα ίδιο και με το HDMI αλλά πιστεύω πως στο ψηφιακό σήμα αν είναι να σου παίξει θα σου παίξει στο απόλυτο Η μόνη κατ εμέ διαφορά ενός φθηνού και ενός ακριβού καλωδίου είναι σο αν καταφέρει να κλειδώσει σωστά σε μεγάλα μήκη .
Απ την άλλη όμως ο argi αφού λέει ότι είδε εμφανή διαφορά δεν μπορώ να τον αμφισβητήσω πόσο μάλιστα όταν δεν το έχω δει στην πράξη . Μακάρι να ήμουν κοντά να ερχόμουν να τα δω.
Πολλές φορές όμως ακόμα κι εγώ έχω πέσει στην παγίδα της αυθυποβολής ιδικά με καλώδια ήχου που νόμιζα ότι ακούω καλύτερα γιατί κάποιο καλώδιο στοίχιζε 15 φορές παραπάνω από κάποιο άλλο . Και εκεί όντως υπάρχουν διαφορές αλλά όχι πάντα . Βασικά είναι και θέμα όλης της αλυσίδας οπτικοακουστικών που χρησιμοποιούμε . Σε κάποια άλλα μηχανήματα κάθετε καλύτερα κάποιο καλώδιο και σε κάποια αλλά όχι.
Την περίοδο αυτή ψάχνομαι για ένα καλώδιο 15μ HDMI και είμαι σίγουρος ότι θα επιλέξω κάποιο ακριβό ακόμα κι αν διαπιστώσω πώς την ίδια δουλεία θα ένα τω 30 – 40 .Είναι βλέπετε και το ψυχολογικό στη μέση . τι να κάνουμε εδώ που μπλέξαμε καλά να πάθουμε.