τι αρωμα αποσμητικο εχετε στην τουαλετα σας?

King Ink :delicious parfum,The

όπως είχε πεί και ο
nick-cave.jpg
Νικόλας ο Σπηλιάς αγουροξυπνημένος ένα πρωϊνό σε κάποιον εδώ μέσα αυτή η συνέντευξη είναι ένα μάτσο $%#&$

Ψιτ; Αν το επόμενο θέμα είναι "Τι σώβρακο φοράτε" παρακαλώ όπως αποφύγετε τα screenshots...

Απάντηση: Re: τι αρωμα αποσμητικο εχετε στην τουαλετα σας?

Ψιτ; Αν το επόμενο θέμα είναι "Τι σώβρακο φοράτε" παρακαλώ όπως αποφύγετε τα screenshots...

Αυτό που είναι κίτρινο μπροστά και καφέ πίσω, γιατί ρωτάς?

Η δική μου διανθίζεται με το εσάνς του τελευταίου επισκέπτη που είχε την χαρά να την επισκεφθεί..

Κανένα αποσμητικό.....original καταστάσεις.
Σε μεγάλες συγκεντρώσεις που καταλήγουν στο να γίνει ο συγκεκριμένος τόπος φαν τοποθεσία θέλει κουράγιο αλλά ο "καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται"

Που έχω μπλεξει με εσάς εδώ μέσα??

Εγώ ρε παιδιά δεν εχω καταλάβει τι ρόλο πάιζουν αυτά τα αρώματα.Δεν εξαφανίζουν τη μυρωδιά απλά συνδιάζονται.

Δηλαδή χωρίς "άρωμα", είναι σαν κάποιος να έχει χ..σει.
Με το άρωμα πεύκο π.χ. απλά είναι σαν να έχει χ...σει κάποιος κάτω απο το πεύκο !!!

Χάλια μαύρα και τα 2, οπότε φυλάξτε τα ευρουλάκια και αφήστε το φυσικό άρωμα να συναρπάσει τον...επόμενο.

Re: Απάντηση: τι αρωμα αποσμητικο εχετε στην τουαλετα σας?

Δηλαδή χωρίς "άρωμα", είναι σαν κάποιος να έχει χ..σει.
Με το άρωμα πεύκο π.χ. απλά είναι σαν να έχει χ...σει κάποιος κάτω απο το πεύκο !!!

Βρε λες να πάρω ένα με άρωμα "Θαλασσινή αύρα" και να τραβάω το καζανάκι πάνω στο σφίξιμο για να νοιώθω τα κυματάκια;

Τι σώμα οργάνων, σάλια του τραγουδιστή και κουραφέξαλα... Εδώ μιλάμε για real life simulation που το νοιώθεις! :flipout:

Eιπα να ανοιξω ενα σοβαρο θεμα να συζητησουμε το καναμε κ..ο κι αυτο

ΑΙΣΧΟΣ

Θα διαμαρτυρηθω στον Προεδρα...:flipout::flipout:

μονο αυτος με καταλαβαινει.

Θυμάστε την ανάλογη φοβερή σκηνή από τον ''ηλίθιο και πανηλίθιο''?
όπου ο ήρωας προσπαθεί να απαλλαγεί με απελπισμένο τρόπο απο τις οσμές ?;)

Εγώ δεν έχω άρωμα στην τουαλέτα.

Όταν τελειώνω τη "δουλειά" μου ανάβω ένα σπίρτο και καίω το μεθάνιο.

Δε μυρίζει τίποτα μετά.

Σπέσιαλ.

Τι με θυμησες βρε Στεργιε... τα χρονια τα φοιτητικα!!!

Στιβα τα περιοδικα/εφημεριδες και πανω ενα κουτι σπίρτα!!!

Μονο που ο Χρηστος από την Αρτα ηταν επικινδυνος για εκρηξη!!!

πλάκα-πλάκα οι Τζαπανέζοι με αυτή την ενέργεια μαγειρεύουν. Παίρνουν τις αναθυμιάσεις και τις διοχετεύουν στο σπιτικό κύκλωμα αερίου.

Τίποταααααα δε πάει χαμέεεεεενοοοοοοο, στη χαμένη μουυυυυυ ζωήηηηηηη...