Ερώτηση για αγορά ενισχυτή...

papadopouloszante

New member
13 September 2012
3
γεια σας παιδια.
διαβασα με προσοχη οσα εχετε γραψει παραπανω και προσπαθησα να βγαλω μια ακρη, κατι το οποιο καταφερα εν μερη!
εχω κατι παλια ηχεια αγορασμενα εδω και 30 χρονια απο τον πατερα μου (B & W DM220) που προσωρινα δουλευω με ενα ραδιοενισχυτη αυτοκινητου μετριας ποιοτητας.
τα χαρακτηριστικα των ηχειων αναφερονται σε αυτο το link: http://www.nrpavs.co.nz/archive/Sold_htm/BandWDM220.htm!
το προβλημα μου ειναι τι τυπου ενισχυτη θα επρεπε να αγορασω ωστε, να πλησιασω το maximum της αποδοσης τους, παιρνοντας φυσικα υποψην την φθορα που εχουν υποστει ολα αυτα τα χρονια!

Re: Πως "παντρεύονται" τα Ohm του ενισχυτή με τα Ohm των ηχείων?

γεια σας παιδια.
διαβασα με προσοχη οσα εχετε γραψει παραπανω και προσπαθησα να βγαλω μια ακρη, κατι το οποιο καταφερα εν μερη!
εχω κατι παλια ηχεια αγορασμενα εδω και 30 χρονια απο τον πατερα μου (B & W DM220) που προσωρινα δουλευω με ενα ραδιοενισχυτη αυτοκινητου μετριας ποιοτητας.
τα χαρακτηριστικα των ηχειων αναφερονται σε αυτο το link: http://www.nrpavs.co.nz/archive/Sold_htm/BandWDM220.htm!
το προβλημα μου ειναι τι τυπου ενισχυτη θα επρεπε να αγορασω ωστε, να πλησιασω το maximum της αποδοσης τους, παιρνοντας φυσικα υποψην την φθορα που εχουν υποστει ολα αυτα τα χρονια!

Μιλάς για στερεοφωνικό ενισχυτή έτσι; Σε τι χώρο θα παίζουν και τι μπάτζετ διαθέτεις; Για παράδειγμα αυτός εδώ πιστεύω σου κάνει και διαθέτει και ραδιόφωνο.
Επίσης κι αυτός σου κάνει.

Last edited:

φιλε σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!
τα ηχεια θα παιζουν σε εσωτερικο χωρο σε δωματιο 8 επι 10 και μπορει καμια φορα σε μικρα παρτακια.
αυτην τη στιγμη η τιμη δεν ειναι το πρωτο που με ενδιαφερει αλλα δεν θα ηθελα να ξεπερναει την τιμη των 150-200 ευρω!
επισης απο οτι καταλαβα δυσκολα θα βρω ραδιοενισχυτη τετοιων προδιαγραφων σε τετοια τιμη, οποτε η αγορα ενος απλου αξιολογου ενισχυτη δεν μου φαινεται καθολου ασχημη.
Α και κατι αλλο θα με ενδιεφερε περισσοτερο να μου δωσεις τα χαρακτηριστικα του καταλληλου ενισχυτη απο καποιους συγκεκριμενους ενισχυτες!

ααα και κατι αλλο αυτος εδω ειναι ο ραδιοενισχυτης που χρησιμοποιω με τα ηχεια!!!
πως το βλεπεις? εννοω για τη συντηρηση των ηχειων στο χρονο....

Να σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα απ αυτά που ρωτάς; Ολο αντιφάσεις είναι, δεν είναι η τιμή το πρώτο που σε ενδιαφέρει αλλά μετά λες μέχρι 150 ευρώ. Μετά λες δύσκολα θα βρεις αλλά δεν σου φαίνεται άσχημη ιδέα. Τι εννοείς να σου δώσω τα χαρακτηριστικά του κατάλληλου ενισχυτή; Ποιος είναι ο ραδιοενισχυτής που χρησιμοποιείς και λες αυτός εδώ είναι; Τι εννοείς για τη συντήρηση των ηχείων; Φίλε σου ζητώ συγγνώμη πραγματικά σου μιλάω δεν έχω καταλάβει τίποτα, αν μπορούσες να γίνεις πιο σαφής σε παρακαλώ. Πάντως για 80 τ.μ χώρο και πάρτυ, απλά δεν υπάρχει, πρέπει να δώσεις τρελλά λεφτά να καλύψεις αξιοπρεπώς τέτοιο χώρο, θες μ αυτά τα ηχεία κι ένα ενισχυτή 200 ευρώ να παίξεις; Ναι, τώρα τι θα ακούσεις σε τόσο μεγάλο χώρο αυτό είναι άλλη ιστορία.