Η Γυναίκα του Πέμπτου — The Woman in the Fifth

Ψηφίστε την ταινία:


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
womaninthefifth.jpg

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ

The Woman in the Fifth

Έτος: 2011

Χώρα: Μ. Βρετανία – Πολωνία - Γαλλία
Είδος : Ψυχολογικό θρίλερ
Σκηνοθεσία: Πάβελ Παβλικόφσκι
Πρωταγωνιστούν : Ηθαν Χοκ , Κρίστι Σκοτ Τομας
Διάρκεια : 85’


Αμερικανός Συγγραφέας ονόματι Tom Ricks φτάνει στο Παρίσι όπου διαμένει η πρώην γυναίκα του και η 6χρονη κόρη του με σκοπό ν αντιστρέψει το αρνητικό κλήμα ανάμεσα τους . Τα περιοριστικά όμως μέτρα που έχει λάβει η σύζυγος τον κρατούν μακριά απ αυτούς . Ο κλοιός στενεύει ακόμα περισσότερο όταν πέφτει θύμα ληστείας και καταλήγει να ζει σ ένα παρακμιακό motel μεταναστών . Στη ζωή του θα μπει αναπάντεχα μια σαγηνευτική γυναίκα που θα τον παρασύρει σε παράξενα μονοπάτια πέρα από κάθε λογική

Η χώρα που ανέδειξε έναν από τους μεγαλύτερους δημιουργούς της 7[SUP]ης[/SUP] τέχνης τον Ρομαν Πολάνσκι, επιστρέφει κινηματογραφικά θα τολμούσα να πω μ έναν συνεχιστή του. Ο Πάβελ Παβλικόφσκι , εραστής της μαγικής εικόνας και των καλοστημένων κάδρων επιχειρεί να στήσει ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ μυστηρίου και εν μέρει τα καταφέρνει αρκετά καλά . Εκεί που εγώ βρήκα αδυναμίες ήταν η έλλειψη κορύφωσης του σεναρίου αλλά και το άδοξο φινάλε που μάταια περίμενα σαν θεατής να με εξιτάρει . Μικρή ένσταση και για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που δε ν είχαν αυτό το κάτι παραπάνω που θα έκανε τη διάφορα.



 
Last edited by a moderator:

Jimmy

AVClub Enthusiast
25 August 2006
779
Το ειδα με την συζυγο και παραλιγο να κοιμηθουμε...ασε που στο τελος κοιταχτηκαμε σαν να μην καταλαβαμε τι εγινε...μαπα για μενα.
 

toliskot

Supreme Member
20 February 2012
4,465
Ραφήνα
Το ειδα με την συζυγο και παραλιγο να κοιμηθουμε...ασε που στο τελος κοιταχτηκαμε σαν να μην καταλαβαμε τι εγινε...μαπα για μενα.

Κατάλαβα, είναι απο τις ταινίες που βλέπεις και κάνεις και άλλες δουλειές ταυτόχρονα......