LG 42LW4500 ρυθμισεις?

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

DAMOS

New member
11 November 2011
7
Γεια σας.Απο σημερα ειμαι κατοχος της lg42lw4500 και εχω πελαγωσει..αυτο διοτι ειμαι τελειως ασχετος μετην τεχνολογια και δεν ξερω ποιες ειναι οι καταλληλες ρυθμισεις που θα με βοηθησουν να αναδειξω τα οποια προσοντα της tv.Εχω παρακολουθησει καποιες απο τις συζητησεις στο site αλλα τα πιο πολλα που λετε με κανουν να αισθανομαι σαν τον πατερα στην διαφημιση που αφου ακουσε τις τεχνολογικες ανησυχιες της κορης του ειπε "στην μανα σου τα πες?".Τεσπα οποιος εχει την καλοσυνη ας ανεβασει καμια ρυθμιση να κανω σκονακι..ευχαριστω εκ των προτερων.
 

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Καλώς ήρθες στη παρέα μας...

Στα κάτωθι link υπάρχουν οι απόψεις μου σχετικά με το θέμα ρυθμίσεων, καθώς επίσης και link από άλλα site στα οποία υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για όσους θέλουν να το ψάξουν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Υπάρχει link απ' όπου όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει δισκάκι και με απλό τρόπο να ρυθμίσει φωτεινότητα και αντίθεση μόνος του, διαβάζοντας τις οδηγίες από τον οδηγό του επαγγελματία ISF που υπάρχει στο forum μας, καθώς επίσης και Ελληνικό link με γενικότερες οδηγίες (tips) για αρχάριους σχετικά με τη ρύθμιση βασικών παραμέτρων οποιοδήποτε μοντέλου τηλεόρασης σε 5 λεπτά.

Περκε μεσιε...

Οποιαδήποτε αντιγραφή ρυθμίσεων από άλλη τηλεόραση (ακόμα κι αν είναι ίδιο μοντέλο)....είναι παντελώς ανούσια!!!!

Περί ρυθμίσεων μέσων απεικόνισης...

Τι μπορώ να κάνω μόνος μου

Το έχω ξαναπεί στο παρόν νήμα στο post # 2129... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/78440-Panasonic-Plasma-VT30-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια?p=1056259781&viewfull=1#post1056259781

Για μένα προσωπικά αυτά τα link αποδεικνύουν ότι οποιαδήποτε αντιγραφή ρυθμίσεων (ακόμα κι αν πρόκειται για ίδια μοντέλα τηλεόρασης) είναι παντελώς ανούσια και ότι δυο - τρία πραγματάκια που μπορεί να κάνει μόνος του κάποιος, έχουν καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε αντιγραφή.

Υπάρχουν άλλοι που δεν θεωρούν τα ανωτέρω ως απόδειξη της μοναδικότητας των ρυθμίσεων για κάθε συσκευή και υποθέτουν/ισχυρίζονται ότι με την αντιγραφή ρυθμίσεων μπορεί κάποιος να "φτάσει", το 90% της απόδοση της συσκευής αν καλιμπραριζόταν....

....στοιχεία ή έστω κάποιο link ή κάποια προσωπική εμπειρία τους σχετικά με την υπόθεση/ισχυρισμό τους δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα από κανέναν τους.

Εκκρεμεί μελέτη για την ορθότητα της υπόθεσης/ισχυρισμού.

Σε κάθε περίπτωση...
Από κει και πέρα αν υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να σε βοηθήσει με τις ρυθμίσεις της δικής του τηλεόρασης, το βήμα είναι ελεύθερο....

...όπως και να έχει... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Υ.Γ.: Το καινούριο προσωπικό μου post που θα μπαίνει σε κάθε σχετικό με ρυθμίσεις ερώτημα ελπίζω να μην ακούγεται σαν απόδειξη...(όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα, αλλά έτσι για τους τύπους επειδή είμαι συντονιστής κι όχι απλό μέλος).
 
Last edited: