Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Μετά από 24 ώρες σκληρής δουλειάς ανοίγουμε ξανά τις πόρτες μας!

Το ξέρουμε ότι γίναμε αγνώριστοι, ξέρουμε επίσης ότι έχουμε ακόμα κάποια ψεγάδια, αλλά ευελπιστούμε ότι και με τη δική σας βοήθεια
τις επόμενες ώρες θα διορθώσουμε τα περισσότερα αν όχι όλα αυτά. Οπότε αν δείτε κάτι περίεργο, μην διστάσετε να μας το πείτε.

Όπως λογικά θα παρατηρήσατε, το βασικό μας style πλέον είναι "σκοτεινό". Αυτό είναι καθαρά υποκειμενική επιλογή μας.

Αν δείτε στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης μας, υπάρχουν δυο ακόμα επιλογές. Δοκιμάστε τις και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Βασικά αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι το εξής: Δεν κάναμε απλά facelift.
Είμαστε πάνω σε νέα πλατφόρμα, οπότε είναι λογικό κάποια πράγματα να μην βρίσκονται εκεί που τα είχατε συνηθίσει να βρίσκονται.

Είμαστε όμως σίγουροι ότι η νέα πλατφόρμα αποτελεί τεράστια βελτίωση από την παλιά.

Οπότε, δώστε της την ευκαιρία που της αξίζει, και σε λίγες μέρες (αν όχι ώρες) δεν θα θυμάστε καν πως ήταν η παλιά. :smile:

Φυσικά όπως πάντα, είμαστε ανοιχτοί σε bug reports και feature request.. Μην διστάσετε!

Με γεια μας λοιπόν! :D


ΥΓ. Για να σας προλάβω, δεν έχουμε ενσωματώσει για την ώρα υποστήριξη TapaTalk καθότι περιμένουμε να βγάλουν πρώτα κάποια Security patches. Με το που θα είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές, θα το ενσωματώσουμε. Για την ώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πολύ όμορφο AVClub Mobile style.



ΥΓ 2. Για να ξεχωρίζουμε πιο εύκολα τα προβλήματα από τα απλά σχόλια δημιουργήσαμε το παρακάτω νήμα και μετακινήσαμε εκεί τα σχετικά μηνύματα:

http://www.avclub.gr/forum/showthrea...BAτλ

Οπότε, αν μπορείτε, αναφέρετε εκεί τα όποια προβλήματα παρατηρείτε.
 
Last edited:

softice

AVClub Addicted Member
28 October 2007
2,078
Δοκίμασα το mobile style μετο iPad αλλα δεν υποστηρίζει το avclub-subscriptions δηλαδή την σελίδα που είσαι ενεργός στα threads και την όποια έχω όπως και πολλοί φαντάζομαι για bookmark στο forum...

Κατα τ άλλα, πολυ καλή δουλειά. Μπράβο παιδια!
 
Last edited:
17 June 2006
62,722
Χολαργός
Αψογο παιδιά..Πολλά ευχαριστώ σε οσους δούλεψαν σκληρά και ενα παραπάνω στον Tzimisce γιατί ασχολήθηκε μέ διπλά γεννητούρια...:worshippy::worshippy:
 

spartan27gr

AVClub Enthusiast
17 January 2009
1,049
Φοβερη η νεα εμφανιση του σαιτ!!!ειδικα το μαυρο φοντο τα σπαει!!!πολυ ξεκουραστο για τα ματια!!!!τα συγχαρητήρια μου.:worshippy: