Uncharted 3: Drake’s Deception

Gagaras

New member
26 June 2006
92
Έρχεται στις 2 Νοεμβρίου !!! Ίσως το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του Ps3..

http://www.youtube.com/watch?v=dJuyv_ckh98

Ο Harrison Ford γύρισε 30sec διαφήμηση για την Ιαπωνία..

http://www.youtube.com/watch?v=dJuC9pGR4zE

http://www.youtube.com/watch?v=tI3tsWus2KQ

Το παιχνίδι λογικά θα είναι ένα από τα 2-3 καλύτερα τις χρονιάς.. Φυσικά θα έχει και βελτιωμένο/επανα-σχεδιασμένο multiplayer κομμάτι με κλασικά Deathmatch, Capture the Treasure κλπ, καθώς επίσης και Co-op με φίλους..

Εδώ ένα video από gameplay..

http://www.youtube.com/watch?v=qowBTsPX0W0

Θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις, Κανονική, Special Edition και Explorer Edition.
Official site: http://www.naughtydog.com/games/uncharted3_drakes_deception/

Ααααα ξέχασα.. "Το Uncharted 3: Drake's Deception είναι φτιαγμένο εξ αρχής με υποστήριξη στερεοσκοπικού 3D, προσφέροντας μοναδική εμπειρία σε όσους διαθέτουν 3D τηλεόραση." λενε..
 
Last edited:

spartan27gr

AVClub Enthusiast
17 January 2009
1,049
93% εως τωρα στο μετακριτικ!!!και συνεχιζει να ανεβαινει βαθμολογικα!!!
 

AlexTheodin

Supreme Member
25 December 2007
5,912
Athens, Thessaloniki, Köln
Το παιχνίδι τρομερό! Τα γραφικά είναι πραγματικά πολύ καλά και η υπόθεση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Σε τυλίγει σιγά σιγά σαν ταινία.
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η πλήρης απουσία κάποιου Aim assist. Πρέπει στις μάχες να τρέχεις, να δέρνεις, να πετάς χειροβομβίδες, και όλα αυτά σε εχθρούς που κινούνται. Χωρίς κάποια βοήθεια καταντάει εκνευριστικό. Δεν λέω να σου στοχεύει για headshot, αλλα όχι και έτσι...

Υπάρχει γενικά τρόπος να έχεις ποντίκι στο PS3?
 

JohnBougiou

Supreme Member
17 January 2007
3,385
Athens

Spyros_V_S

Senior Member
30 June 2008
444
Νέα Σμύρνη
Να προσθέσω κι εγώ τις πρώτες μου εντυπώσεις, μιας και δεν εχω προλάβει να ασχοληθώ μ'αυτό για πολλές ώρες. Κατ'αρχήν, τα γραφικά είναι όντως για βραβείο, σε αρκετές περιπτώσεις αλλάζει η γωνία που βλέπουμε τον ήρωα και αντί του κλασσικού που η κάμερα τον ακολουθεί, συχνά αυτή είναι απο το πλάι, απο πάνω, απο μπροστά κλπ δίνοντας μια διαφορετική αίσθηση και αλλάζοντας το χειρισμό. Έχουν προστεθεί κάποιες stealth επιθέσεις που δεν υπήρχαν πριν όπως το να πιάνεις αντιπάλους ενώ είσαι μέσα σε πηγάδι, να πέφτεις πάνω τους απο μπαλκόνια κι εδώ πιστεύω οτι μοιάζει πολύ στο Αssasins creed. Επίσης θα συμφωνήσω με τον Alex οτι η σκόπευση έχει γίνει πιο δύσκολη και θέλει περισσότερη προσπάθεια να πετύχεις τους αντιπάλους. Ο ήχος είναι εξαιρετικός και με πολλές επιλογές για πολυκάναλο εκτός του dts, αλλά θα πρέπει να το επιλέξει ο παίχτης απο το μενού sound. Με το multiplayer/online δυστυχώς δεν είχα το χρόνο ν'ασχοληθώ, αλλα απ'ότι βλέπω και διαβάζω αξίζει. Περισσότερα πιστεύω θα έχω μετα το ΣΚ που σκοπεύω να ξοδέψω μερικές ώρες στο παιχνίδι (κόρης επιτρέπουσης)!!
 

Spyros_V_S

Senior Member
30 June 2008
444
Νέα Σμύρνη
Σε συνέχεια του παραπάνω πόστ, χτές το βραδυ τελείωσα το παιχνίδι σε "normal difficulty" αν και δεν το περίμενα τόσο γρήγορα, μιας και δεν έπαιζα πάνω απο 1 ώρα την ημέρα!! Θα έλεγα οτι τελικά είναι μικρότερο απ'το αναμενόμενο και το τέλος είναι λίγο "ρομαντικό" χωρίς κάτι ιδιαίτερο ή που να έχει το στοιχείο της έκπληξης. Μου έκανε εντύπωση το οτι σε κάποια σημεία οι αντίπαλοι είναι πάαααρα πολλοί, με αποτέλεσμα να παιδεύεσαι λίγο περισσότερο να τους περάσεις, ψαχνοντας ταυτόχρονα τα κατάλληλα όπλα για τον καθένα. Ακόμα, σε σχέση με το 2 νομίζω οτι έχει λιγότερες πιστες οπου ο ήρωας σκαρφαλώνει σε τοίχους, πολυελαίους κλπ, όπως και λιγότερους γρίφους. Θεωρώ, μιας και δεν έχω παιξει ακομα online, οτι θα έχει δοθεί μεγαλύτερο βάρος στα online modes, αλλά αυτό μένει να το διαπιστώσω. Μερικά trophies είναι λίγο αστεία εώς γελοία θα έλεγα (π.χ. το "marco polo" ή το "fish in the market") αλλά πάλι αυτό είναι θέμα γούστου. Θα το ξαναπαίξω στο δύσκολο, να δώ πόσες ώρες θα μου πάρει και περιμένω να βρώ αυτά που θεωρώ οτι λείπουν απο το παιχίδι στο Online.
 
Το τελείωσα κι εγώ χτες. Πραγματικά τα γραφικά θυμίζουν....Playstation 4. Ό,τι καλύτερο έχουμε δει ως σήμερα στο PS3, και λογικά το αποκορύφωμά του ως κονσόλα, με δεδομένη την έλευση του 4 το 2012. Απίστευτοι φωτισμοί, λεπτομέρεις, κίνηση, framerate που δεν πέφτει με τίποτα, απλά χάρμα οφθαλμών.

Ως gameplay, θυμίζει σε λογική το 2, τρέχεις, πηδάς, πυροβολείς, και λύνεις κάποιους μάλλον χαζούς γρίφους, που πιο πολύ υπομονή θέλουν παρά σκέψη. Η υπόθεση είναι άλλο ένα National Treasure like πράγμα, κάποιοι θα το λατρέψουν, κάποιοι θα το βαρεθούν. (Εγώ μάλλον ήμουν στους δεύτερους). Ωστόσο σε κερδίζει γενικά, λόγω συμμετοχής σ'αυτήν, και το φτάνεις εύκολα ως το τέλος.

Ο τερματισμός (normal) με το χρονόμετρο του παιχνιδιού διήρκησε 11 και κάτι ώρες. Οπότε, δεδομένης της τραγικής τιμής του (60-70 ευρώ η ελληνική έκδοση), προτείνω να ακολουθήσετε το παράδειγμά μου και να το δανειστείτε από φίλο, ή, αν έχετε ένα άδειο τριήμερο, να το τσιμπήσετε από video club. Ως replay value, σαν campaign μάλλον δε λέει. Για online δεν έχω ιδέα, δεν μου αρέσουν τέτοιου τύπου online παιχνίδια.
 

rapid

New member
5 February 2011
75
Re: Uncharted 3: Drake’s Deception

Ως gameplay, θυμίζει σε λογική το 2, τρέχεις, πηδάς, πυροβολείς, και λύνεις κάποιους μάλλον χαζούς γρίφους, που πιο πολύ υπομονή θέλουν παρά σκέψη. Η υπόθεση είναι άλλο ένα National Treasure like πράγμα, κάποιοι θα το λατρέψουν, κάποιοι θα το βαρεθούν. (Εγώ μάλλον ήμουν στους δεύτερους). Ωστόσο σε κερδίζει γενικά, λόγω συμμετοχής σ'αυτήν, και το φτάνεις εύκολα ως το τέλος.

.

εντάξει, όμως αν δεις ότι το gameplay ήταν με συνδυασμό τις τοοθεσίες, τη κάμερα (κάποιες στιγμές) ή το έδαφος (η κλιση που είχε πάρει το καράβι και ήσουν μέσα την αισθανόσουν) τότε δεν τρέχεις, πηδάς, πυροβολείς τοσο απλά....
φυσικά αν μιλάς για το σενάριο, τοτε συμφωνω ότι κάποιος μπορεί εύκολα να το βαρεθεί