Μια μικρή βοήθεια θα σου δόσω γιατί πήγα την προηγούμενη εβδομάδα mega kotsovolo και στο the mall, ήθελα να πάρω 3d tv και δοκίμασα συγκεκριμένα την panasonic st30 στο multirama την
Samsung UE46D7000 και την καινούργια lg που λέει πως δεν χρειάζεσε ακριβά γυαλιά με shutter δεν θυμάμε το μοντέλο έκανε πάντος 1499 και την sony 46'ex720 όλες ήταν 46άρες.
Λοιπόν η καλύτερη ήταν η ST30 είχα έτοιμο φλασάκι με avatar και How To Train Your Dragon 3d, στο 2d avatar να σου πω την αλείθεια ήταν η samsung μετά sony και μετά η st30 αλλα είμαι σίγουρος πως έπεζε ρόλο ο φωτισμός φαίνονταν λίγο πιο ζωντανά στις led, αλλα ήταν έκθεση και χωρίς καλιμπράρισμα πιστέυω πως η panasonic με καλιμπράρισμα θα είναι καλύτερη.
Τώρα στο 3d η panasonic ήταν μπροστά με διαφορά.
Η samsung είχε καλό 3d αλλα καταλάβενες το τρεμόπαιγμα και κούραζε μετά απο λίγο και στις γρήγορες σκηνές όταν πέταγε ο δράκος σαν να άφηνε λίγο ίχνος πίσω, σε βραδινή σκηνή έβλεπες τα μισά αστέρια απο ότι στην πανασονικ.
Καλά η lg FAIL εντελός δεν λέω ελαφρά γιαλιά και καθόλου τρεμόπαιγμα αλλα σε άσχετες φάσεις έβλεπες διπλές εικόνες σαν να μην φοράς καθόλου τα γυαλιά, ήταν και ο ειδικός της lg δίπλα (mega kotsovolos) του το είπα και είπε πως θέλει ρυθμίσεις κάτι έκανε στο μενού αλα πάλι FAIL και το 2d μέτριο.
H sony είχε πολύ καλό 2d με την samsung δεν μπορώ πω πια ήταν καλύτερη αλλα στην έκθεση ήταν η καλύτερες στο avatar,to 3d ήταν το πιο κουραστικό, δεν λέω ήταν αρκετά αληθοφανες και με πιο πολύ βάθος απο lg και samsung αλλά το τρεμόπαιγμα ήταν απελπησία,δλδ έλεος 3-4 λεπτά είδα και δέν άντεχα, ήταν σαν 25 fps σε κάθε μάτι ρωτάω τον υπεύθυνο της sony εκεί για τα hz και λέει πως είναι 200hz και του λέω δεν παίζει αυτό το πράγμα δεν είμαι και άσχετος και απαντάει πως η TV έχει ένα ειδικό φωτισμό που αποδίδει σαν να έχεις 200hz... ότι νάνε πως γίνετε ο ειδικός φωτισμός να σου δίνει 200hz δεν το ξέρω ίσως ειναι 200hz μόνο σε 2d, πάντως fail και εδώ πολύ καλό βάθος και είκόνα αλα το 3d μου φάνηκε σαν παλιά crt 50hz.
Στην panasonic στο 2d ηταν πολύ καλό αν και έρχονταν τρίτη πίσω απο samsung και μετά sony, αλλα όπως είπα ακαλιμπράριστες όλες και με φωτισμό έκθεσης πάρα πολύ καλή κίνηση και το μαύρο το πιο μαύρο απο όλες αν τις εβαζα σε σειρα σε απόδοση μαύρου πανε panasonic > samsung > lg = sony περίπου ίδιο δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά απο τις δλυο τελευτέες.
Το 3d ότι καλύτερο είχα δεί μέχρι τώρα πάρα πολύ καλό βάθος σχεδόν καθόλου τρεμόπαιγμα και πέτυχε εκεί που οι άλες απέτυχαν το βράδι με τα αστέρια τα έδειχνε όλα και με πολύ καλή απόδοση μαύρου και δεν με κούρασε καθόλου το 3d του εν αντιθεση με τις άλες, τις γρήγορες κινήσεις τις απόδωσε τέλεια χωρίς ίχνος ghosting.
ΟΥΦ... τα έβγαλα απο μέσα μου και ξαλάφρωσα
.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο, πάντως εγώ πάγωσα την αγορά μου για του χρόνου, δεν ξέρω γιατί αλλα νομίζω πως οι 3d θέλουν λίγο δουλιά ακόμα.