Turbo-X Full HD Media Player Crazy Lib

onlineN

Supreme Member
12 April 2009
5,316
ΑΘΗΝΑ
Last edited:

lolole

New member
4 January 2012
6
Μολις πηρα αυτο το media player Turbo-X Full HD Media Player Crazy Lib

και πηγα να εγγαταστησω νεο firmware αλλα μολις τελιωσε η εγγατασταη το Media player εκελεισε και απο τοτε το μονο που κανει ειναι να μου βγαζει ενα μυνημα Please wait και τιποτα αλλο αν μπορεται να βοηθησετε ευχαριστω
 

Ali Malik

Senior Member
11 December 2008
675
Έχεις κάποια σελίδα με τις οδηγίες για την αναβάθμιση να ρίξουμε μια ματιά??
 

Ali Malik

Senior Member
11 December 2008
675
Αυτή η συσκευή είναι φασόν, δηλ. την φτιάχνει κάποιος κατασκευαστής και μετά βάζουν την στάμπα τους οι εκάστοτε εταιρείες.

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί η εταιρεία ώστε να δεις αν μπαίνει σε recovery κτλ. Αυτό λογικά πρέπει να το αναζητήσεις από την υποστήριξη του πλαισίου.. μήπως έχει κάποια εγγύηση κτλ??


Πχ. για το xtreamer mk1 που έχω, οι οδηγίες λένε

(1) Download the Xtreamer Emergency file
(2) Extract the file install.img
(3) Format a USB stick FAT32 and copy the “install.img” file to the root.
(4) Disconnect all the cables, remove WIFI antenna and any other USB storage devices. Take the unit out of the electricty power on the wall for 30 minutes. Plug the power in again.

(5) In Remote control, press “Home”(release button) -> “3”(release button) -> “Power”(release button). Press the buttons with a 1 sec pause.

(ξαναλέω, αυτό είναι για το xtreamer, προφανώς το image για την δικιά σου συσκευή θα είναι διαφορετικό).
 

lolole

New member
4 January 2012
6
τι ενωεις να το βγαλω απο την πριζα και να το αφισω ετσι? για πωση ωρα?
 

lolole

New member
4 January 2012
6
εγγυηση εχω αλλα δεν εχει στην πολη μου καταστημα και πρεπει να τρεχω
 

Ali Malik

Senior Member
11 December 2008
675
τι ενωεις να το βγαλω απο την πριζα και να το αφισω ετσι? για πωση ωρα?


Εγώ το δοκίμασα στο δικό μου χωρίς να περιμένω.

Θα σου πρότινα να βάλεις το αρχείο install.img όπως είναι στο usb flash-ακι και να ξαναδοκιμάσεις, μπας και το please wait που βλέπεις είναι που προσπαθεί να διαβάσει κάτι το media player.

Aν δεν βγάλεις άκρη, πάρε τηλέφωνο στο πλαίσιο. Και μπορείς να το στείλεις και με το ταχυδρομείο για service.
 

Ali Malik

Senior Member
11 December 2008
675
Δυστυχώς δεν ξέρω να βοηθήσω περισσότερο ή να πω κάτι καινούριο.... Θα πρότεινα να μίλαγες με την τεχνική υποστήριξη του πλαισίου και εν ανάγκη να το έστελνες μέσω ταχυδρομείου...
 

GK_F1

New member
21 June 2013
87
Απάντηση: Re: Turbo-X Full HD Media Player Crazy Lib

Παιδιά καλησπέρα!!!
Έχω στην κατοχή μου αυτόν τον player και τον παίζω σε ένα home cinema που έχω με έναν yamaha rx-v 2500 .επειδη πριν λίγο καιρό μου κάηκε ο yamaha και πήρα ενός φίλου έναν rx-v 650 και όταν τον σύνδεσα παρατειρησα ότι ούτε από οπτική Ουτρέχτη από coaxial μου έβγαζε surround ήχο.Ενω μου βγάζει neo 6 channel στα εικονιδια που έχει ο yamaha για το πια ηχεία παίζουν,μου ανάβουν μόνο L R.οταν σύνδεσα τον yamaha με το xbox και έπαιξα ένα έργο αμέσως μου κλείδωσε dts και μου άναψαν όλα τα λαμπάκια με όλα τα ηχεία !!!Τωρα μην Πέμπτη ρωτάτε αν έπαιζε με τον δικό μου τον 2500 γιατί εγώ πίστευα ότι έπαιζε κανονικά αλλά τώρα που το έψαξα περισσότερο μπορεί και άκουγα 2 καναλο στερεοφωνικό από όλα τα ηχεία και να μην το πήρα χαμπάρι ,δεν παίρνω και όρκο!!!το θέμα λοιπόν ειναι τι γίνεται τώρα.Παιζει να μην "βλέπει" ο yamaha τον ψηφιακό ήχο που στέλνει ο turbo x,δεν δίνει dts ήχο ο player , λέτε να είναι χαλασμένος???