ZTE Skate, μια ακόμη Android συσκευή.

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
25,526
Land of Dystopia
Οικονομικό Android 2.3 Smartphone από την Κίνα

ZTE-Skate-1.jpg


Ένα Android smarthpone με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και με την απίστευτη τιμή των €159 που αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα μας. Από τις αρχές του 2011, η ZTE με έδρα την Κίνα έχει περάσει στη δεύτερη θέση των εταιρειών κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο και αναμένεται να ισχυροποιήσει αυτή τη θέση κατά τη διάρκεια της χρονιάς.


P1040616.jpg


Στην Mobile World Congress 2011, η ZTE είχε ένα αρκετά μεγάλο εκθεσιακό χώρο στον οποίο παρουσίαζε νέες συσκευές, μεταξύ των οποίων και το Skate, το επόμενο android smartphone της εταιρείας με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αναλυτικά, το ZTE Skate τρέχει την τελευταία έκδοση του Android, την 2.3 Gingerbread ενώ ξεχωρίζει για την τεράστια capacitive touch οθόνη των 4.3' ιντσών με ανάλυση 480x800. Στο πίσω μέρος βλέπουμε φωτογραφική κάμερα 5.0 megapixel με δυνατότητα autofocus και LED Flash ενώ εσωτερικά η συσκευή καθοδηγείται από επεξεργαστή χρονισμένο στα 800mhz. Επίσης βλέπουμε την ύπαρξη ραδιοφωνικού FM δέκτη, Bluetooth 2.1 A2DP, ψηφιακής πυξίδας, αισθητήρες proximity/accelerometer, Wifi καθώς και δέκτη GPS για τις πλοηγήσεις σας.

index.php


index.php


Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, το μέγεθος του ZTE Skate είναι ικανοποιητικό κατά το κράτημα όπως και η οθόνη του που εμφανίζει πιο εντυπωσιακά κάθε εφαρμογή που θα κατεβάσετε από το Android Market. Αυτό που όμως δε φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι η πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που όπως μας είπαν οι όχι και τόσο εξυπηρετικοί άνθρωποι της ZTE, θέλουν να τιμολογήσουν το Skate αρκετά κοντά στο ZTE Blade Συγκριτικά θα λέγαμε ότι το προηγούμενο μοντέλο (Blade) είναι αρκετά καλύτερο σε ποιότητα κατασκευής αν και χάνει κατά κράτος σε τεχνικά χαρακτηριστικά και στην έκδοση του Android που τρέχει.

http://www.youtube.com/watch?v=23LOo4EuNsA

Η τιμή θα είναι κοντά στο Blade ( 180 euro ), με παραπλήσια ποιότητα κατασκευής.

http://www.youtube.com/watch?v=NsBENSQXAAc&feature=fvwrel



Πηγή: insomnia.gr
 

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
20,349
Αθήνα
To προηγουμενο ZTE Blade, ειχε sar 1.35 !!

Και ήταν ο λόγος που Δεν το αγόρασα για την κόρη μου, είπαμε οικονομία αλλά υγεία (αληθινή) δεν πουλάει κανένας...
 

Dikakom

Established Member
20 December 2007
173
το sar όντως μεγάλο στο blade αλλα ποιο κινητό ειναι ασφαλές έστω και με μικρότερο sar, από την άλλη τουλάχιστον όσο μπορέσουμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα καλό ειναι να το κάνουμε.
Σωστή κίνηση φίλε cacau.
 

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
20,349
Αθήνα
Προσωπικά, επειδή τα bluetooth δεν με βολεύουν μιλάω σε ανοιχτή ακρόαση...