Panasonic TX-L32C3E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

koystado

New member
14 October 2010
72
Καρδίτσα
Επειδή λογικά είμαι από τους πρώτους που έχουν αγοράσει αυτή την τηλεόραση ανοίγω αυτό το νήμα για να πω τις εντυπώσεις μου για την συγκεκριμένη tv.
Την έχω 2 μέρες περίπου και οι εντυπώσεις ειναι θετικές. Για 299 ευρώ που έδωσα για να την αποκτήσω μπορώ να πω οτι ειναι μία τίμια αγορά. Για τα λεφτά που έδωσα η εικονα της σε τηλεοπτικό σήμα ειναι πολύ καλή παρόλο που ακόμα δεν έχει έρθει ακομα στην περιοχή μου το ψηφιακό σήμα (σε ένα μήνα έρχεται).
Το setup ήταν πολύ απλό και γρήγορο. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς για την αγορά γιατι δεν την ειχα δει ποτε απο κοντα (ο χρήστης yperion είχε πει οτι εχει πολυ καλή εικονα σε bluray) επίσης όσες ειχα δει σε αυτες τις ιντσες απο κοντα στα καταστήμα όλες με ξινιζαν και έτσι πήρα το ρίσκο και αγορασα την συγκεκριμένη.
Αύριο θα δοκίμασω το media player του να δω τι παίζει και θα σας ενημερώσω
 

andreasomageiras

New member
15 March 2010
44
περιμένω εντυπώσεις από το media player
ενδιαφέρομαι για μια αγορά για παραθαλάσσιο (όχι εξοχικό αλλά δουλειά:HTEHETH63:)
υ.γ. τα ψηφιακά τα παίζει κανονικά να υποθέσω!
 

koystado

New member
14 October 2010
72
Καρδίτσα
Με μία μινι δοκιμή που έκανα διοτι είχα κάποιο πρόβλημα με την μεταφορά των αρχειων στην sd jpeg είκονες την αναγνώρισε όπως επίσης και τα mp3 σε βίντεο avi και mkv δεν τα αναγνώρισε καθόλου εκανα μία μετατροπή μιας ταινιας σε avchd (mts) και την έπαιξε κανονικα.
Αυτο που μου άρεσε ήταν οτι διαχωρισε μονο του οτι αρχεια είχα στην κάρτα σε φωτογραφίες βίντεο και μουσική οπως επίσης ηταν πολυ καλό οτι ολη αυτη την διαδικασία την έκανα παρα πολύ γρήγορα
 

andreasomageiras

New member
15 March 2010
44
βίντεο avi και mkv δεν τα αναγνώρισε καθόλου


αυτό είναι ένα μικρο θέμα,μιας και δε λέει να αγοράζουμε εξωτερικούς m.p.και ούτε θα μπορούμε να κάνουμε μετατροπές των αρχείων από το ένα forma σε άλλο.
θα δω τι άλλο υπάρχει στην αγορά μακάρι να βρω κάτι αξιόλογο σε λογικές τιμές
 

mitnik

Established Member
20 June 2006
266
Δεν ξέρω τι ακριβώς βελτίωσε το νέο firmware πάντως avi και mkv εξακολουθεί να μην παίζει.
Φίλε koystado ή όποιος άλλος γνωρίζει πως μετατρέπουμε ταινία avi ή mkv σε avchd (mts); με ποιο πρόγραμμα;